15

оцеляваща

преди 9 години

До Анонимен12ДА НЕ БИ В ДРУГИТЕ БАНКИ В БЪЛГАРИЯ ДА Е ПО-РАЗЛИЧНО?

14

До 13 и 14

преди 9 години

Ясно, разбрах. Благодаря :)

13

Анонимен

преди 9 години

Никой --никого не маха...!Просто идват гръцки пари у нас!

12

.иначе Греко е готин

преди 9 години

Гърците са абсолютната комбинация от ..."УМ И ХИТРОСТ--НА ЕДНО МЯСТО"!Те са природно интелигентни и затова , повечето хора/..примитивите особенно/ им завиждат и ги мразят!Аз съм си българин от Тракия и изобщо не ги мразя---но винаги много внимавам с Тях..ха,ха,хаааааа..ПОЛЕЗНО Е!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

за 11....

преди 9 години

Ами просто е...Гърците си прехвърлят авоарите и бизнеса в България , за да не плащат новите данъци , такси и отчисления в Гърция ,след реформите!Нема лошо--от това можем само да кяриме......въпреки ,че с Греко много требва да се внимава , защото е страхотна "лисица"...!Нали знаете:"Като се роди грък---и еврейската майка плаче!"

10

До 11

преди 9 години

Много накратко - защото Алфабанк е клон на гръцка банка и попада под гръцкия банков закон (така ще стане собственост на търговска банка регистрирана в БГ и минава под нашия закон). Най-вероятно в момента страдат от всички забрани наложени в Гърция и търсят начин да си спасят инвестицията. Цената е символична, защото активите на Алфабанк в момента най-вероятно не са от най-ликвидните :) Нормална и логична стъпка с цел акционерите да си запазят част от капитала по един или друг начин

9

Анонимен

преди 9 години

Ужас. В пощенска работят все едни криви лелки на средна възраст, усмивка нямат, груби и невъзпитани.

8

Анонимен

преди 9 години

Някой, който е в час с тези неща, може ли да обясни точно какво означава това? Смисъл защо го правят и каква им е идеята, понеже не съм много наясно... Благодаря предварително

7

Анонимен

преди 9 години

аз давам 2 евро и качвам една стъпка

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5Единствено Алфабанк е КЛОН, а не самостоятелно юридическо лице

5

Чича Ви Митко

преди 9 години

Нещо не разбирам.....Юробанк (Пощенска) банка = 54,27% - Холандски акционери; 34,56% - Гръцки акционери; 11,16% - Кипър.Е защо казват, че Юробанк е гръцка банка ?!? като повече от 1/2 от капитала - холандски ?

4

Анонимен

преди 9 години

Е че те нали е купиха преди няколко години. Големи схеми сега пак ще си е купуват.

3

Момо

преди 9 години

80 клона за 1??!Ехааа... Ще купя още 80 тогава!

2

Анонимен

преди 9 години

Гарантираните влогове в затворените гръцки банки обаче ще се покриват с нови заеми от българската държава след като България още не е върнала 16 милиарда заем за влоговете в КТБ.

1

Елемаг

преди 9 години

Почва се.Ама само това казвам.Щото нали вече ни съдят ако казваме правилната информация.Тааа,почва се.Всеки да се досеща сам.