19

Християна

преди 8 години

Боже, Боже защо ни наказваш тъй жестоко??? С какво е заслужило тази участ това ангелче.... НЕ ЗНАМ ИМА НЯКАКВО ЗЛО.... В хората зли и завистливи.... Тяхното място е в АДА!!!

18

Анонимен

преди 8 години

Блиц пише, че болнична камера потвърждава побоя. А като причини или внезапно отключил се психо проблем, или атака от конкуренти, с цел да бъде сринат имиджа на болницата, като конкурентите евентуално били използвали тежкото финансово състояние на акушерката.

17

наНищоВечеНевярвам

преди 8 години

абе кво ви става на всички бе хора...тепърва ще се води следствие...няма нищо доказано в тази *** история...социалните мрежи не са всичко на света...осъзнайте се !

16

ВВВ

преди 8 години

До СократисИма я заснета на камера, дори прокурорката каза по новините, че е изключително тежко за гледане!!! А докога ще ни е такова здравеопазването, питам аз?!?!? Скоро даваха в Господарите за медици, които получават сигнал за бездомен човек явно и алкохолик и как го влачат до линейката и го изхвърлят в безсъзнание пред болницата. Докога ще сме такива?!??а това, което е направила може и да е истина...не една и две родилки са се оплаквали от отношението на акушерките по време и след раждане

15

до 1

преди 8 години

Прав си. Аз съм българка, но родих децата си в чужбина. В България гледат на родилките като на ***. Отношението към децата в БГ ме плаши... Наскоро четох коментарите под статиите за кърменето, колко било грозно и отвратително, как пречели и майки, и деца на обществени места. Живея в страна, която обича децата и ги защитава. Не мога да се върна в БГ.

14

Анонимен

преди 8 години

Да я вкарат в затвора и стои там докато я изкарат с краката напред ,това не е майка и жена.

13

ИЗРОДИ!!!

преди 8 години

И без това българчета не се раждат вече но всеки ден умират... ЖАЛКО!!! А ТАЯ Я ДАЙТЕ ЖИВА ДА РАЗКЪСАМЕ...

12

Сократис

преди 8 години

Ето на това се казва поредната медийна манипулация...Съчинява се една история,набежда се един човек и една седмица си осигуряват чесане на езици всички възможни медии...Акушерка нанася удари на новородено с ръка и със шише...и какви са доказателствата-НИКАКВИ! Кой е видял това за да го изнесе в медиите-НИКОЙ! Случвало се е да се изпусне дете,но това за което се пише е пълен абсурд и ще видите,че всичко това е измислица а медиите пак ще са невинни за лъжите които разпространяват,но докога ли?!

11

Aleko

преди 8 години

Почнете от там, шеф на болницата е небезизвестния здравен министър и бивш кмет на СтЗ, по-известен като Бай *** и ще стигнете до изводите за агресията на акушерката!

10

Анонимен

преди 8 години

Ще я осъдят, но въпросът е каква ще бъде присъдата?! Нямам вяра в нашата съдебна система, дано ме опровергаят.

9

Сельотка

преди 8 години

Изпробване на нови психотронни оръжия, никой нищо не казва

8

Анонимен

преди 8 години

От психари блъскащи самолети в планини до акушерки-убийци. Май няма какво да ни учиди повече.

7

Анонимен

преди 8 години

Това е мека казано отвратително! Психично болни в никакъв случай не трябва да се допускат да работят с деца! Дано се възстанови бързо и напълно бебенцето! А за статията ви нямам думи, както и за професионализма на цялата ви медия! ... че се обсъжда правене на изследване..., ...за да се знае..., На свой от Софийската градска..., Засега не ся ясни.... Малко в повече идва! Всички сме хора и допускаме грешки понякога, но това е поредната ви подобна статия и просто на нищо не прилича!

6

Анонимен

преди 8 години

КЪДЕ Е МАЙКАТА И БАЩАТА НА БЕБЕТО? И КАКВА Е ТАЗИ БОЛНИЦА СОФИЯ МЕД? ТАМ ДА НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ МЕД ЗА МЕЧКИ? ЕЙ ТЕЗИ МУТРИ И ЧАСТНА БОЛНИЦА СИ НАПРАВИХА.

5

потресена

преди 8 години

скоро се прибрах от чужбина, от една спокойна държава, населена със спокойни, усмихнати хора...потресена съм откакто стъпих в София...от движението на колите, от лицата на хората по улиците, от прахта, която ме задушава, от новините....от лудите, които се разхождат ...сега и от жестокостта на една "майка" на две деца!!!...срам ме е ...честно ://

4

свинаря

преди 8 години

Акушерката е за бойама тоя министър каква работа има да се занимава с това и да се възмущава лицемерно по медиите.Това е работа на полицията министъра да си гледа неговата работа

3

бг

преди 8 години

Кажете й името и пуснете нейна снимка в всички медии.

2

гошо

преди 8 години

Затвор за такива минимум 15 години!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

българките раждат в чужбина