13

Иван

преди 9 години

Браво на ДПС единствената истинска партия в тази държава!

12

б-с

преди 9 години

НЯМА ТАКАВА СИЛА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА ,ДА СПРЕ ДПС .. Само напред! ;)

11

agapi

преди 9 години

Majoritarni izbori - tv arena kasting za bg politik go, go;)

10

123a

преди 9 години

PROMQNA DA NO NEGRAMOTNITE DA NQMAT PRAVO NA GLAS......KAK SHTE PUSNE BULETINA SLED KATO NE MOJE DA CHETE. KOI MU E NARISUVAL ZNACI ZA KOITO DA GLASUVA. NE MOJE NEGRAMOTNITE DA DIKTUVAT REZULTATITE OT IZBORITE I DA OPREDELQT BUDESHTETO NA OBRAZOVANITE. 36671

9

Каква партия,

преди 9 години

какви пет лева?! Това си е най-обикновена корпорация, ръководена от алчни бандити с желязна дисциплина.

8

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно наложително е тази партия да бъде забранена и обявена за нелегална,работят открито против страната,нейните интереси и националната сигурност. Само че не са виновни те,а българите че 25год ги търпят знаейки много добре че са врагове на страната им. Аз съм чужденец и го виждам,вие като българи не си ли дадохте сметка?

7

Анонимен

преди 9 години

Тъй като сте преодолян фактор, ще има още да преглъщате! И да се задавите!

6

xaxaxaxa

преди 9 години

До GaskoingТогава приемете моите извинения!

5

Анонимен

преди 9 години

Промени в изборния кодекс - чудесно. Ето една идея:При гласували 50 % - 120 депутати.Защо са ни другите щом не се мяркат там?

4

Анонимен

преди 9 години

НЕ СЕ ПРАВИ НА ХАРЕН ,ЗАЩОТО ЗЛОТО НА ЕЗИКА ЗА КОЙТО ВИНАГИ ГОВОРИШ БЛИКА ОТ ТЕБ. ТИ И ТВОЯТА ПАРТИЯ РАЗДЕЛЯТЕ НАЦИЯТА С НЕПРЕКЪСНАТАТА ЗАЩИТА НА НАЙ-БАНДИТСКАТА ВИ ПАРТИЯ И ВЕЧНОТО СЛОВОБЛУДСТВО С ДУМИТЕ И МРЪНКАНЕ !

3

СС

преди 9 години

ЕГАТИ ДЕМОНА....

2

хахахаха

преди 9 години

До GaskoingВие явно сте от ДПС и то без никакво образование! Не е вярно че бюлетина без посочена референция е невалидна, не е вярно и че с посочени няколко референции е невалидна, просто такава бюлетина се смята за валидна в частта си "Избор на партия" като се запазва подредбата посочена от съответната партия!

1

Димитър Икономов

преди 9 години

Не зная при вас как е, но на мен ми е отвратително да чета по медиите турски имена. И още повече, когато тези имена са в парламента, министерствата, агенциите, областните и общинските администрации. Нямам обяснение защо толкова много ми е отвратително.