33

Анонимен

преди 8 години

nay bolnite grajdani na sveta

32

Анонимен

преди 8 години

Berlinка е служителка на дпс

31

Анонимен

преди 8 години

До Berlinот такива като теб

30

???

преди 8 години

До ртДа ама я Англия снимката от трафик камерата е доказателство което дори и кралицата не може да обори.... с изключение на българския съд де.Ако дадат в ръцете на българския съд Исус, гарантирано ще бъде разпънат отново по бързата процедура.

29

Пурко-

преди 8 години

Какво от написаното не можеш да разбереш? В КАТ нямат кристална топка или гадатели за да разберат къде живее някой и къде на кой настоящ адрес в момента се намира, за да бъде призован.Маса народ живее на адреси без да се адресно регистрира и така държавата не може да ги намери.Поради тази причина глобите се пращат в НАП за принудително събиране.

28

До N-26

преди 8 години

Браво, *** !!!Аз пък, и аз живея в чужбина, но не се радвам като ме третират като роб !За такива като теб важи определението :" Евроинтегрирано селянче" !Приятно живеене "на Лондон" !

27

Шаран -БГ

преди 8 години

Преди години бях у Немачко. Пътувах с лекарпедиатър. По някаква всеобща проверка ни спряха. Докторът си забравил дукиментите. Извади си лаптопа полицая, сложи го на капака на двигателя. ***, *** по кейборда, дзвери се. Накрая рече:"Докторе, нямаш никакво нарушение, никакви глоби, живеем с теб в един квартал на 5 км от тук. Ако си без документи втори път двоен щраф. Изчезвай!" Аз не повярвах докторът хич. Включи след три минути.Там преди 20 год. може тук след 20 год. НЕ МОЖЕ проверка !?

26

rm

преди 8 години

Не мога да разбера какво означава "Не живее на посочения адрес, няма къде да го намерим".

25

Туди

преди 8 години

До АнонименВ 7 дневен срок в КАТ с документите на жена ти, за да прехвърлят нарушението на нейно име

24

дамн

преди 8 години

"докато има ***, ще има касапи"а сега де, кой е касапа?!?!

23

рт

преди 8 години

Аз живея в Лондон преди месец ме спряха за проверка оказа се че карам с неправилна застраховка взеха ми колата глобата ми беше 500 паунда и 6 точки от книжката и ми дадоха една бележка до 15 дневен срок не си ли потърся колата отива на скрап,а глобата пак трябва да си платиш няма мърдане.Точно и ясно обяснено не знам защо всичко в БГ е толкова сложно и неефективно

22

Буран ага

преди 8 години

Щом правиш грешки ТРЯБВА да си плащаш , или не ги прави. Карай разумно,спазвай ограниченията,не минавай на червено и т.н. Не се ПРАВИ на джигит по пътя,не си само ТИ на пътя,като съм с по- малка кола не ме гледай''умно'' а знаците са еднакви за всички участници.Глобите трябва да се плащат ! Веднага търсите причини,нямали право,разни членове ,алинейи,точки и кодекси и др. - *** да сте си МИСЛИЛИ !!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 8 години

Аз книжка нямам , до листовки съм ,купих си кола предварително,жена ми я спряла в красно село върху чакъл.Минал паяка и ни дигнал(защото било тревна площ...а е чакъл и знаци няма),колата докато разбера къде е.....- Подуяне.... - другия край на София,62 лв. паяк и имам акт за неправилно спиране... 20 лв. А КНИЖКА НЯМАМ..... Е да ги съдя ли сега?

20

д.д.д

преди 8 години

Супер ,и аз дължа но въобще на мисля да плащам,Кантонерски знаци и ограничения ,Няма да ходя на Море ,а да си платя глобите ,да ли.Гнус ме е да ги лледам някой служители на( полиса).

19

Рачо

преди 8 години

Абе, няма какво дса си играеме - хванат ли някой с неплатена глоба - разстрел на място и точка!

18

Анонимен

преди 8 години

Никой *** не може да ви вземе книжката на пътя, заради неплатени глоби,колкото и да са те. Това е предложено от глупавата кратуна и рушветчиите веднага са му уйдисали, без да са прочели нито един закон. То затова тази шуробадженакорушветчийска орда некадърници не може да направи нищо,което да не бъде отменено от Съда.

17

до момо

преди 8 години

Прочети пак ЗДвП , за ПАМ чул ли си нещо !?!?!?Нали се сещаш ,че без законни основания едва ли ще си позволят да отнемат СУМПС до заплащане на дължимите глоби .

16

Анонимен

преди 8 години

А ако няма книжка.

15

Berlin

преди 8 години

Хахаха... БГ е по-зле от Конго и Чад. :))))

14

Ники

преди 8 години

Навремето при три акта за едно и също нарушение взимаха книжката и на проверовъчен изпит