31

Анонимен

преди 9 години

сега всички мухльовци, дето скачахме против орешака, който беше негодник, и накрая се смени с друг негодник и окрадоха банката и сега я крадат, сега всички ние ще плащаме з атая банка

30

Инвеститор

преди 9 години

Кой е открадна парите ни? Кой е виновен? Кой е бил наказан?Кой ще ни верне парите ни? Никой, никой! Нали, това е добър пример за всички банкери! Утре може да чака за повторение на ситуацията на всяка банка. Напред, мутрите! Не се страхува от нищо! Никой няма да ви накаже!

29

men

преди 9 години

спокойно тиквонъс арапски, дюнерите и планината броукбек ще спасят положението с ново заемче от 16 милиарда. за награда ще получат посрещане по джапанки и секс със мъжка камила.

28

пак грешиш

преди 9 години

До До 29Кебабчета не обожавам,а и парите не са ми фикс идея.Каквото си заработя с труд,това получавам.Лесни пари не ме блазнят и не бих въобще взел.

27

Анонимен

преди 9 години

за неразбралите собствениците на банката /е само на 30 % от банката,но нищо /съдят държавата затова че държавата ограби банката ,остави на КОЙ да ограби банката ,

26

До 29

преди 9 години

... за кебапчета ли говориш или за двайсетачка ? ко не си пропуснал не разбрах ?

25

грешиш

преди 9 години

До До 27Не съм пропуснал нито едни избори,но може би ти ги пропускаш.За съжаление голяма част от българите имат къса памет и здрав гръб.На каквото си постелеш,на такова ще легнеш...

24

До 27

преди 9 години

Ми ходи да гласуваш бе , ко само скърцаш по форумите постфактум !?

23

ненормална държава

преди 9 години

У нас 25 години яко се краде изграденото от народа по времето на социализма.И за капак крадците съдят повторно държавата къде ли не и пак печелят.Народът едвам крета вече.Доста хора вече си лягат гладни-няма работа,няма доходи.

22

И пак до тоя 20

преди 9 години

Ами нали собствениците на КТБ съдят нашта държава бе !!! Като четеш само заглавието мн ясно че ще пишеш глупости !!! И другите *** ще ти бият плюсове !!!

21

И пак до 20

преди 9 години

Мислиш ли че ако е виновен Цв Василев - ще го оставят на спокойствие !? Най малкото щяха да го гръмнат ,тъй че си прави изводи за какво иде реч !

20

Пак до 20

преди 9 години

И не само за КТБ ще платим ами и на гърчолята мурафетите ще финансираме .

19

До 20

преди 9 години

Да ама държавата фалира банката , много ясно че ще си търсят парите . Все пак не е частен инвеститор а държавен фонд. И то от силните финансово страни ,не като нас ***.

18

Има си надзор...

преди 9 години

До ????Има си надзор ... е у нас няма - за това ни съдят

17

Анонимен

преди 9 години

КТБ беше частна банка, да съдят собствениците й.

16

Анонимен от Оман

преди 9 години

Ало, България! Който е откраднал пари от КТБ? Кой ги е откраднал? Кой?

15

????

преди 9 години

Та значи .... купувам си 30% от Кока Кола , но тя ако фалира - от правителството на САЩ ще си търся парите и ще ги съдя до дупка , така ли .... Егати смешниците

14

Елемаг

преди 9 години

Е мой ли да съм дал на Пешо 300, от необходимите 1000 лева за нафта да ожъне.Пешо ще ми даде 500 като свърши жътвата и аз да го оставя да пие в кръчмата ,а не да жъне?Това е към оманците!!

13

Анонимен

преди 9 години

Ще трябва да се изтеглят още 16 милиарда държавен заем за да платим влоговете и на арабите.

12

Анонимен

преди 9 години

Време да свикаме референдум "за" или "против" исканията на Оман.