19

Анонимен

преди 8 години

Хич не трябваше да му се извинява Вежди на този ***... ама медиите скандал та скандал... истиския скандал за мен е как за пореден път окепезиха една страхотна инициатива... ама това е България и такива са ни "журналистите"...

18

Ааа

преди 8 години

То вожда ти е пожарникар какво искате а па тия пет лева не искарват да направят концерт да ги видим те 200фена имат ли

17

Анонимен

преди 8 години

А тоя петроф през останалото време не получава ли заплата от държавата. Ами тогава да напуска, да си направи сам хор и до го видим сам какви хонорари ще си изкара. Всеки иска от две крави да бозае, ама няма.

16

Ei

преди 8 години

Еи тия хористи как изкарват пари от държавния буджет ли или от билети ако има кои да ги слуша некадърните

15

мноо моля

преди 8 години

хинтилигенцията демек матрялът на картофокопачите, свиневъдите търсачите на *** и вся осталная ***, вдигайти си партакешите и ни оставете да се оправим с останалите. п.п. Можете да четете ВИНЕТУв пустинята докато свършите както е в библията.

14

обичам Вежди-ту

преди 8 години

Ей, за това го обичам Вежди-ту, че бие полицаи, заплашва с генерали и пцува. Псувнята му, обаче, малко куца. Нуждае се от подобрения! Трябва да я поошлайфа при някой каруцар!

13

кич

преди 8 години

Всъщност, кой е Вежди-то? Най-големия пияница между кич-скулпторите, или най-кичозния скулптор между пияниците?

12

помощ

преди 8 години

спасете ни от ,,културата,, на културният министър от ,,културата,, на мини предател и от останалата ***. Разберете ме правилно мога да гледам и мистър бим но само в оригинал, моля вземете си копието което ме отвращава.

11

политолог

преди 8 години

Др. червен *** , щом сме търпяли бай Тошо - Правешкия овчар , Гоце Първанов , Станишев и др. Значи можем да изтърпим далеч по образованите и нормални хора като Борисов и Рашидов . Това правителство е в пъти по нормално и добро от правителството на тройната банда БСП-ДПС-Атака .

10

оставка

преди 8 години

Вежди, покажи, поне един път в живота си, че си мъж! Че имаш яйца! Подай си оставката!

9

оцеляваща

преди 8 години

И АЗ СЪМ ДА СЕ МАХА ОТ ТАМ.ЕДНО ИЗВИНЯВАЙ ....*** И АРОГАНТЕН Е!АКО Е ТОЛКОВА ЦЕНЕН КАТО СКУЛПТОР И ВИСОКО ПЛАТЕН НЯМА ДА СЕ ВРЕ В ПОЛИТИКАТА.А ТОЙ СЕ НАТИСКА...И АКО ИМА ДОСТОИНСТВО ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА.ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ КОЙТО ТРЯБВА ДА БРАНИ ИНТЕРЕСИТЕ НА КУЛТУРНИТЕ ДЕЙЦИ,А НЕ ДА СИ МЪКНИ МНОГО ЖУРНАЛИСТИ ДА ГО ВЪЗХВАЛЯВАТ...НЕ МОЖЕ КОНЦЕРТА НА ХОРА ДА НЕ СЕ ЗАПЛАТИ,ПО-ТОЧНО ТРУДА.ТОВА Е РАБОТА!КОМАНДИРОВЪЧНИТЕ СА ДРУГО И ВЕЖДИ РАШИДОВ АКО Е ПАТРИОТ БИ ТРЯБВАЛО ТОЙ САМ ДА СИ ПЛАТИ СОБСТВЕНИТ

8

Анонимен

преди 8 години

Няма министър в цивилизования свят, който след такива изказвания да не е накаран да си подаде оставката. Само ние тука търпим такива *** като веждичката и неговия шеф Винету Тиквата

7

Анонимен

преди 8 години

Направи ми впечетление недостойната реакция на хористът Петров след като министър Рашидов му се извини публично. Петров заяви, че не му искал извиненията и да се извинявал на "хората"? На кои хора?Не е ли това показателно за елементарното скотско ниво на нашите културни дейци, които са там колкото за да ги забележат от някоя партия и да ги включат в поредния политически протест?

6

беба

преди 8 години

ама те нали са отишли да пеят ама им се приискало шопинг

5

Анонимен

преди 8 години

Чакай, нали тогава протестиращите срещу Мафиота Орешарски бяха "***, платени и палячовци". А сега изведнъж станаха много добри хора.

4

Анонимен

преди 8 години

Да събереме пари и да уволниме гладниците от протестна мрежа! Монголоидната злобарка от сутрешните новини повече не я показвайте рано сутрин! Отврат!

3

Анонимен

преди 8 години

Мара Капон ли ще яха вълната??? ха ха ха Освен смях и подигравки нищо друго не заслужавате!

2

художник

преди 8 години

Тия стотинки такива като Бабикян да си ги завират в г...а . Вежди Рашидов е световно известен и само с една пластика получава шест цифрена сума . Никой от т.н. протестиращи не може да му стъпи на малкия пръст .

1

Пиар агент

преди 8 години

Щом Капон е там нищо няма да стане. А иначе Министъра е прав . Каза го малко грубичко , но е истина . Кой е този хорист , че да прави активно мероприятие в последния момент . Изведнъж дай пари . Като не искаш не пей , но той иска да си заработи рубличките от Позитано 20 . Айде у лево и пей си колкото искаш .