14

Иван

преди 4 години

Звънях на летището в Ставангер, няма такъв полет. Обаче казаха, че имало някакъв луд дето обикалял летището с надуваем самолет за басейн и крещял за някакви поддръжки на някакви "оперативни" подчертавам "оперативни" а не "операционни" системи.

13

Свещен Гущер

преди 4 години

До от сидниАав$тралияМани ги тия.Какво ще им се доказваш? Те не могат да сравнят видяното с своите бедни сламени колиби или ,,извънземния,, според тях комбайн Нива с разни ,,въртящи се колелца и ремъци,,....Целия им живот се върти около площада,препрочитане на пожълтелия вестник Работническо Дело и да дочакат пенсиите при пощаджийката Ленчето...

12

от сидниАав$тралия

преди 4 години

няма проблем! утре ще ти щракна една снимка с телефона. Само да знаеш че снимките ги публикуват с седмица закъснение. ще ти щракна CBD-то от парка с езерото. Ще ти покажа небостъргачите кулата на Сидни и т.н.

11

Aa

преди 4 години

А може и снимка от квартирата, която е на 2км. от Операта. Но да е уникална , без забележки дори от теб самия.

10

Анонимен

преди 4 години

Оставете ги тия двамата от сидней и свещен да се надлъгват взаимно.Сидней , направи ни една снимка от твоя офис , така че да видим CBD.то.А ти свещен от платформата .Ще ги чакаме с нетърпение.

9

cky2kbg

преди 4 години

До Свещен ГущерТази информация за полетите всеки може да види - флайрадар 24Така, че ....

8

Свещен Гущер

преди 4 години

И още седмица съм на кораба и се прибирам, моя мъж не ми разрешава да оставам повече, че всеки път му нося разни гъби и се депресира. А той не е като Ба ***..

7

Свещен Гущер

преди 4 години

Ади молА ти се,не ми разправяй приказки от 1001 нощ. На монитора ми стоят диаграмите на 4 платформи.Пък и на всеки 15 минути получавам мейл за актуалната обстановка. Ти просто си решилда си оригинален и си сърчнал в Гугъл да се правиш на интересен.Хайде да те видим,кажи ми името на петролното поле и коя е платформата -най-голямата в света.....не знаеш...А знаеш ли че 184 са общо платформите в Северно море? Не знаеш....А знаеш ли системата колко км е Statpipe? Аз отговарям и за Gullfaks ,Heimdal

6

Анонимен

преди 4 години

До Свещен ГущерСега да те направим малко за смях пъм може и да научиш нещо.Платформите около Ставангер и всички други са затворени ! Първо заради еко споразумението и второ заради карантината. Екипаж и работници са там просто нямат право да слизат.За това което писа, че нефта се транспортира под вода е едно единствено и се намира на север до Хамерфест. Името му е Снежно бяло.Вече явно не си толкова богат заради ниския курс на кроната.

5

Свещен Гущер

преди 4 години

До AaaaМного те съжалявам че си учил до 8-ми клас. Няма сега как да те образовам,но ще го повторя пак ама много бавно като за дебiл и се надявам да ме разбереш-Тттеззи платттфооорми сееее нуждаааят оооот подддръжжжка. Сега схвана ли го?Моя съвет е да си купиш детска енциклопедия на автори -Джейн Елиът и Колин Кинг.Може да вземеш и на авторите Анабел Крейг, Клиф РосниУспех клош

4

Aaaa

преди 4 години

Аз пък мислех, че наблюдават бъркайки си в носа

3

Свещен Гущер

преди 4 години

До ИвановХахахаааа Ба ГаHя ги знае тия раУти. па те компресорните станции ще гръмнат ве. Това да не е нашенското-айде затваряме,да няма жив човек в ТКЗС-то.Та тоя нефт извира с огромно налягане,няма как да го спреш с бутон ,,СТОП,, Извира си нефта но на малки количества се транспортира по подводни нефтопроводи от платформата до сушата.По платформите си има останал поддържащ персонал системи по 5 човека които наблюдават на монитори какво става по системите.Ти не се бутай при големите.

2

Иванов

преди 4 години

Малко информация и от мене - в Норвегия първо затвориха платформите в началото на март защото намериха заразени.Не знам кого се опитвате да убеждавате - читателите или себе си.

1

Свещен Гущер

преди 4 години

Клош,аз съм на работа по нефтените платформи и отговарям за поддръжката на оперативните системи.....Вчера летях с вертолет Сикорски от Ставангер към към сондажния кораб в нефтеното поле Bream.Може да провериш.Полета е BHL415,рег.номер LN-ONW,на компанията Bristow helicopters, машината е Sikorsky S-92A.Звънни на летището в Ставангер ако ти стиска клош...