10

Анонимен

преди 9 години

"Ще ти простим греховете, Верижно чадо, ако направиш дарение на нашата света герберастка църква. Амин."

9

?!

преди 9 години

Боже, що за заглавие?!

8

Дякон

преди 9 години

Вместо да пишат разни оценки, да вземат да си напишат оставката на правителството

7

Калоян

преди 9 години

Време е народът да пише и на тях ниска оценка и да последват съдбата на НДСВ... Вън продажниците и крадците от политиката

6

Анонимен

преди 9 години

Най-голените инвеститори в БГ - германските магазинери.В кауф. има английски моркови САМО по 1.89, външният им вид е ...... трябва да се види, не може да се опише, просто няма как да попаднат в западната мрежа, а ни говорят за криви краставици.

5

ВНИМАНИЕ

преди 9 години

За всички, които ходят на дир.бг ВНИМАВАЙТЕ МНОГО: Дирът подържа хакерчета, които на посетители на сайта, които не харесват ГРОБ и Тиквата, инсталират шпионски кукита, които са с вредоносно действие и са предназначени за следене на активността им в интернет.

4

Анонимен

преди 9 години

"ГЕРБ протестират срещу текст в новите правила, според който хипермаркетите ще бъдат глобявани за нелоялна конкуренция с 10% от оборота си за предходната година. "Това е сериозен риск за българските предприятия."Ааа не, без тези номера, вдигнахте глобите за пътни нарушения с мотивите, че ниските глоби нямат възпиращ ефект, всеки си ги плащал досега и продължавал да извършва нарушения. Значи 10-те процента глоба за веригите трябва да останат, защото имат мощен възпиращ ефект.

3

Анонимен

преди 9 години

Дори след като с половин уста признаха, че веригите са били нелоялна конкуренция, герб пак се чуди как да им смекчи наказанието... А като се сетя Роската с какъв плам защитаваше веригите и налагаше вето, няма как и той да не е на процент.

2

Ред арми

преди 9 години

Може и въобще да не пишат глоби, нали си взимат процента.

1

Popa s bradvata

преди 9 години

Golemi prodajnici sa gerberite eiiii sabuvat si ga6tite pred vsi4ki firmi koito sma4kaha rodniq proizvoditel.