30

Марков

преди 9 години

Според мен по-правилното място на тази статия е в графа " БИЗНЕС"!!!

29

Анонимен

преди 9 години

Вече имам нов радар. Точно за тези инфра червените камери!

28

Анонимен

преди 9 години

1. Освен глоба, трябва да включат към наказанието и обществено-полезен труд.2. Глобата да зависи не само от превишението на скоростта, но и от мощността на колата, от теглото й и али шофьора има предишни нарушения.

27

Шаран -БГ

преди 9 години

През февруари 2011 г. в град Валенсия /Испания/ видях с очилата си, доста старичък автомобил с регистрационни табели издавани в Испания след Втората война около 20 ина години, особени на вид,със силно релефни цифри и букви. И никой не искал да му ги подменя!!! У РБ, ако за една година, един автомобил промени пет собственика от пет окръга, по закон, в десет дневен срок собственикът е длъжен да пререгистрира тенекията в окръжния КАТ. Пет пъти в годината! На това му викам БИЗНЕС! Сега талоните

26

Анонимен

преди 9 години

Джигитите пак недоволстват! Дай им пилене на гуми на тях и не ги закачай.

25

набюдател

преди 9 години

рекета няма спиране в България

24

Nona

преди 9 години

И една идея,всички"изкарали"шофьорски книжки след 1990 година - на ИСТИНСКИ изпит вече!Който си е наред няма причини да се притеснява.Ноооо,полу у неграмотни,който са завършили 3 клас и не могат да четат...да му мислятДавайте сега с минусите,започва преброяването

23

nona

преди 9 години

Какви са тия глупости?!Всяка година ходя поне по 3 пъти в Гърция и нито един път,ама НИТО ЕДИН ПЪТ не ме спрял полицай,даже не съм и виждала такива....Поредното безумие за да отвлича вниманието на хората от истинските проблеми,които ще ни затрият

22

партиен член

преди 9 години

Това за талоните го писах преди 3 г.Пак ще ни бъркат в джоба.До сега и в големия не пишеха всичко, зависеше от това дали жената на гишето е в настроение.В КАТ София касиерката *** вафли докато работи и не и дреме че ти ликьосва документите.

21

Анонимен

преди 9 години

Дaно някой политик или от КAТ чете тук. Вече стaнa мaсово явление шофьори и мaлоумни хорa дa минaвaт нa червен светофaр. Хорa нaпрaвете нещо. Още ли невинни грaждaни трябвa дa умрaт, докaто се зaдействaте.

20

мда

преди 9 години

До до 14А кой ще определя - дали си за гоба, или не.... Можеш и да не ми отговаряш

19

Анонимен

преди 9 години

Каква е тази клавиатурка на снимката? ТОВА НЕ Е МОБИЛНА КАМЕРА!! Мобилната камера тряба само да се позиционира и включи. Полицаят не трябва да има контрол над работата на камерата!!!!

18

aprilski plenum

преди 9 години

farkaite gratis sega.:-)

17

различен аршин

преди 9 години

Що за пошлост е това ? За последните години в България се смениха безброй пъти регистрационните номера на автомобилите, шофьорските книжки, талоните... Това е поредната глупост !!! Защо не е помислено навреме,че ще има проблеми предварително? И защо само при нас ? В Гърция си карат с номера от преди двадесет години,книжките им също... във Великобритания и Кипър не е по-различно. Това съвсем не им пречи да се движат свободно и безпрепятствено в Европа.И възниква голямият въпрос-ЗАЩО само за нас ?

16

историк-анализатор

преди 9 години

В Англия от 200 години има парламентарна демокрация и през това време законите се усъвършенстват . При нас след Турско робство малко въздух и комунистическо-съветско робство и беззаконие . Сега за 20 години се мъчим с кадрите на БКП-БСП и като капак ни натресоха ДПС . Е и какво да стане. Нищо но от сърце .

15

Глобинистан

преди 9 години

В Глобинистан е така!Икономика няма а само глоби!През 1989 всеки искаше да се занимава с частен бизнес,днес всеки държавна работа търси.Причината са глобите от актове на държавната власт!Малкото частници дето са останали ще фалират,защото глобите не са само от КАТ.Всичко дето е чиновник има пачка с глоби в чантата и ако не ги наложи ще го съкратят!Войната е държавата срещу хората.Бизнеса на определени хора не се санкционира обаче!Само обикновения човек се наказва!Тази държава ще се самоунищожи!

14

do 12

преди 9 години

camerite sa mobilni i sa na systemata tuka ima tuka nema nekoi i drug den, posle e druga vratkata - tu tuk tu tam, toa praznik, onia praznik....vajnoto e pismata s globite da letiat barzo na post adres na sgreshilia shafior s knishka i kuche kasichka da zvanka s radost pesenta " bedni i bogati" :-)

13

goldtabela50

преди 9 години

kolko pari e kilometara?

12

до 14

преди 9 години

Да направят 1000 кинта глобата ще ти задреме

11

-10

преди 9 години

Така трябва да е !Здрав контрол иначе е страшно-------Точно заради *** като теб държавата 25 години върви назад! Нещата не се правят с контрол а с ПРЕВЕНЦИЯ! Когато седиш в храстите или зад завоя с камера в ръка и целта ти е единствено да пълниш бюджета това е контрол. Резултатът от него е НУЛА. Дреме ми че ще плащам по 100 лв всеки месец по една глоба. Когато нямаш личен контакт с човек пред теб, няма никакъв резултат. Точно 3 дни след като съм платил, съм забравил вече за глобата!