39

мнение

преди 9 години

Какъвто и да е Ципрас, държи за народа ,не е като нашите поплювковци

38

ан

преди 9 години

как не им омръзна едни и същи хора да канят по телевизиите,а пък и те самите нямат ли срам-кадиев м димитров,м константинов,к парамов,цв цветанов,дончев,кънев,лукарски,москов и т нсутринта слушах при лара.....тв7 един млад анализатор петър начев мисля че беше и за пръв път ми се видя някой да говори точно и безпристрасно но не му дадоха толкова времеда каже повече и какво мислибързат да включат някоя куха лейка ,защото с нея е по лесно

37

Анонимен

преди 9 години

У нас няма десни, няма леви не сте ли го разбрали още. Има само сметкажии, а за народа не им дреме.

36

Банкеръ

преди 9 години

За незапознатите с материята.Министър председателя не може да фалира банка,камо ли 8.Банките са финансови институции със собственици на капитала,управители и т.н.Финансовите пирамиди също.Периодът 89 96 е създал БГ капиталисти и просяци.Проблемът е ,че БГ капиталист е *** с пари,а това е по кофти и от комунист за директор на завод.То и в САЩ е така,но там има правила относително еднакви за всички

35

ognyanz

преди 9 години

До 38: Жан Виденов ще остане в историята като единствения премиер, за който дори и намек няма, да е бил корумпиран или продажник. Той си остана честен човек, но му спретнаха една постановка, за да ни вкарат в НАТО. След него илюзията за някаква независимост на България умря напълно.

34

God

преди 9 години

До vdchЗатова ли тогава имаше зърнена криза при добра реколта, не можехме да обслужваме външният си дълг и имахме "лека" инфлация? Виденов беше поредният некадърен комунистически управник, който досъсипа България - просто довърши "делото" на Луканов. А Енчев да се поинтересува като депутат какво се гласува за този дълг от 16 млрд. лева, той взет ли е вече и каква част от него отива за рефинансиране на стар дълг. Аман от *** атакисти.

33

Анонимен

преди 9 години

Много харесвам Мартин Димитров.Но гласовете ,които чувам отдясно относно Гърция не ми допадат.Най-вероятно десните идеи не са ми по вкуса.Може би моят баща преди време е бил прав.Като всеки млад човек хукнах да ставам член на СДС.Той се измайтапи с мен"ти десен.Я се опознай по-добре.Ако от теб зависеше щеше да вземеш парите от богатите и да ги дадеш на бедните"Ти си Андрешко в кръвта".Изглежда идеите и партийните пристрастия са две различни неща.

32

Анонимен

преди 9 години

Ципрас фалира Гърция и това напомня на Жан Виденов, коментира зам.-шефът на групата на Реформаторите Мартин Димитров пред. МАЛТИНЧО НА ЖАН ВИДЕНОВ МУ СПРЕТНАХА МАЙДАН МОЕТО ДЕТЕНЦЕ!!!! КОЙТО ТОВА НЕ ГО Е РАЗБРАЛ МНОГО Е ЗЛЕ. СВАЛИХА ГО ОТ ВЛАСТ ЗАЩОТО И ТОЙ КАТО ЦИПРАС НЕ ИСКАШЕ ДА Е РОБ И КОЛОНИАЗИРАН. РАЗБРАЛИ МАЛТИНЧО ДЕТЕЦЕ МИЛИЧКО!? АМА КАК ДА ГО РАЗБЕРЕШ КАТО ОТ НОСА СИ ПО ДАЛЕЧЕ НЕ ВИЖДАШ. Я ПОГЛЕДНИ ДРУГАРЯТ КАДИЕВ КАКЪВ БИЗНЕСМЕН СТАНА. БАНКА СИ ИМА ЧОВЕКА И НЕ САМО ТОЙ ВСИЧКИ СЕЛЯНЧЕТА

31

Банкеръ

преди 9 години

Гн Димитров Виденов е единствения Държавник незабогатял от политика.Просто умствения Ви багаж е недостатъчен.В Гърция не е имало хиперинфлация,ограбени банки,кредитни милионери,финансови пирамиди,масова приватизация.Именно Иван Костов ликвидира селското стопанство,индустрията и опрости дълговете на кредитните милионери.Валутния борд дава относителна стабилност,но и мизерия.Няма държава във Валутен борд със средна класа.В момента сме Бананова република с вносни банани нали.

30

ддд

преди 9 години

Напълно подкрепям 20 - Дайте да говорим за България!!!!Гърция има 330 млрд. ЕВРА дълг, не може да го обслужва, търси спасителен план, иначе фалира....България има погашения за тази година 8 млрд. ЛЕВА, не може да ги обслужва, тегли дълг, за да ги погаси и влиза в нов дълг...Въпрос: Кой е по-зле? Гърция фалира, а България цъфти ли????Ние сме затънали в калта, не можем да мръднем и се самонадъхваме : Вижте Гърция, та, Гърция...Е, докога ????

29

кк

преди 9 години

Мартинчо пак изостава с материала.Този празноговорящ човек не иска да проумее / а може би така му изнася/, че при ЖВ нямаше никакво ФАЛИРАНЕ на държавата.Предстоеше въвеждането на Валутен борд. Единственият начин за спасението на КРЕДИТНИТЕ милионери / кредитите в левове, превърнати в Щ.д./ беше, да предизвикат една хиперинфлация, да продадат по сто /средно/ хил. щ.д.по 2-3000 лв/долар и да си изперат парите."кредитни милионери от всички партии - обединявайте се!" Това им беше девиза...

28

Анонимен

преди 9 години

До vdch"Само кажи какво общо има правителството с това кой какви кредити раздава при условие..."Нали и аз това пиша в отговор на твърдението на 5, че Виденов е окрал и фалирал.Виденов беше премиер и толкоз. Това, че някой е начело на държавата е следствие на резултата от изборите и от решението за кабинет на победилата в тях партия. Факт е, че феноменът на "едно наше момче" върлува по тия географски ширини, но за намеса на правителството в работата на банковата система тогава, нямам спомен

27

Виденов беше

преди 9 години

един от малкото честни политици в България, а Ципрас е обикновен мошеник изнудвач. На Жан руснаците му спретнаха майдана заедно с петата колона от БСП.

26

vdch

преди 9 години

До Rene Artois Ето едни наскоро излязъл доклад на Световната банка за това време.България в средата на 1990-те години изнасяше продукти, които бяха на много високо ниво спрямо останалите страни. Много страни тогава се опитваха да си осигурят високотехнологични продукти, а България изнасяше именно такива. След това обаче всички направиха всичко възможно, за да имат качествен скок в произвежданите от тях продукти. Те станаха по-сложни и високотехнологични. България обаче остана на същото ниво.

25

vdch

преди 9 години

До Rene ArtoisСамо кажи какво общо има правителството с това кой какви кредити раздава при условие, че банковата система в България беше сред най-независимите в Европа. А лицензиите на банките на банките ги даде едни "професионалист" на име Тодор Вълчев.

24

Rene Artois до 5

преди 9 години

Изобщо не си прав!През 96-та Виденов беше премиер и толкоз. А Първа (честна) Частна, Балкан-, Туристспорт-, за земеделски кредит, Славяни и др. банки ги окрадоха чрез раздаването на пари на наши момчета. Още повече, че предварително беше ясно, че кредитите са невъзвращаеми, а отговорността - на братята освободители, сиреч ничия. Ако търсиш истината за това време, има библиотеки с архив на писаното от това време, има и Интернет сайтове с доста изписано по темата. Но само ако наистина те влече.

23

Анонимен

преди 9 години

Велизар Енчев го направи смешен това юдейче Мартинчо. СДС-то се е напълнило само с такива вредни елеленти.

22

Анонимен

преди 9 години

Много е нещастен горкият Мартинчо. Но стръвно се бута в калабалъка сред полит-бабаитите. Имам чувството, че изпълнява специални задачи, поставени от едни специални хора. Човекът си заработва залъка, при това с удоволствие.

21

Ангел

преди 9 години

Наши леви и десни водят спор за бъдещето на Гърция....Аз и вуйна ми спорим за бюджета на НАСА....

20

Анонимен

преди 9 години

за съжалание в бизките 10 -12 години положението в българия няма да се подобри съществено - моралът вече е унищожен, политициет които избираме са една каста, те се самоизбират, а в тях няма морал, малкото хора които проникват в тях също нямат морал, защото ив новото поколение българи няма морал - като цяло. така разчитаме изцяло на Великите сили да ни ръчкат. за разлика от гърция ние определено не смве йм любимо дете, и в скоро време ще почнат да ни пошляпват по д-то....