7

Анонимен

преди 9 години

При възможност яжте черноморска прясна риба.

6

Кривондел

преди 9 години

Аз пък мисля, че цялата истерия с мазнини, глутени и т.н. е силно комерсиална. Хранете се основно със зеленчуци и варива (боб, ориз, леща малко картофи), гледайте месото да не е всеки ден на трапезата ви И ДА Е МЕСО, ограничете хляба за сметка на горните, спрете изцяло колбасите и преработените храни... И ще сте много по-здрави!

5

Анонимен

преди 9 години

Как да си набавим полезни мазнини? От свинската мас, овчата лой и маргарина.

4

Анонимен

преди 9 години

два големи котлета сьомга се купуват за 10-12 лв. С жена ми за обяд си делим един печен котлет, гарниран със задушено броколи или брюкселско зеле или зелен боб. С чаша бира това идва най-много по 4.50 лв/човек. За не повече от 18 лв се получават два отлични обяда.

3

Анонимен

преди 9 години

Чичо от село още апва маргарин ,а агнетата дето ги пасе ги дава на мюслманите,чак доктора му се чуди,що е жив,като клоака на еu сме,сьомгата била от развъдници,и я хранели с соеви гранули,ГМО.

2

Анонимен

преди 9 години

Обожавам рибата,но с моята учителска заплата от 555 лв. никога няма да мога да си позволя 2 пъти седмично да имам обяд на мен и семейството ми рибен ден.

1

bebok

преди 9 години

Filia s mas e najdobra!