10

дее

преди 8 години

Началникът на "Пътна полиция" Бойко Рановски, както и неговите предщественици, за последните 25 год., трябва да бъдат съдени, както и всички от КАТ-Пътна полиция.Тези хора са престъпници, въпреки, че не са осъдени..ОЩЕ от съд...заради всички жертви по пътищата.

9

-10

преди 8 години

Всеки пък, когато стане дума за радарите питам едно, каква част от тия патрулки седят на топ 50 от местата с птп-та за последните 5 години?-------------Нито една! Всички стоят на места, които са известни като хранилки, т.е. спокойни, скатани, без особено движение, но в същото време със странно някакви ограничения!

8

А лични карти кога!

преди 8 години

А и нова изненада!!! Пак ще сменят талоните... на автомобилите. Не били сигурни!!! А и в гръция не ги приемали... И пак висене в кат и пак ПАРИ!!! Вече Прекаляват!!!

7

-10

преди 8 години

Според него има ефект, когато се говори за превишената скорост и се правят масови проверки, което е било показано и с 24 часовата паневропейска акция за контрол на скоростта, при която не е бил регистриран нито един смъртен случай на пътя-----------Именно, има смисъл от постоянното говоренето сред обществото и налага не модел, а не от СКРИТИ В ХРАСТИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, чиято цел е единствено да пълнят държавния бюджет!!!

6

123

преди 8 години

Дали един човек е в дробро психическо здраве не може да се установи с психотест - такава литература има в книжарниците и всеки може да се научи да решава психо тестове. Трябва водачите да минават на преглед при психиатър преди да издаване на СУМПС. Психиатрите да бъдат задължени да изпращат данни за психично заболяване на органите на КАТ, ако лицето има СУМПС. В ЗдвП да се предвиди основание за незабавно отнемане на СУМПС до момента в който лицето представи свидетелство от ТОЛЕК че е годно.

5

Анонимен

преди 8 години

Само глоби и мачкане за вас, червени ***!

4

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

А, най-добре да спрем всички автомобили от движение. Така няма да има нито една катастрофа ! Няма автомобили - няма проблем ! :)

3

охлЮв

преди 8 години

Така трябва да е !Здрав контрол иначе е страшно

2

Елемаг

преди 8 години

Скромно да попитам: 40% за скорост дял катастрофи,35% за алкохол,20% неправоспособност,5% дупки.Къде е процента за "ФАРОВЕТЕ"?И проблема с моторите и колите с *** аспуси по цяла нощ е доста сериозен!!Десетилетие нищи не се прави!!От 90-те още се изряскват по нощите или по булевардите денем??Какво направи КАТ за толкова години.Щото глобите за "ФАРОВЕ" валят!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Гледахте ли го тоя милиционерски *** какви глупости дрънкаше по телевизията, живото доказателство, че от който нищо друго не става,го вземат в милицията. Вчера ги гледам мишките на пътя за Перник, сгушили се кияците под знака 50, като преди това е 90, и това с една единствена цел, да отчитат дейност и да чакат пенсията. Някой знае ли с колко намаляха жертвите, откакто светим деня и нощя кат гламави?