10

Анонимен

преди 8 години

оо майко мила, (или ооо боже ако щеш) !от хора като 8 и 10 ме побиват тръпки, такива захлупени люде, ама прегърнали друга идеология, сега колят и бесят из Сирия.по колкото и сложно завоалиран начин да се опиташ да кажеш нещо просто, то си остава такова

9

Илмейн

преди 8 години

Чрез контакт с окултните и езически дяволски доктрини човек се отваря за обладаване от демони. Защото това са мостове които демоните изпозват за да могат да направят връзката с човека. Има разкази на хора които след практикуване на йога за опредлени периоди им се явяват същества определящи се за възвишени учители, но това е маска, измама. Демоните могата да променят вида си за да заблудят тези които не познават Истинския Живия Бог и Неговият Христос - Господа Иисуса.

8

Илмейн

преди 8 години

Отворено общество е НПО на служба на слугите на дявола на тяхна издръжка, преследващо и защитаващо техните цели - а те са моралната деградация на обществото. Йогата е пряко свързана с хиндуистките божества - демони които представляват царството на мрака начело със сатаната. Йогата е начин за свързване на нещастните практикуващи с тези демони и паднали ангели и това е твърде ясно обяснено дори в техните гнусни текстове. Целта на този ход е нашите деца да бъдат обладани от демони чрез окултното.

7

вземи и чети

преди 8 години

До номер 2:Всички религии са създадени от хора. Тръгват като учения, в които човек търси Бога. Християнството е единствено по рода си, при което Бог слезе да търси човека, да го призове към покаяние и спаси. Неоспорим факт!

6

Анонимен

преди 8 години

ЙОГА - ТОВА НАИСТИНА Е СТРЕСИРАЩО, ОСОБЕНО СЛЕД КАТО В ПЕДВАРИТЕЛНО ИЗТЕКЛАТА ИНФОРМАЦИЯ СТАВА ВЪПРОС НЕ ЗА ЙОГА, А ЗА ЙОДА, ДЖАБА И КАПИТАН СОЛО.

5

Анонимен

преди 8 години

то и Йовков сигурно стрАсира много студенти, ама никой не протестирабогословите по-специални ли са или на тях обща кулутура не им е нужна, те така или иначе са си с "капаци"?

4

Анонимен

преди 8 години

Полуинтелигентни скотове, които повтарят мантри, внушени от чужди на народния дух учители с безумна надменност извършват престъпления против българския народ, а после се чудят защо сме зле. Как да сме, след МОН е против преподаването на Православие, а пропагандира Йога?!?! И в това не виждат нищо нередно?!? ДОЛНИ ПРЕСТЪПНИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ!

3

Анонимен

преди 8 години

Единствените читави 20-ина студенти по богословие, ще бъдат изкарани *** от престъпни организации, чиято единствена цел е да деструктурират българската народност! И този текст в матурите е тест за българските родители, които са най-големите *** в цялата ситуация! На тях не им дреме, не разбират и не искат да разберат какво се случва!

2

Анонимен

преди 8 години

Няма нищо стресиращо. християнство, ислям, будизъм са все "религии" създадени от хора и пълни с идоли. Т.е. те са еднакви по своята същност - идолопоклоннически, ръкотворни "религии".

1

Анонимен

преди 8 години

Това да му е проблема на БГ образованието.