22

Анонимен

преди 8 години

В германия дори карат след тебе в необозначена кола, и правят клипче. Ако направиш нарушение те спират, пускат ти клипчето и те глобяват. Затова всеки си спазва правилата, а не защото са много съвестни! Остави ги без контрол и им гледай сеира! Аз съм много ЗА мобилните камери, защото напоследък всеки започна да си кара със 80-90 в гр. Пловдив и стана много опасно. Ама не да глобяват за 10-15 км.ч, ами над 70 примерно си си заслужил глобата. Но мисля, че до 10 км. превишение не пращат нищо.

21

До 31 БМВ фен

преди 8 години

От друг БМВ фен. Колега, щом взимаш хубава заплата значи ще имаш и за прилично погребение. Аз съм с доста прилично мощен автомобил, но много, много рядко си позволявам да карам по-неразумно. А това твоето, което си написал е чисто изхвърляне ненужно никому. Със здраве.

20

Анонимен

преди 8 години

Безумието е навсякъде: забравени пътни знаци,кофти маркировка, липса на табели (вкл.подвеждащи такива), джигити с самучувстве на безсмъртни,полиция, която за 3 км/ч превишена ти съдират кожата, а "нашето" момче минава и заминава то е син на "бизнесмен" или на Кмета или.... е племенник на.............!

19

Анонимен

преди 8 години

Мисълта ми е , аз винаги спазвам 60 в населено място , възможно ли е камерата да е отчела джипа бмв пред мен , а да ми пращат на мен сметката ? Благодаря .

18

БВМ фен

преди 8 години

Знаете ли колко ми дреме за тези мобилни камери? Изобщо. Нека ги има, хубаво, но аз ще продължавам да си нарушавам правилата и да си карам с каквато си искам скорост.Редовно по извънградските пътища си карам със 150км/ч, нищо че ограничението е 90. И знаете ли колко пъти са ме глобявали за последните 5 години? Горе-долу 20-25 пъти, като имам само 4 акта, в останалите случаи директно подкуп и чиста работата. По-малко от 1000лв за 5 години, а това е смешна сума ако взимаш хубава заплата.

17

Анонимен

преди 8 години

Здравейте ! Моля накой компетентен да ми обясни . Получих от куриер глоба 140 лв . че съм карал със 113 км.ч. в някакво ловешко село на пътя София -Варна . Въпроса ми е , мога ли да оспорвам , защото получих само снимка , как камерата доказва ,че съм карал със 113 ,а не 60 няма видео ?

16

Тео

преди 8 години

Много претенции, много нещо. Правилата са за това за да се спазват. На някой фаровете им били виновни, на други знаците, които били поставени "неправилно" и прочее.Абе ей! В нормалните държави ограничение 30 е нормално и то не само в кварталите, и си имат мобилни камери, които снимат. Когато те хванат - снимката ,пощата и им превеждаш паричките по банков път с основание номера на фиша или обжалваш! При нас няма угодия- като се претрепят някои - виновна е държавата, като им чупят хатъра - пак тя!

15

Смех

преди 8 години

Само у нас, спазването на закона за движението по пътищата се приема от нарушителите, като "тормоз". Ама като се изсветка некой джигит и държавата почва да е виновна, а не неговите 50км над ограничението....

14

Анонимен

преди 8 години

ПРИ РАЗРЕШЕНИ 120 КМ НА МАГИСТРАЛАТА НЯКОИ ДРУГАРЧЕТА СИ ПЕРАТ СЪС 200 У ЧАС. ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО СА СЕ НАДЕНАЛИ У НЯКОЯ ХУБАВА ДУПКА И СА ИЗХВЪРЧАЛИ ПРЕЗ МАНТИНЕЛАТА У ДЕРЕТО. ВСЕ ОЩЕ ИМА СЕЛЯНЧЕТА КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ КАТО СЕ КАЧЪТ НА МОЩНА КОЛА ТРЯБВА ДА И НАПЪЛНЯТ КИЛОМЕТРАЖА ЗАЩОТО НА НЕГО ХОРАТА СА НА РИСУВАЛИ 220 КМ. И СТРЕЛКАТА НА КИЛОМЕТРАЖА ТРЯБВА ДА СОЧИ ТАМ НА НАРИСУВАНИТЕ 220 У ЧАС.

13

Аха

преди 8 години

До шофер на тир. На запад има камара мобилни камери сложени на ремаркета. Където я остави полицейския бус сутрин - там снима цял ден. Не мога да разбера, защо ви е трудно да вденете елементарни неща. Пътните знаци са за да се спазват. Ако се спазват - никой няма да ви снима, защото нищо не сте нарушили.

12

ко прайм ся

преди 8 години

ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК ТОЧНО КАМЕРИТЕ ЩЕ СПРАТ ОНИЯ С ГОЛЕМИТЕ ЛЪСКАВИ КОЛИ КОИТО ЩЕ МИНАТ ДАЖЕ И ПРЕЗ ЧЕНГЕТО ЩОТО ТАКИВА ЗАКОН НЕ ГИ ЛОВИ!АБСУРДИТЕ НА АБСУРДИСТАН!ВАЖНО Е ДА СЕ ПЪЛНИ ОКРАДЕНИЯ БЮДЖЕТ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ НЕЩАСТНИЦИ ТРЪГНАЛИ С КОЛАТА ДА СИ СВЪРШАТ НЯКОЯ РАБОТА!И КАМЕРИТЕ НАРОЧНО СА СЛОЖЕНИ НА ПРАВ И ГЛАДЪК УЧАСТЪК ПО КОЙТО СЛУЧАЙНО МОЖЕШ ДА ВДИГНЕШ 80 КМ СЛЕД КАТО С ЧАСОВЕ СИ КАРАЛ ПРЕЗ ТРАПИЩА И ОБРАСЛИ ПЪТИЩА!

11

Анонимен

преди 8 години

да ама не.

10

до 19

преди 8 години

Кълнеш като калайдисан. Да не би тъпацитв които визираш и кълнеш да са малко по-светли от теб? Ако е така, разбирам те. При теб е вродено неспазването на какъвто и да е закон. Добре, че българите емигрират повсеместно. Ще си останете на финала само ти и брадчедите си тик, па правете каквото знаете и каквото ви влече.

9

катаджия

преди 8 години

И ко ша праим сеа . Както сме огладнели..и..и мали..и..

8

шофьор на ТИР

преди 8 години

Ей тия корумпета от КАТ скопаха земята да снимат и да ти пишат акт на място. Затова само закриване на КАТ и друга форма на пътен контрол. Как в Западна Европа става с стационарни камери , а при нас не става . Защото няма рушвет и мъката е голяма.

7

Анонимен

преди 8 години

Мислещия човек с главните букви, научи български и тогава говори.

6

Луд с Мотика

преди 8 години

До bgЕ ти какво мислиш, че навънка нямат камери и радари ли? Може ли да си такъв невежа????? Ти карай като *** и като те снимат - напусни страната. Където и да отидеш - пак карай като *** и там като те снимат, като ти дойде глобичка от 500 евра и ще искаш да се прибираш тук. Че тук глобичката е 50 лева. малко е за такива като тебе. Такива като тебе трябва с по 1000 лева да ги глобяват. Най - малко.

5

Анонимен

преди 8 години

БРАВО!!!

4

Анонимен

преди 8 години

И като го напишеш с ГЛАВНИ букви повече ли се чете, или просто е признак на психическо разтройство. И стига с този наркоманизиран алкохолик Волен с бутафорните му словоблудства, видяхме го в действие в коалиция с ДПС и комунистите, повече от това здраве да е!

3

Салахадин

преди 8 години

Да се чете: Отново започваме да пълним празнаната хазна.Това не означава ,че имаме възможност да спрем мотористите,които са нагли и без номер даже.Нито мутресите с БМВ-та ще заснемаме над 240 км в час!!Това е отново за да има тормоз над вас ,обикновенните шофьори!!Да си го знаете.Желаем от ГЕРБ да заснемаме дали и в момента е с включение "ФАРОВЕ" за да можем и по такава снимка да глобяваме!!Също може всеки да си форсира сутрин и вечер колата пред блока!!Това не се заснема,че няма пари там!!!