99

Анонимен

преди 8 години

за тези ,които я оправдават и не вярват има клипа целия във вбокс .... ако е била уморена да ги и оставила и да ляга да спи ...НИКАКВИ причини не извиняват нейната постъпка .... нито многото часове нито домашни проблеми ... тези родители са се борили 9 месеца да го родят живо и здраво ... а сега господ да им е на помощ , чудо е като цяло че детенцето е живо... и всеки ,който се опитва да я оправдае да си представи ,че това там е неговото ... да ви видим дали няма да си върнете думите ....

98

Рози

преди 8 години

Освен от акушерката трябва да се търси отговорност и от ръководството на Софиямед,че допуска две 12 часови смени,една след друга...т.е.24часа работа,без сън.Безсънието е всепризнато средство за мъчение -човек става неадекватен,като зомби.Безсънието и умората в допълнение към факта,че е вдовица и сама се е грижела за финансовото обезпечаване на семейството си си е казало думата.Тя е изпушила тотално.....Но и шефовете и са за затвора ,заради яката експлоатация над своя персонал.

97

Анонимен

преди 8 години

Много се шуми по тая тема.Ясно е ,че шумът се вдига за фон.С кои ли цени ще ни ударят от първи май?????

96

Анонимен

преди 8 години

Психично болният си е такъв,независимо дали е акушерка българка или пилот на самолет-германец.Проблемът е,че след като се установи,че е такъв би трябвало да се отстрани от работа за да не страдат много невинни хора заради него.Ето тук нещата стават сложни.и по точно казано невъзможни.

95

Анонимна

преди 8 години

До НЕ Е ВЯРНОТи да не си й роднина случайно, гледай видеото и тогава ми кажи дали не е вярно! Аман от *** парчета като тебе, то за това сме на тоя хал!!!

94

Анонимна

преди 8 години

На всички, които се опитват да я защитават по някакъв начин или да я оправдат, както и да не вярват на случилото се изгледайте видеото, ***, защото аз го гледах и това е нечовешко!!! Така, че гледайте и не пишете простотии, нищо не може да оправдае такъв ***! Смърт за тая *** ***! Желая й от все сърце да изпита същото, което е причинила, а на вас дано никога да не бъдете на мястото на тези родителите.

93

мг

преди 8 години

Определено жената има психични проблеми, след като е наранила бебето въобще не се е притеснила за състоянието му, не е информирала лекар. Поведението е типично за психопат.

92

Анонимен

преди 8 години

Eee che ne e li imalo neini kolegi sama li raboti tazi nenormalnitsa nikoi ot personala ni vidql ni chul!!! Male male kva durjava male...

91

mp

преди 8 години

Според мен жената е откачила в този момент! Не искам това да прозвучи като оправдание ,но това е по малката злина.Може да е получила ,,факсове от горе''.Ужас! Да пази БОГ!!

90

Лекар

преди 8 години

в Сливенския затвор ще разбере какво е да те душат и бият, докато те изнасилват с бутилки!!!

89

атех

преди 8 години

Явно им е бил свършил фенобарбитала и бебета са ревяли , вместо да спят кротко "приспани", ако не знаете им дават- на новородени фенобарбитал, съвсем малко, кво ще им стане, колкото да не притесняват дежурната акушерка !

88

Анонимен

преди 8 години

До Неа А умът ти побира ли, че тая жена просто е превъртяла, избила и е чивията и това вече е обект на психиатрите. Да бачкаш две смени една след друга без почивка при такава свръх отговорна и уморителна работа е нечовешко!!!Не е като да продаваш семки. Да отговорят от болницата защо допускат подобно безобразие!Не може да не са забелязали, че нещата не вървят на добре.

87

до 110

преди 8 години

Да. Това е само една версия. Не може само една версия, трябва да се отхвърлят другите и то категорично. Ако категорично само тя е влизала в това помещение, ок. Но...

86

Анонимен

преди 8 години

Земята е пренаселена. В древни времена хората са си помагали и искрено са си пожелавали добър ден като се видят. Заедно са оцелявали и са се борили с природата. Днес се мразим. Ако всички хора се хванат за ръце ще обиколят екватора 140 пъти. Прави са илюминатите да ни направят пак един милиард. Тогава пак ще се обичаме и уважаваме. Гледайте в Китай: каквото потъпкване се случва там на човешките ценности същото ще се случва и тук. И по-лошо ще става!

85

Анонимен

преди 8 години

Българска работа! Всяко трето работно място се заема от луд, останалите- от крадци и далавераджии. В случая трябва да разследват и колегите и шефовете. Факт е че бебето е бито. Да се установи от кого. Дивашка постъпка!

84

Жужи

преди 8 години

Чета коментарите ви и немога да повярвам.Хора деца нямате ли?А жал?Това е бебе на дни!Няма оправдание за това което е направила.Ако е луднала вина има и болницата.Ако някоя такава женица докосне детето ми първо ще я съдя а после и Бог няма да и помогне!

83

От Америка

преди 8 години

До АзНе разбрах какво общо имат ци*аните с това, че една българска идио*ка е издевателствала над една невинна душичка????? За това България никога няма да е Америка и ние на запад от Драгоман ще продължаваме да ви берем срамовете. Боко беше прав, че качественият материал отдавна вече не населява българските земи. Не ци*аните ще затрият нацията а вие зами ще се самоизядете. Днес акушерката ви го показа нагледно. Поздрави от Барак Обама.

82

Анонимен

преди 8 години

Ако е вярно бих я пребил до смърт.

81

еи

преди 8 години

Дневна,нощна?Колко часа безсъние?Болница,има всякакви хапченца!И хоп вече не знаеш къде си!Жената е изперкала яко!

80

Анонимен

преди 8 години

Когато дойде Иван Костов или неговото *** от Банкя нещата ВИНАГИ загрубяват.Когато го разберете това ОЧЕВАДНО нещо тогава и ще се промени нещо.А до тогава .................... се молете за душите на "косвените жертви".