73

CC

преди 9 години

Какво сега, сезона се очертава много слаб и мутро-хотелиерите започнаха да плащат на медиите да пускат статии как цените на нощувките били паднали, как децата едва ли не до 18г ще нощуват без пари и как магазините били евтини. Само дето някак си не схващат, че ние в блокове не щем да почиваме. Блоковете, асфалта и бетона си го имаме и тук, що да плащаме за да дойдем пак на такова.

72

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен е той Петър да не го сменя по 3 пъти на ден тоя комп сутрин обед и вечер Аман от ламери

71

Дракон

преди 9 години

Цени от заведение в Стария град в Пловдив/толкова беше пълно миналата седмица, че направо щях да откажа цацата, чаках я половин час - толкова поръчки имаше че в кухнята не можеха да ги приготвят/ -Порция цаца 200 гр - 3, 10, малка бира 1,80, голяма бира 2,50 , порция пържени картофи 2,20. Та решението е цените здарво надолу и спирате номера и бизнесът ще тръгне.ПС. Нама да пиша на какви цени ям тази седмица в едно ресторантче в София, че наистина ще Ви стане зле. /делите на 5/

70

петър

преди 9 години

Скумрия на скара или порция сафрид са по 10 лв.Такава порция е 200 гр. а на едро кило сафрид и кило скумрия са по 3 лева.Малката наливна бира е 1,80 лв., а голямата - 2,50 лв. а на едро литър наливна бира е 80 ст.Палачинките се харчат по 3 лв., кафето е 2 - 3 лв., малка минерална бутилка 1,50-2 лева.Като гледам надценката се движи в рамките на 300 %.Нашите ресторантьори искат да станат милионери за едно лято, пък хората им показват среден пръст и отиват в Гърция и Турция.

69

Анонимен

преди 9 години

Пак опирме до същото - не е луд този дето яде баницата, а тоя дето му я дава! Докато има хора които позволяват да ги мачкат и толерират мизерията там, ще има и кожодери и печалбари. Елементарно. Най-близкото спасение естествено е в Гърция.

68

кръстоносец

преди 9 години

туриста иска КАЧЕСТВО. като няма качесво има МАГАЗИНИ. никой нормален човек няма да си даде парите за храна от преди пет дена която може да го натрови.

67

бегом в Гърция

преди 9 години

Хич да се не оплакват, а да си сменят чипа. Готвят от хиперите с ***,пробутват стари неща. В едно заведение ни сервираха манджа, направена с нарязани пържоли от скара.Примери хиляди В друго ни сервираха почти сурово месо. Върнах го с триста зора, все пак децата ми щяха да го ядат. Хич не се трогнаха,гнидите неедни,повръщат-пари не връщат, но познайте, след като си тръгнахме на третия метър ни спря патрулка?! по сигнал за скандал! с готовност да ни мачкат. Ако ще да фалират всички, нихната..

66

Blake

преди 9 години

с такива цени на фона на мизерното "обслужване", ше има да чакат клиенти :)

65

Анонимен

преди 9 години

Те ви случка от лето 2014, Златни Песъци:Сядаме 4 човека семейство с деца на 6 и 8 в едно ресторантче. След 20 мин ни взеха поръчката. След още 20 на съседната маса седна една ***, запали си цигара и взе да си преглежда некакви сметки. Викам сервитьоро и му викам: таа що пуши? А той: йеми тува йе управьитьелката. Викам му тя сега да ти яде манджите и да ти плаща сметката.Да се научат що е кухня и обслужване, па после да ми реват от магазини!

64

Анонимен

преди 9 години

Сега им пък магазините виновни!Да отиват нашите пишман-ербап хотелиери и ресторантьори на Марс! Там нито магазини ще им пречат, нито гръцки курорти. Ще могат да си ограждат колкото искат пясък и да си леят колкото и където искат бетон. Също няма да им трябва и една пречиствателна станция. И ще могат спокойно да псуват туристите. Тук като не им харесва да си обират бетона и да се махат!

63

Анонимен

преди 9 години

кой ще иде на тая мизерия , която цари тук бе? в гърция цените са същите, а обслужването, чистотата и почивката са несравними!

62

Даниел

преди 9 години

Баси и цените държат тия. Тези цени са по-скъпи и от София даже. После да не реват, че нямало турист и нямали клиенти. Ако и на тях им смъкна по 10 кожи, едва ли ще са много доволни. Да не говорим, че качеството на услугата е ниско.

61

Анонимен

преди 9 години

Цените в тази статия са измама, в действителност е много по-скъпо, мизерията е навсякъде, мръсотия и строежи...По-добре да се ходи в Гърция, Турция или Хърватска.

60

Анонимен

преди 9 години

До Type the author nameГлей сега: Значи отивам за две седмици на море, като включиш ще разбереиш че две седмици са 16 дена. Спя без пари, щот така съм се устроил, ям домати, чушки и лук от градината, нося си ги естествено, пия домашна ракия, щото съм копал лозе, и се наслаждавам на почивката си. Спя до когато искам, ходя на плаж когато искам, цепя, ама не кренвирши, когато си поискам, не когато ми дадат, и честно да ти кажа си завиждам....

59

Анонимен

преди 9 години

Това е пазарна икономика,щом не им изнася,да се изнасят :) Все едно аз да продавам 1 шише вода за 100 лева ,а друг да го продава за 1 лев,и аз да рева че ми подбивали цената !!!

58

Тухлата

преди 9 години

Хотелиерите и кръчмарите по морето да си гледат работата... :-)

57

Шмайзер

преди 9 години

До тъпчоАбе ти може и да си бил там, но като ви знам как стоите по 3-4 дни надали си имал време за такива неща.

56

О

преди 9 години

Простичка сметка: ако цените ви са по-ниски, така ще докарате на море , хора които на пръв поглед не могат да си го позволят.Повече клиенти даващи ви по-малко пари, не е ли същото спечелване за вас хотелиерчета като по-малко клиенти които да одрусате повече?!И както много от нас казаха нашето море си е БГ работа......

55

тъпчо

преди 9 години

Шмайзер ли си,къв си,не те знам,миналата година бях там...

54

Type the author name

преди 9 години

до 61Какво точно ще разцепваш на морето за две седмици / освен някой друг кренвирш от "месо" разбира се/ като ще ти е скъпо и на плажа и в дискотеката и на паркинга и шезлонга.....Вместо да леете жлъчни сокове, забележете че никой не е по-голям от пазара, ако цените са неприемливо високи, ще трябва сами да си ги коригират.