23

Анонимен

преди 5 години

Е, къде са нашите бащици, Путин и Тръмп?Или си мислите че тези хорица понеже са черни не страдат като нас?Те също имат нужда от храна и вода, телата им се нуждаят от същото като нас,белите.

22

Стар набор

преди 8 години

Само нашия Грудовски кашишки полк би бил достатъчен по мое време да им разкаже играта, ама тогава нямаше такъв "challenge."

21

нищожества!

преди 8 години

това са изродена шайка разпасани черни ***, които до момента унищожават беззащитни хора! при първата им среща с армия на Бялата раса, независимо коя е, ще дадат хиляди жертви, и милост няма да има! След това ще последва забрана на исляма и именно това е голямото притеснение на всички гъзурещи се по пет пъти дневно!

20

Анонимен

преди 8 години

САЩ е създал чудовище на ИГ, че скоро ще унищожи цяла Европа. Които ще защитават християнските народи ?

19

777

преди 8 години

В България Язидите са Ромите от Дасикане Рома-християни , нужно е само ДНК за да стане ясно

18

xxx

преди 8 години

До Анонимен 25Една лъжа като се повтори 10-пъти става истина!!! Това е мотото на куманоидната *** .

17

Анонимен

преди 8 години

Американския сенатор Джон Маккейн има документирани срещи и снимки с един от лидерите на ИД - Абу ал-бакр Ал-Багдади. Това се случва през 2013-та година. Дори в официалния си туитър акаунт тогава Маккейн съобщи пълната си подкрепа за "сирийските бойци за свобода".

16

Анонимен

преди 8 години

колко са кресиви на снимката децата на америка

15

Анонимен

преди 8 години

А тези главорези кога ще прескочат отвъд океана да се срещнат и с баща си?

14

Анонимен

преди 8 години

Туй джихадист ми прилича на джиксадист или джик садист или джак садиста.

13

ЖороПърви

преди 8 години

Проблемът е, че същите главорези ще дотичат в България, ако шиитите ги напънат...и ние, разбира се, ще ги приемем със статут на "бежанци".

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен19С малко ишлеме и от Николай Младенов

11

Анонимен

преди 8 години

ИД,made in USA

10

симеон георгиев

преди 8 години

Малко история.ИДИЛ бе създадена от бившите милиционери на Садам Хюсеин,част от бившите бойци на Сирийската армия и част от всякаква *** от северните части на Афганистан спонсорирани от Саудитска арабия въоръжени под контрола на братския нам САЩ.Та, САЩ направиха точно това което направиха и в Афганистан.Масово клане и война в Близкия исток.Така, де все пак филма на Ч.Чаплин с прозореца и детето което чупи прозорците, а той ги ремонтира не е забравен.

9

K.Коцев

преди 8 години

Животни ! Добитъци! ***! Това са джахидистите от т.н. Ислямска държава ! Държава ?! Друг път! Дали ще се намери,докато е време,организирана сила да ги изтрие от лицето на Земята ?! Миналата седмица Лавров заяви,че настоящ враг им били именно джихадистите,а мърдат ли си пръ ста изобщо?! Само констатират! Американците ги създали,а тия им ръкопляс кат ?! Сигурно ще се събудят като ударят по тях ?! Само дрънкат оръжие и пропускат,че Укра *** не е опасна за тях,а джихадистите!

8

Безплатна идея

преди 8 години

Бг-Мамите няма ли да протестират срещу екзекуцията на тези хора или това им е все-едно...Защо не организират масово публично кърмене в защита на жертвите под мотото -"Всички ни е майка раждала и кърмила" ? Хайде като си показвате с повод и без повод виметата да има поне някаква полза от това-ще дойдат журналисти,ще ви снимат,ще станете известни пак за три дни-какво чакате?

7

ЖороПърви

преди 8 години

До ХА ХА ХАТи кажи...ислям? Юдаизъм?

6

ХА ХА ХА

преди 8 години

А "религията" коя е

5

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Взе ми го от устата. Но падне ли Европа не мога да мисля и Далечния Изток. Че и целия свят. Само на Ескимосите ще им се размине " покръстването ". Че и за там не съм убеден.

4

ЖороПърви

преди 8 години

До GENERAL GADORIANДокато Европа не се промени в сунитски бардак