25

Петко

преди 9 години

Ние още да толерираме расизма в държавата ни България, пък после да искаме международните държави, съседките ни да ни уважават, да вкарват инвестиции и да ни подават рака, това няма как да го очакваме от тях.

24

Асеновец

преди 9 години

Томислав Дончев- министър, който е такъв само и единствено с цел помощ на пожарникаря за ограбване на еврофондовете. Един мишок без свое мнение, който слуша и изпълнява повелите на БУДА.

23

Ред арми

преди 9 години

Ами в Турция, Гърция, Румъния и т.н. управляващите освен за своя джоб мислят и за доброто и за развитието на дадената страна. Тук е точно обратното. Закрихте Южен поток, закрихте Бургас- Александрополус, спряхте АЕЦ Белене и защо, защото не взехте комисионна от проектите.

22

alfa

преди 9 години

Дончев погреба Варна Добрич и региона с тъпата си външна политика и подмолно мнение по всички въпроси //////////////Дончев погреба Варна Добрич и региона с тъпата си външна политика и подмолно мнение по всички въпроси //////////////Дончев погреба Варна Добрич и региона с тъпата си външна политика и подмолно мнение по всички въпроси //////////////Дончев погреба Варна Добрич и региона с тъпата си външна политика и подмолно мнение по всички въпроси //////////////Дончев погреба Варна Добрич и регион

21

Калоян

преди 9 години

Целта на турски поток е да покаже далновидността на югоизточните ни съседи и простотията на нашите управници

20

Анили

преди 9 години

Не господин министър. Целта на Турски поток е да покажа вашето невежество, вашата липса на желание за осигуряване по- добра икономическа среда, вашата липса на желание да подобрите по някакъв начин живота на обикновения българин

19

Registriran

преди 9 години

До любопитен То не трябва да разбираш кой знае колко от газ да разбереш. че тръба минаваща през България носи приходи, а същата тръба през Турция носи разходи, и след като стана ясно, че газ през Украйна няма да тече, не е необходимо да си кой знае какъв експерт, да разбереш, че сме от към страната на булката.

18

Енерготик

преди 9 години

С "Южен поток" ще да имахме приходи, а сега само разходи.- Да насочим всички усилия към виртуалния газов коридор.- Да превърнем всеки разход в приход (но къде).

17

Анонимен

преди 9 години

PO-PRODAJNI I AMORALNI HORA OT BALGARSKITE POLITICI V EVROPA NYAMA. ZA SPRAVKA POGLEDNETE POSLEDNITE 25 GODINI OT ISTORIYATA NA TERITORIYATA BALGARIA (VECHE NYAMA TAKAVA DARJAVA).

16

любопитен

преди 9 години

Явно много от пишещите тук знаят всичко за ЮЖЕН ПОТОК-НЕКАтогава ми обяснят --1 тръбата през България на кого е собственост.2 земята под тръбата българска ли е или руска.3 какви ще са транзитните такси.4 защо цената за строеж през България е 3пъти по висока от цената през Сърбия.6 Каква ще е цената на газта.

15

ха

преди 9 години

*** иначе са ТЪПИЯ ТИКВАР ОТ БАНКЯ,нямаше разлика между двата проекта.Е,докога ще търпим крадливия *** и АНТИБЪЛГАРИН тиквара от Банкя да ни дърпа надолу?

14

Никсън

преди 9 години

Ние замразявахме нееднократно южния поток, какви ги сучат?! И Путин при посещенито си при Ердоган в края на миналата година в прав текст каза, че за съжаление България не може да се държи като суверенна държава, да защитава интересите си и прпуска около 450 млн. (евро или долара, не помня) годишно от пренос. Справка - по руските телевизии даваха точно този откъс от срещата. Паметта ни вече и небивало къса, няма и половин година, страдаме си от това ама никаква промяна...

13

ааа

преди 9 години

Направо ми късат сърцето, като ги гледам да се правят на ощипани моми в стил "прелъстена и изоставена". Страшни артисти. Кой ми ака в гащите! Плевнелиев и Митов крещяха като изтървани срещу Русия, а сега се чудят откъде им е дошло. Лошото е, че идва върху всички нас.

12

пешо

преди 9 години

Братята американци да дават по -евтино газ ,нали е пазарна икономиката.

11

(-_-)

преди 9 години

Тоя се оказа 'мозък'.. Къде ги намираме такива титани?

10

Анонимен

преди 9 години

гърците немат пари за утре ше пускат тръба, газопровод даже до македония - смех, а после македонците и те ли ше пускат - още по-голем смех! на нас дубъл цени, е така шот не слушаме! ама тоя дългия инкасатор, пак го канете по студията да ви обяснява!

9

ha ha

преди 9 години

Ами къде Ви беше ИКОНОМИЧЕСКАТА ЛОГИКА когато спряхте Ю. поток по заповед на фермерите.

8

Анонимен

преди 9 години

Гърчулята се правят на големи тарикати ама ушанките щеим го.......

7

Иво

преди 9 години

Рашките само обещават на гърците и после ще ги метнат, както и грък не знае да лъже ;)На руски политик вяра да нямаш.

6

tsotsomanski53

преди 9 години

Обиколният път естествено е по-дълъг и по-скъп. За разочарование на руските другари, Турция и Гърция дадоха да се разбере, че проекта е възможен само при съблюдаване на Европейските норми. Същото им казахме и ние. До днес официален отказ за строежа на "Южен поток" от руска страна няма. Ще поживеем и ще видим.