14

икономист the best

преди 9 години

това ще рече че заплатите на всички комшии да паднат на 100евро.хахахахаха

13

@15

преди 9 години

Ами в региона само Гърция има по-високо качество на живот, така че те като се зацапат още малко, ние ще сме номер едно. Не че ние сме цъфнали, просто другите са по-зле и от нас.

12

Анонимен

преди 9 години

Тя кризата вече се пренесе. Познавам много българи които останаха без работа и се завръщат по родните си места. Ако на това не му казвате криза за друго не се сещам. Знаете ли че в гърция има на 100 000 души българи които работеха в градините по домовете като гледачки перачки чистачки и тем подобни гнусни работи но пък получаваха по над 800 евро месечно.След като им орязаха заплатите и пенсиите гърците станаха не платежоспособни и почнаха да гонят тези домашни работници.

11

koko

преди 9 години

Tozi "ikonomist" dava li si smetka kakvi gi dranka!!!!!

10

Шоп

преди 9 години

Ципрас е един ляв лаладжия, който не е създал нищо през живота си. Човек, който всичко знае, но нищо не може. Не се доверявайте на лаладжии, доверявайте се на успели хора.

9

Анонимен

преди 9 години

На мястото на Гърция веднага могат да влязат България+Румъния, евентуално и плюс Хърватска и нищо няма да се усети. Гаранция сме по-свестни от гърчолята, освен това Еврозоната става по-компактна, а Гърция се превръща в хлипаща периферия.

8

Анонимен

преди 9 години

ДО 9КАТО СТАНЕ ТОГАВА ЩЕ СЕ УБЕДИМ. ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ И НА МЕН МИ СЕ ЩЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ? НЕ НЕ ИСКАМ. НО...ВСИЧКО ОТИВА НА ТАМ...

7

до 7

преди 9 години

Явно нищо не ти е ясно. Стига нагнитахте напрежение. В тая ситуация зле ще е само за Гърция и за някои от кредиторите и. За останалите след съвсем малко време ще е по добре. А Ципрас е *** и глупаците му се връзват, но сега като гризне дървото Жан Виденов му пази място в Университета, да преподават заедно......

6

Анонимен

преди 9 години

В момента излезе ли Гърция от еврозоната и ЕС това ще бъде краят на ЕС. Сега се опитват да минат по-леко, но Ципрас не се дава. Иначе ако можеше да излезе, отдавна да са я изритали от ЕС, проблемите с Гърция не са от вчера. Гърците ще продължават да живеят добре, а България духа супата и мизерията ще става още по-страшна защото ще плащаме и дълговете на Гърците.

5

s

преди 9 години

А българската ще се пренесе ли? От гръцката не ме е страх.

4

рени

преди 9 години

Фалира Гърция, еврото отива на паритет с долара. Силните икономики продължаватс умерен ръст, по слабите имат значителен ръст. Предимно към Китай и САЩ, по слабо евро по силен долар. В дългосрочен план ЕС дръпва а Гърция яде бахурата, и ако са достатъчно смотани да се правят още на велики и важни в средносрочен план България може да стане водеща в региона. Така че по добре да се набълбукват че ми писна от глупостите им, хем *** хем голями. В началото ще имаме лек проблем, но после ще е ОК

3

кан Кубрат

преди 9 години

Ич ми не пука...Ние от 1300 години сме у криза ...

2

Анонимен

преди 9 години

Гледайте Zeitgeist гръцката икономика не се крепи на шепа банкери, а парите не потъват в черни дупки.

1

Анонимен

преди 9 години

Гърция се подготвя за драхма и визи за българите, което значи че скочи безработицата в България от завърнали се гурбетчии и ще скочи дефицита на НОИ за социални помощи. Много българи ще загубят и влоговете и имотите си защото ще се обезценят в драхми според курса на драхмата. Цените на имотите в България също ще се сринат и банките ще закъсат зависи колко ще закъса Гърция.