17

Анонимен

преди 8 години

Добре де пише статистика за разкритите, ама защо няма за общия брой?

16

Анонимен

преди 8 години

Как така намалява разкриваемостта? Нали ББ държи под око МВР? Как така някой си позволява да краде... Ама каквото управлението, такова и изпълнението

15

до 17

преди 8 години

С този правопис.. То и мисленето е толкова развито..

14

Анонимен

преди 8 години

да си полицай е най-малоумната работа - да пазиш 240 *** от народната обич. Всички полицаи, без изключение са сбъркани, заради тях има 25 годишно унищожение на държавата. Полицаите са най-виновните държавата ни да изглежда по този начин. До сега народа да се е разправил с *** в парламента, ако ги нямаше *** в пагони. ***.

13

Анонимен

преди 8 години

увеличете заплатите в МВР хаха

12

мен

преди 8 години

Простаци!

11

юрист

преди 8 години

Никаква престъпност не може да съществува без участието на полицаи или началници в МВР . Само един *** пример . Скоро от Несебър общинар каза , че има действаш полицай с три хотела . Е как става това и никой не реагира .

10

до 10

преди 8 години

До И как беее ,великите съдиии трябва да ги съдят бреее ,великата съдебна система бре ,тази велика система която БСП/ДПС отказват да променят бееее

9

до 13

преди 8 години

До Герберчевзем ида се молиш на килимче пред някой съдия -така може да ти отговори на молитвите ,депесарче ли си кво си ,или се моли на някоя червена мутра-така пак по може да не ти откраднат колата....

8

Герберче

преди 8 години

ГЕРБ се справиха с престъпността ! Как така "Кражбите нарастват, разкриването им намалява"? Не може да бъде ! Не ви вярвам ! Аз вярвам на другаря Бойко Борисов ! Имам негов плакат с подпис и му се моля по 1 час преди да заспя и по 3 пъти през деня.

7

!

преди 8 години

Дайте ми право да разтрелвам крадеца и ще вдим дали ще се увеличават. Не аз да го намирам а МРВ да ме пита ама ти защо така си говорил с крадеца и си го заплашвал. Другия път и без разрешение и МВР и крадците .... не може НСБОП да пазят крадците ! Ще има много смърт и кръв ако се налага!

6

Анонимен

преди 8 години

В съседния ми двор се разфасоват коли. В момента има към 10 парчета. Към 50-10 минават годишно от там. Със сигурност са крадени всичките. МВР спи в сладка кома! Не виждат елементарни неща, говорят си с наркопласьорите най-приятелски...

5

И

преди 8 години

КАК ТЪЙ,БРЕ,ИМАМЕ ВЕЛИИИИИИИИИИИКИ ПОЛИЦАИ,ВЕЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИКМИНИСТЪР,СПОРЕД СТЪКМИСТИКАТА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СА ПОЧТИ СТИГНАЛИ АБСОЛЮТНАТА НУЛА?!

4

тест

преди 8 години

Въпрос:Защо в Сауд.Арабия не крадат коли? Отговор:Защото им режат ръцете!

3

Анонимен

преди 8 години

Аз не съм чул на някой полицията да му е намерила открадната кола! По добре за министър учил социолог, отколкото пенсионер социалист!

2

Шаран -БГ

преди 8 години

Първата си лекция по криминалистика, добрия специалист започва с думите" НЯМА НЕРАЗКРИТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОСВЕН В СЛУЧАИТЕ, КОГАТО ТО /престъпланието/ Е СВЪРЗАНО С ВЛАСТТА" !!

1

партиен член

преди 8 години

Браво на полицията.Разбрах намека.Трябва да си застраховам колата.