39

Кристко

преди 8 години

си откачената страна!Трябва да ни сложат втори личен доктор психиатър!Тази майка пък кой и каза,че две момчета ще и гледат детето по-добре?!Курило пасти да яде пред София!Дано да оживее детето,а тя майката по-добре да забрави за бавачки или да и вземат детето!

38

Българин

преди 8 години

Смъртна присъда!

37

Анонимен

преди 8 години

Що за *** трябва да си да пребиеш 3 год. дете?

36

ХМ

преди 8 години

Интересно как една майка се доверява на двама младежи, за да и гледат детето.Някак щях да го проумея ако бе девойка,но деца да гледат деца, ми е супер странно.И още нещо след като по закон децата не могат да остават сами до 12 годишна възраст, питам се това дете тнямаше ли баби, лели, някой възрастен с опит, който да стои при него.Просто да се приложи закона в пълната му строгост - за биячите затвор,за майката - отнемане на родителски права, а институциите - да вземат да свършат малко работа.

35

Анонимен

преди 8 години

Липсата на възпитателен бой си казва думата.Тия две редки л*йненца в момента заслужават да си получат в рамките на 72 часовия арест изпуснатия през годините възпитателен бой. За изпълнението е желателно да се използва палка, колан, кабел или и трите накуп!

34

Анонимен

преди 8 години

tva ne e choveshko, vie ne ste hora. s nishto ne ste po-razlichni ot tiq murshi ot isis

33

Анонимен

преди 8 години

Лекетата да се строшат от бой , след което да излежат присъди от по 10 години. Това са *** , не "младежи"

32

trqbva

преди 8 години

На тази "майка" да и се отнема родителските права и детето да се даде за осиновяване. Няма такъв филм в който го раждаш и не се грижиш за него. А това да наемеш някой за да ти гледа малкото дете 24ч./24ч. и то това да са младежи на по 18 , които самите те имат нужда от грижи е просто безумие. Виртуалната реалност изврати всичко. Мислиш си че това е игра и утре като натиснеш рестарт и всичко ще е ново и подредено, ти и всичко около теб ще е ок, независимо какви си ги вършил.

31

Анонимен

преди 8 години

Предполагам "културни особености", но ако не е така, майката е направо мал...умна! Как ще повериш детето си на някакви хлапета, които явно дори не познаваш достатъчно добре?! Това според вас постъпка на отговорна майка ли е?

30

Анонимен

преди 8 години

Новата дрога която вече е хит в америка да не би тайно да е на Българския пазар вече

29

хаос

преди 8 години

Българка е . Познавам я .

28

Папата

преди 8 години

Етнокултурни особености се казва...

27

Анонимен

преди 8 години

Извършителите са финландци. От Хелзинки пак ще ги защитят.

26

Ммммм

преди 8 години

Българи ли са ?Липса на интеграция

25

Алекс

преди 8 години

Какво по дяволите може да ти каже едно 3 годишно за да му налетиш на бой?! Баси побъркания народ се навъди.

24

Кукувица

преди 8 години

Особености на етноса, кво да праиш?

23

Анонимен

преди 8 години

За пола на "младежите" се споменава в други сайтове:"Двама души са задържани - две момчета на възраст около 18-19 години. Те са били наети от майката да се грижат за детето. Установено е, че жената е музикантка и работи с групата си на пътнически кораби в Скандинавия. Близки до разследването разказаха, че детето е било заливано с вода от тях като наказание, душено и ритано. По неофициална информация младежите се казват Александър и Патрик. "

22

Нели

преди 8 години

Защото, *** 4 и 23, КРЕЩИШ, при това на maimunitca!

21

Анонимен

преди 8 години

Никъде не се споменава пола на "младежите". Може би става въпрос за момче и момиче ? Коя майка ще наеме двама гамена да и гледат детето?

20

anonymous

преди 8 години

"Полицията е задържала за побоя двама младежи на възраст около 18-19 години. Те били наети от майката на детето да се грижат за него докато тя отсъствала от дома си."А в очите плуват корабчета!