59

АНОНИМНА

преди 8 години

Бебето е най-беззащитното същество и за това на него всички са кадърни не да го бият, но и да го убият.

58

Теди

преди 8 години

Дано да не е нанесла необратими поражения върху бебенцето и да се възстанови детето. Ужасно е -това е невинно бебе ,което обикновено предизвиква умиление.Надявам се акушерката да получи адекватна присъда или лечение ,като разберат какво се е случило.Много хора водят тежък живот и всичко това се отразява на психиката .

57

Анонимен

преди 8 години

Не е нормална. Колко ли още има такива в сферата на здравеопазването? Бебетата наистина трябва да са до майките след раждането. Дано детенцето да оцелее и най-важното- без последствия. Родителите му да следят много внимателно психическото му развитие. Когато го изпишат, като нищо ще им кажат, че всичко е наред, а след това, ако се окаже, че не е така, ще обвиняват тях!

56

АНОНИМНА

преди 8 години

ТАЗИ ЖЕНА ДАЛИ Е РАЖДАЛА НЯКОГА ?! ТУК ИМА ПРОБЛЕМ С ЧЕРЕПНАТА КУТИЯ. НИМА СЕГА Е ОТКЛЮЧИЛА ШИЗОФРЕНИЯТА! НИМА НЕ ЗАБЕЛЯЗАХА КОЛЕГИТЕ И НЯКАКЪВ СИМПТОМ НА ТАЗИ УЖ НЕВИННА БОЛЕСТ С МНОГО ЛОШИ ПОСЛЕДИЦИ.

55

Анонимен

преди 8 години

ТАЗИ АКУШЕРКА МИНАВАЛА ЛИ Е НА ПСИХОТЕСТ? ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ Е ***. ДА СЕ ЗАТВОРИ В ЛУДНИЦА И ДА НЕ СЕ СПУСКА ДО КРАЯТ НА ЖИВОТА Й. ТОВА КОЕТО Е СТОРИЛА НЕ Е ПОСТЪПКА НА НОРМАЛЕН ЧОВЕК.

54

Анонимен

преди 8 години

Има ли механизъм тази повече никога да не работи, като акушерка или като се поуталожат нещата и ще я назначат в държавна болница. Потресена съм. Според мен винаги трябва да има повече от един при бебетата и да има режим на достъп, а не всеки да влиза и излиза.

53

меша

преди 8 години

Аааа кой знае какви са и мотивите и подбудите, ако са и дали пари за да си купи медикаменти или наркотици, ако е такава

52

Андрю

преди 8 години

Тази така свирепо да бие бебе, според мен са и платили , човек какво ли не прави за пари

51

Анонимен

преди 8 години

Prak rezultat ot genocita srechu naroda ni...nakoi ne izdargat i izchatkvat..

50

Анонимен

преди 8 години

Neka vsichki se molim za detence...Bog da mu pomogne i vsichko s nego da e nared..a na akucherktara da dade podobavacho vazmezgie..

49

Анатоли

преди 8 години

Без съмнение твърдя, че това е опит за саботаж над болницата. Тази жена нека страда до края на живота си, а тези, които са направили мръсната поръчка, нека нямат дълъг живот!

48

Анонимен

преди 8 години

До dido"Защо?" Заради условията, при които работят лекарите. Заради това, че за да могат да живеят нормално работят на 2-3 места, дават по 24 часови дежурства, и са изложени на постоянен стрес. И като всичкото това се събера, човек "откача", не е себе си.

47

Анонимен

преди 8 години

навсякъде по света, например в Швеция, Дания, Уса и тн, детето не се отделя от майката след ражданр, само в абсурдистан всичко е специално

46

Боже опази

преди 8 години

Майко Мари и ти бащице Господи: тоя малоу'мник "би" я уволнил... Ами уволния бе *** такова ! Такава постъпка следва: - уволнение;- затвор (посягане срещу национално богатство - дете);- жестоки глоби към институция (за уронване на пристиж) и финсови обезщетения към семейството (за физически, психически и др. видове тормоз с техен малолетен представител);- ..ако горните не последват, той бащата си знае .. ако е мъж, ще действа като такъв, ако ли не е, да изпрати брат, баща или друг роднина..

45

Анонимен

преди 8 години

Демократични ценности!

44

Анонимен

преди 8 години

То и Борисов е *** *** тая счупи ***!!!Ако детето е ревяло ми да му бучне една биберона и готово или да си сложи тапи за уши!!!Тази не е за Карлуково а е за затвора!!!

43

Моля ви

преди 8 години

Моля ви ... напишете и именцето някъде ... моля ви ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дай те го това име или портретче без име е достатъчно ... за да не се ходи до болницата и колежките и за 50 лв. ще и кажат и адреса :)

42

dido

преди 8 години

Имам само един въпрос - ЗАЩО?

41

Анонимен

преди 8 години

Тая ако съм на мястото на бащата на това дете съм я пребил като куче.

40

Анонимен

преди 8 години

Ministarat kakvo che kage sega ili che postspi kato mag i che si podade ostavkata