43

Поп Грую

преди 8 години

Хохлите се правиха на много отворени миналата седмица, но в понеделник си платиха като попове 75 милиона долара от вноската на заема от Русия.

42

Поп Грую

преди 8 години

До Mr.STARBUCKS 106ВЕФ се произвеждаше в някоя от прибалтийските ***, които са в ЕС сега. Поръчай си от там.

41

Анонимен

преди 8 години

От 15 години не съм бил в България и много неща са се променили. Вече е станало нещо нормално да си продажник на националните интереси

40

Анонимен

преди 8 години

SHESTI AVGUST E PAMETNA DATA ZA SVETA,MOGE BI I SEGA OTGOVOR NA SANKZII PLUS DESETINA ATOMNI BOMBI SHTE PODKREPI OTGOVORA NA SANKZIITE.

39

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Тъкмо исках да си внеса един телевизор Юность и един ВЕФ 206,и Путин, направо ми отряза мерака с тия санкции.Пак , ще трябва да търся контрабаден внос.

38

(-_-)

преди 8 години

Забележи само колко минуси събираш Одисей.. Това е защото коментарите ти вонят на гнилоч, а на хората им е писнало от смрадтта, с която ежедневно ги засилват продажните и гнустни медии. Те, кои съзнателно, кои интуитивно усещат кое е добро и зло!

37

Анонимен

преди 8 години

Крим изяде главата на Русия.Запада до като неги съсипят до край няма дъги оставят.

36

Анонимен

преди 8 години

Иво Инджев- ОдисейОди сей картофи по съвета на баце ти Бойко - другия български продажникили да спиш на някой паркинг в Германияи да станеш офшорен милионер

35

(-_-)

преди 8 години

Не само, че е затворена главата, ами и е успешно приключена. Крим ще се върне в границите на Украйна тогава, когато оная статуя на Исус в Рио де Жанейро започне да ръкопляска, Одисей, наивнико загубен..

34

(-_+)

преди 8 години

Ти си един завършен оуифофуен, Одисей..

33

Анонимен

преди 8 години

както го педсказа Ванга - Русия няма да започне, но тя ще довърши започнатото.

32

(-_-)

преди 8 години

Ами с мерак се организира, с патриотизъм и дълг към сънародниците.. Така! За жалост тия неща са чужди думи за такива ибрици като теб, Одисей..

31

за 58

преди 8 години

Защо намесваш Крим тука, нима искаш Украйна да се присъедини към Крим като автономна ребуплика атрофирал мозък.

30

ЗДРАВКОВ

преди 8 години

До Анонимен: ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ МЕ УБЕДИШ ,ЧЕ КРИМ Е УКРАИНСКИ - САМО ЧЕ ,АЗ НЕ СЪМ ОТ ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ПОЗНАВАМ ДОКАРАЛИ БЪЛГАРИЯ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ !ТЕ СЕ НАРИЧАТ СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ! ЕДНИТЕ ВЕЧЕ СИ ИЗМИСЛИХА НАЙ НОВОТО ЗАБЛУЖДАВАЩО ХОРАТА ИМЕ - РЕФОРМАТОРИ ! ЧАКА ГИ ПАК СМЕТИЩЕТО,КЪДЕТО БЯХА !

29

Траляльолъм

преди 8 години

Путин не е масов убиец и терорист това !Путин неподкрепя Башар Асад не е давал ядрено оръжие на аятолаха на Иран и не праща руски войски в Крим и донецк!Путин трябва да продължи да управлява иначе ще ми секне заплатката!

28

(-_-)

преди 8 години

Какво значи, че нямало алтернатива!? Хората правилно избраха да се спасят от едно управление дошло след преврат.. Истинските агресори са САЩ, които финансираха разрухата в Украйна с цел да навредят на Русия.. Обаче нещо не им се получава, нали?

27

rumen72

преди 8 години

До Анонимен 36 ОДИСЕЙ 1ми оди спирай ги тез режими прав ти път, само кат прочета т. нар. новини за измислените "дисиденти, правозатници и прочие индивиди кат ИНДЖЕВ и СУГАРЕВ" които не могат да правят нищо друго освен да бълват глупости по телевизиите, разбираме меджу другото, че са усвоили поредния демократичен транш в размер на 250к$, ама като бълвате т5олкова много е по добре за нас да ви разберем по бързо лъжите!

26

зубер

преди 8 години

Браво Володя, сложи им прът между шпиците, и им гледай сеира. Те са една обиколка след тебе.

25

ПЕТКО

преди 8 години

До НЕЩО НЕ РАЗБРАХ....: АМИ ,МАЙ ВЕЧЕ РАЗБИРАМЕ И НИЕ ОТ САНКЦИИТЕ НА РУСИЯ - 70 % ПО МАЛКО ТУРИСТИ В БЪЛГАРИЯ В СРАВНЕНИЕ С МИНАЛАТА ГОДИНА ДО ТОЗИ МОМЕНТ . ПОДЛИЗУРКОВЦИТЕ НА БОЙКО ,РАБОТЕЩИ В ТУРИЗМА ,ДА НЕ СЕ МЪЧАТ ДА ИЗКАРВАТ НЕЩАТА В РОЗОВО,ЗАЩОТО ИДВА ЕСЕНТА И ТОГАВА СЕ БРОЯТ ПИЛЦИТЕ / И БЮЛЕТИНИТЕ ,НО НЕ ФАЛШИВИТЕ ОТ КОСТЕНЕЦ / !

24

Анонимен

преди 8 години

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА УБИЕЦ Е УБИЕЦ СЪЩО!