6

слави

преди 8 години

кво пиене и ядене се върти днес в гърция,а аз работя и се чудя как може моята родина която е стабилна и проъфтяваща да е по бедна от тази фалирала гърция и що за късмет е да се родя в най смотаната държава в европа

5

Да

преди 8 години

Бе права................ама друг път !Работим за 170 евро на месец и това ми било равно и достойно !Някои ,се радват че не сме като Гърците !Фалирали !Ей така да сме във фалит ,за да можем и ние да наемаме гъркини слугини !

4

работник

преди 8 години

БКП-БСП е единствената партия не само в Европа , но и в целия свят която всички шефове са милионери . Такива са станали от кражби от Държавата и народа . След 9.09.1944 г. избиха над 250 000 образовани и умни хора без съд и присъда и им заграбиха имотите. Селяните ги биха и им заграбиха земите. В новото време през 1997 г. фалираха банките и ограбиха спестяванията на народа . И сега тия чорбаджии изедници ми говорят за права на трудещите се и празнуват 1 май. Просто цинизъм и отвращение .

3

Браво на ...

преди 8 години

... гърците! Горд народ!

2

Подигравка

преди 8 години

Гърците много "уважават" българските туристи! Нека ги мачкат! Тъпите *** много държат да си оставят на тях парите! На следващите празници пак ще има стачки!

1

Българин

преди 8 години

Е сега защо стачкувате , нали си избрахте великия Ципрас ли беше Мипрас ли няма значение . Та сега той ще ви оправя . Може ли такова неуважение .