79

НЕ Е ВЯРНО

преди 8 години

Според мен нещо не е наред тук. Едва ли жената е посегнала по този особено жесток начин. Та то колко пъти да удари бебето за да го утепа???.... Всичко е преувеличено и ако е имало някакво съприкосновение то е било далеееч по дребно, но от уста на уста е станало голямо. Не се знае и драмите между колегите, интриги ала бала. Просто акъла не ми го побира това, което медиите разгласят.

78

Анонимен

преди 8 години

Според мен тук има или някакъв личен мотив, или акушерката е изперкала. Не е възможно да се нервира от поведение на новородено. Те всички се държат еднакво. За дългогодишен служител това е просто работен шум - както за мен шума от сгъстен въздух и хидравлични помпи. Просто свикваш с него и не му обръщаш внимание...

77

Анонимен

преди 8 години

Хора, не съдете преди да знаете фактите.... Нека се изяснят факитите и причините, защото това е страшно тежко ако е истина и то от работник с толкова стаж. Нямам доверие на институциите и на дума от казаното, защото всеки божи ден те доказват че лъжат и манипулират всички ни. Докато не чуя версията на жената от адвокатите й не вярвам на това което казва само едната страна....

76

Оф

преди 8 години

Не мога да разбера защо в България хора, които не могат да понасят деца, все стават я акушери, я учители, я служители в домове за деца...

75

Анонимна

преди 8 години

До АнонименИ ти ходи да се прегледаш, ама спешно!!! Няма право да посяга на чуждо дете без причина, а камо ли на бебенце и при положение , че работи като акушерка и постоянно е заобиколена от бебета! Има си нейни деца, ама надали ги е пребивала. Такива като тая и като тебе не трябва изобщо да са ставали майки като са ви толкова слаби нервите. Ама всичко се връща и тя има момичета и те ще родят някой ден!

74

Казах

преди 8 години

Ти да го носиш девет месеца, да го чакаш, да мечтаеш, да си представяш живота напред, да копнееш за малкото човече....и накрая да бъдат разбити на пух и прах всичките ти трепети, заради бъг в системата, или заради държавна незаинтересованост, или заради нечия психика, може и заради безхаберие да е, но такива несправедливости най-много ме разстройват. Чувството на безсилие и невъзможността да върнеш времето назад са убийствени. Страшно ме е ЯД и много ми е мъчно!

73

Анонимен

преди 8 години

А аз я разбирам....Съчувствам много на родителите на детенцето, но на мен ми се е случвало да искам да набия моите, когато са плачели без да спрат с часове като новородени. Излизала съм от стаята трепереща и съм си натискала ръцете, за да не го направя. Побъркващо е, особено ако не си спал. Има много такива случаи.

72

Анонимен

преди 8 години

Психопатка.

71

Анонимен

преди 8 години

Героиня акушерка! Направете я Министерка на Здравеопазването !!! И медал й закучете! Такива са всичките български професионалистки на работното си място.

70

Анонимен

преди 8 години

До Всички Има много криминални неща в този случай, от самия инцидент до сигнала има една седмица време, има други подробности, то си личи, че нещо не е както трябва ...

69

Анонимен

преди 8 години

До родителКазвам да не съдим прибързано, защото не са никак малко случаите на медиини измами и подвеждания с информация, а що се отнася до професионализма - смятам, че има хора специалисти, които по-добре от теб знаят и могат да преценят кой, колко е професионалист ! Не твърдя, че няма извънредни случаи, но специлано за този смятам, че е измишльотина и някой си измисва ръцете с тази жена!

68

Дани

преди 8 години

А защо родителите не са подали сигнала, а Токуда и то три дни след случая?

67

родител

преди 8 години

до 88Вие професионалистите колко бебета бихте по главите за 20г. Известни са няколко десетки случаи за разбити глави и смърт на бебета от асансьорните врати в родилните домове. Вие ли бяхте на смяна, професионалистке??

66

мда

преди 8 години

Сега остана ли някой на когото да не му е ясно защо жените гледат да си раждат вкъщи и никакви агитации няма да спрат тенденцията? Защото когато човек е най-безпомощен - било то раждаща жена или бебе - не се намира сред доброжелателни близки хора, а сред оскотели, стресирани и изнервени акушерки и лекари за които това е досадната работа от която оцеляват. Накрая това е резултата - изчезнали бебета, заразени бебета, бити бебета, малтретирани и обиждани родилки.

65

до БЪЛГАРИН

преди 8 години

Аз това го разправям от години, има само две положения, при които българската държава е работела като добре смазана машина- монархия или комунизъм. Демокрацията не е е за нас.

64

d.d.d

преди 8 години

dano vsi4ko da e nared za boga az ako sm ,q kolq pred kamerite na jurnalisti i pred semeistvoto i

63

АНТИМУТРА

преди 8 години

ТАЗИ ОПРЕДЕЛЕНО ОТГОВАРЯ НА УСЛОВИЯТА ДА Е ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БУДАЛУДА!!!

62

Анонимен

преди 8 години

"безупречна досега репутация."...............ХА-ХА-ХАТолкова и е "безупречна" рипУтациЪтЪ колкото и на Боко-тиквата."Отстранили" я от работа???????Тази е за ЕКЗЕКУЦИЯ беееееееее, ***!!!

61

Анонимен

преди 8 години

Tипична българска новина за смахната к...ва с купена диплома и работно място. Пази, Боже от такива луди преуспяли и работещи на отговорни места българки!!! Тя същата, като Събина Богдева от Ямбол...

60

niko

преди 8 години

Do stenata i AK -47 na avtomatichna......