21

Анонимен

преди 8 години

zapoznayte se sus zakonite golemi sudii izkochihte vsichi

20

h

преди 8 години

Така трябва за да разбере какво чуства и каква болка понася едно дете ,когато го удря възрастен. Аз личо бих и причинил,това което тя причини на дето си

19

Исмаил

преди 8 години

Българска работа. Не знам какво е виновно собственото ти дете че си некадърник в живота..... Какво ли не се чете. Баща спал със синът си.Майка уби детето си. Баща свари и наряза детето си в Гърция.Баща уби цялото си семейство заради дългове......Ами те като Кочо Честеменски разбираш ли...

18

Случаен

преди 8 години

Всеки е невинен до доказване на противното! Истината е някъде там! Колкото хора толкова мнения и никой не е свидетел, че тя е пребила детето. А не е ли възможно и тя да е жертва? Всеки знае себе си и воя живот. Жалко за невинното дете!

17

Анонимен

преди 8 години

Малко и е

16

Коректор

преди 8 години

До Ле-ле...Аз ги преброих 8 :)

15

Анонимен

преди 8 години

А когато преби дете що не рева, ***? Значи когато става дума да бием дете-проблем няма, а после когато те хванат рев, малтретират ме.

14

Петър

преди 8 години

Да не стане като в оня виц, дето питали един ... ром - Бие ли днешната полиция? И той отговорил - Днешната не, обаче вчерашната в ареста ми скъсаха г*за от бой! :-)

13

Анонимен

преди 8 години

Според мен адвокатът се е объркал и е видял отражения в стъклото пред обвиняемата, които е разтълкувал погрешно. :)

12

Анонимен

преди 8 години

НАИСТИНА В МИЛИЦИЯТА БИЯТ И МАЛТРЕТИРАТ.ДАЖЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ!ФАКТ!ВСЕ ЕДНО ЧЕ Е ФАШИЗЪМ!

11

партиен член

преди 8 години

Приятелят и Ахмед.??Вече всичко ми е ясно.

10

край

преди 8 години

Па то майчето доста убаво - дайте го насам - аз ще го накажа. Заслужава от всичко по много.

9

Анонимен

преди 8 години

Камери навсякъде в полицията и готово. Следственият арест, коридорите, стаите за разпит и т.н.Аман от такива случаи дето този каза едно другият друго и някой гушнал букета в полицията от само себе си.То тази може да е луда и да се е наранила сама... но защо в супермаркетите и по кръстовищата има камери, а в полицията не?!

8

Анонимен

преди 8 години

Тая бързо да наеме адвокат Марковски за защита. Той ще докаже следното: майката е действала при неизбежна самоотбрана срещу крошета и ритниците на бебето а и цялата случка всъщност е добре планирана инзенировка от страна на бебето. Бебето ще бъде осъден да плати 10 000 лв обещетения на майката.

7

Анонимен

преди 8 години

пардон...бащата е неизвестен. Ахмед е пастрока. Почти съм сигурен, че турците са пребили детето

6

Анонимен

преди 8 години

Може и бабата Айше или бащата Ахмед да имат пръст тука. Имайки предвид "нашето недавно" в някои райони още са на вилаети и раята е смазвана. Да имаш българско дете вкъщи...не им е много добре май!

5

Ле-ле...

преди 8 години

До 2Как може да направиш 6 грешки в едно изречение?!

4

Анонимен

преди 8 години

Адвокатите-татите-татите, те са виновни за все по-голямата наглост, безочие и самочувствие на престъпниците! Адвокатите влизат в корупционни връзки със съдии, прокурори, делят с тях парите, дадени им на ръка от престъпниците (тоест делят с тях откраднатото от престъпниците) и ги пускат на свобода!Цялата ни съдебна система заедно с адвокатите си делят плячката на престъпниците и това го знаят всички!!! Е, тогава кои са по-големите престъпници се пита в задачката?!?

3

Nick

преди 8 години

Горката тя! Жива да я оплачеш. А като била детето, то не било малтретирано!

2

Анонимен

преди 8 години

Срамот вместо дасе скрие в мише дупка тя била малтретирана , а детето колко бой е изяло от нея и то придружени с упераций