60

доброжелател

преди 8 години

Беше страхотно!!!!!Който не дойде може само да съжалява!!!!Метълът е най-великата музика и никога няма да умре!!!!!!

59

до 90

преди 8 години

Тоя норвежки *** Burzum е такъв ***, че не знам как го слагаш до легенди като Helloween и Judas Priest!Концертът снощи беше супер!

58

N.

преди 8 години

Беше ВЕЛИКО!!!

57

Анонимен

преди 8 години

80 коментара за чалгар под статия за метъл концерт! ВЕЛИКО просто!

56

Анонимен

преди 8 години

Според мен концерта беше попретупан и поорязан, както и като гледам последните им 2 в Източна Европа. Преди това сетлиста им е бил по-дълъг. Звукът близо до пулта в средата на залата не беше добре. През 2011 по мое мнение беше по-добре. А от столична община да се сетят, че няма как 10-15к да излязат през тротоар широк като за двама, не е на годинка вече тая зала...

55

Анонимен

преди 8 години

Едно време имаше един лаф - "Не стреляйте по пианиста, той толкова си може"

54

Анонимен

преди 8 години

До до 76На крива ракета - Космоса и крив. Проблемът не е залата, а техниката и екипа, който борави с нея.

53

до 78

преди 8 години

Ти си *** на Славчо, разбрахме те!Щракай си със пръсти и остави хората да слушат нормална музика!

52

до 76

преди 8 години

Посети един концерт на Джудас, Хелоуин или Мейдън в нормална концертна зала и ще видиш, че всичко ще е страхотно!Коментарите в тази тема започнаха от това, че озвучаването в зала Арена Армеец по принцип е зле!Тук някакъв специалист започна да се хвали, че видите ли, никой не можеш да озвучи тая зала, само Славчо чалгаря можел!Славчо не е пял и няма да пее в по-голяма зала в живота си, а Мейдън съм ги слушал в О2 Арена в Лондон, където всичко беше перфектно!Залата ни е кофти - ФАКТ!

51

до 71

преди 8 години

Концертът на Дългия се снимаше от БТВ!Нито от СМЕ, нито от която и да било телевизия са снимали концертите на Роксет, Джудас или Мейдън, клиповете, които има в нета са снимани с фотоапарати и телефони!Сериозно те питам, да не би да работиш при Дългия?Никой тук не се интересува от чалгаря Славчо, та да разваляш темата с глупости!

50

Анонимен

преди 8 години

Май най-голямо значение има организатора. На Аеросмит на Локомотив всичко беше пародия, освен групата разбира се. Като започнем с видеостената на входа гърмяща на всеки 10 секунди: "КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА. КЛИЕНТИТЕ СА НИ СКЪПИ" и се стигне до ситуацията, че няма значение какъв билет си си купил, можеш да влезеш където си искаш...На Бон Джоуви ситуацията беше коренно различна. И да кажа, че озвучението на Скорпионс в Арената също беше отвратително. Май Цонко ги мачка всички с организация

49

-10

преди 8 години

За сведение на младежа, който на слушалки от HD видео можел да прецени коко добро е едно озвучаване: 1-HD e стандарт за видеоизображение, не за звук; 2-Това, което чуваш като звук на видеото е запис директно от смесителя, а не записано с микрофон от залата. Та затова те смятам за велик :-)

48

до 65

преди 8 години

Георги Станчев е тенор-алтино, но такива гласове са по-скоро изключение!Йон Андерсън от група Yes е също тенор-алтино!За други примери не се сещам!

47

Анонимен

преди 8 години

Някой си прави клипчета с телефона, после ги дава на *** да ги слуша вкъщи, а *** казва:"Не се чува добре, на Слави се чуваше по-добре, изгледал съм целия концерт на Слави на запис!"Пропуска се малката подробност, че концерта на Слави е записан с професионална техника са десетки хиляди левове, а не с телефон Самсунг на промоция за 250 лева във Виваком!

46

fdf

преди 8 години

До 55Има по-висок от тенор, тенор-алтино. Дори имаше българин с такъв глас, но не мога да се сетя сега за името. Халфорд е баритон, но въпреки това пее и в диапазона на тенора. Това е често срещано при хард рок и хеви метъл певците. Има определени техники, които ако разбира се човек има и необходимия талант, могат да разширят диапазона.

45

Обективен

преди 8 години

Хелоуин и Джудас бяха супер, а СМЕ са ***!Общо взето нищо неочаквано :)

44

-10

преди 8 години

Ми имаш го концерта на HD качество в сайтовете на запис. Вземи си едни хубави слушалки, надени си ги на ушите и се заслушай.-------Браво пич, велик си, на слушалки от запис може да прецениш каквое било качеството. Бравос, няма друг като теб!

43

-10

преди 8 години

Хайде не ми казвайте, че подобни изпълнители има в Ку-ку бенд!--------В кукбенд изпълнители няма, има певаци и певачки под средна класа. Колкото до музикантите, да приемем, че те са малко над средната класа.

42

бях на концерта

преди 8 години

Велики банди, велика музика! Дай боже повече такива групи да идват в България. Залата е построена по бързия начин, за да може мутрата да я открие - никой не е мислил,че може да бъде направена така, че да бъде идеална за такива концерти. Важното е, че всички там се кефихме от сърце!

41

до 53

преди 8 години

Мухахаха, единствения *** тук си ти, който сигурно е купил 20 билета за концерта на Славчо и сега ги е пуснал на петорно по-висока цена в OLX-а!Никой от нас не се интересува от тоя чалгар, който на всичкото отгоре не може и да пее!