40

Анонимен

преди 8 години

Само за сведение на невежите - Брус Дикинсън е тенор, а тенорът е най-високият мъжки глас! Еквивалент при жените е сопран, каквато е Селин Дион.Хайде не ми казвайте, че подобни изпълнители има в Ку-ку бенд!

39

Анонимен

преди 8 години

Вън сатанистите от България! Вън и тези, които го почитат!

38

до 51

преди 8 години

Деси пее на световно ниво, но Деси е жена и пее народни песни!Хайде не ми казвай, че няма разлика между народни песни, които се пеят почти акапелно, от тежък звук на китари и барабани, гарнирани с висок мъжки глас!

37

до 48

преди 8 години

На тебе да не ти плаща дългия плешивец Славчо, за да го хвалиш цял ден във форума?Не съм ходил на концерта на Слави, няма и да отида, но съм ходил на няколко концерта в Арена Армеец и на всеки от тях звука не беше на световно ниво! След като екипи и специалисти от цял свят не могат да озвучат качествено тази посредствена зала с първокласната си техника, как да повярвам, че хората на Слави, бачкащи за по 700-800 лева заплата са го направили?

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 44Тъп си като права права лопата брат. Ходи си на прайда и не се занивай с рок музика.

35

атанас

преди 8 години

До 46Деси Добре, Роб Халфорд...викаш от една лига са.

34

до 46

преди 8 години

Деси Добрева, Алекс Раева и *** Петкова са единствените изпълнители, които могат да пеят на световно ниво в този иначе бездарен бенд! Слави обаче не търпи кадърните хора и затова си назначи хора като Грахич, които не стават и за кръчма в Студентски град!

33

МИТКО ПАЛАУЗОВ

преди 8 години

Бааа ги кви са тия тия *** бе, на кво приличат тия с тия дълги перуки и тоя па с голата глава какъф шлифер с конски кабзи е облякъл. Какви са тия палячовци дето идват тука да развращават младежта и някакви хевиметали да ми пеят вместо да излезе един ансамбъл да изпее Излел е Делю хайдутин?

32

87975

преди 8 години

Слави Трифонов не може да направи озвучаване на световно ниво, защото пеенето му е на ниво квартална кръчма в жк. Сторгозия в Плевен!За да се разбере дали е качествено едно озвучаване, трябва да има и човек, който да го изпита с гласа си! Кой измежду Слави и Ку-ку бенд има такъв вокален диапазон - никой! Пее се в една-две октави, всички са щастливи и щракат с пръсти!Все едно да си купя футболни обувки като на Меси и да кажа, че съм по-добър от него!

31

redordead

преди 8 години

къв Слави бе? ТИ бил ли си на всички концерти в тази зала, че да даваш оценка кое как е било озвучено? И имаш ли представа, че метъл концерт се озвучава много много по-трудно, защото заради тежкия звук е трудно да се отделят добре различните инструменти и да се чува това хубаво на живо. Да не говорим, че СМЕ нямат нищо общо с озвучаването - тези банди си пътуват с техни озвучители - да не мислиш, че ще поверят звукът да им го прави бай пешо, дето бил озвучавал ФСБ...

30

Анонимен

преди 8 години

До 39Той нека да е направил озвучаване на световно ниво (не съм бил, не знам). Какво от това, като нито той пее на такова, нито репертоарът му е на такова?

29

до 35

преди 8 години

Сериозно ли не разбираш това, което съм написал?Къде казвам, че някой я съжалява?Просто това е състоянието й и едва ли ще има сериозно подобрение занапред!И мен ми се иска да съм ходил на концерт на Роксет през 1992 година, но отидох през 2015 година! Хареса ми! Трябва да се чувствам виновен, че ми хареса ли?

28

fdf

преди 8 години

Какво изобщо се коментира Слави Трифонов в тази тема не мога да разбера. Няма да го класифицирам него или музиката, която прави с бенда си. Има и прилични неща, макар че те спряха около 2005-2006, оттам насетне само бясна чалга. Въпреки това в тема за 2 гигантски групи, тука се разисква Слави Трифонов, просто е смешно и жалко.

27

SET

преди 8 години

До АнонименЩом си ходил концерт на Трифонов, по-хубаво въобще не участвай в разговора за Джудас и Хелоуин.

26

Анонимен

преди 8 години

До 31Абе ти изобщо беше ли на концерта? Judas направо се размазаха на сцената. То си личи когато някой се раздава и кога се пести.

25

до 31

преди 8 години

Тази болна женица, както я наричаш, имаше тумор в главата! Знаеш ли колко хора с тумор в главата оцеляват и как изглеждат след това? За мен беше огромна радост да я видя след всичко, което преживя и да се докосна до музиката, с която съм израсъл! Няма как да очакваш от нея да пее като преди 20 години, жената даде всичко от себе си!

24

до Джедай Мастър

преди 8 години

Половината хора в залата бяха дошли заради Helloween, специалисте! Виж с какви фланелки бяха дошли хората!Отделен е въпроса, че и от SME ги излъгаха, като казаха, че Helloween ще пеят час и половина, а те си пяха 1 час!Иначе си беше добър концерта, аз лично се изкефих яко!

23

fdf

преди 8 години

До 22Това не е точно така. Разбира се, че на група като Judas им пука как ще се представят. Най-малкото ако не беше така, нямаше Halford да си изкара дробовете на сцената. Освен това няма как да си група, която прави световни турнета почти всяка година и да не ти пука как се представяш на сцената. Нали от това зависи колко участия изобщо ще получиш. Тия го правят това нещо от над 30 години, недей така!

22

Джедай Мастър

преди 8 години

Хелоуиин не бяха толкова велики и няма нужда да ми разправят, че били съвместен участник, а не подгряваща банда, баш подгряваха. Джудас обаче си бяха Метал годс. И озвучаването на Джудас беше екстра. На Хелоуиин наистина не беше добро - барабаните заглушаваха солата, китарите заглушаваха вокала, а бас почти не се чуваше.

21

Анонимен

преди 8 години

Няма как в такова голямо затворено пространство да не се получава ехо. От там идва всичко.