43

Анонимен

преди 9 години

Красота , а наш Бойкович и кометата му е крива уви

42

Ivan

преди 9 години

взимай калкулатора и СМЯТАЙЙЙЙ

41

Анонимен

преди 9 години

За мъртвите животи(животни) и за живите ЗВЕРОВЕ(хора)-продължение на 50 коментар

40

Анонимен

преди 9 години

Искам да кажа нещо. Аз загубих вярата си в хората. За мен те не са нищо повече от другите живи организми. За 2 дни видях различните проявления на нечовешкото- кварталното коте,което всички обичаха,бе отровено с др.две. Защо??!!! Само си стоеше-но и това присъствие пречеше на някой ЧОВЕК! ТОЗИ СЪЩИЯТ "ЧОВЕК довечера ще пристъпи в Храма със свещ в ръка. Отвращава ме това. Жалко,ако Исус е бил човек,жалко,ако се е жертвал за такива!!!!!

39

до 47

преди 9 години

Църквата е секта а религия наложена с меч не ми я хвали

38

Слави

преди 9 години

Защо бе идиотчета? Защо скверните вярата и празника? Както Иисус така и възкресеният от него Лазар са исторически личности. Дори римляните са го описали в хронографите си,а форумните *** лаят ли лаят. Огънят слиза само при православните,за ужас на мюсюлмани,католици,арменци,дъновисти и прочие сектанти и еретици..... 'Възнесе се и седна отдясно на отца и царството му не ще има край вовеки веков'.

37

случайна

преди 9 години

Чудото се случи Благодатният огън слезе!Къде е Бойко или аз трябва да излеза пред народа

36

до 20

преди 9 години

Вярата е най хубавото нещо на този свят, благодарение на нея сме се запазили като народ.-Много хора вярват в тази църковна прапагандна лъжа. Запазили са се народи, които са вярвали в Буда, в Мохамед, в античността са вярвали в цял куп богове и богини, други са вярвали в горски духове, има, които не не са вярвали в нищо, оцелели са също народи, които са вярвали в дявола, оцелял е и самият бог, който няма как да вярва в себе си.Религиите са детската болест на човечеството.

35

Анонимен

преди 9 години

Ето Ви чудеса.Повечето от нас изплащат цял живот жилище,а Цецо са му паднали от небето 6 апартамента.И ги платил с една запалата!Това не е ли чудо?

34

Анонимен

преди 9 години

Ще има ли данъчни проверки за спекула с цените на свещите ? За папазите и техните дюкяни няма ли да има касови апарати ?

33

Анонимен

преди 9 години

Отървете се от религията ,така ще бъдете свободни от тази порочна зависимост.

32

Ицето

преди 9 години

Имало едно време едни Давид, та този Давид си забравил запалката, а много му се пушело ... пресегнал се и огъня се появил. Отгоре се чул глас: Копълфилд, пак ли ти безбожнико???

31

Анонимен

преди 9 години

Защо ли им го даваш!?

30

факт

преди 9 години

Повечето войни са по религиозни причини! Светът би бил едно по-добро место без религии!

29

Свети Петър

преди 9 години

Вярвам в чудесатаПравителството Борисов 1 набута всички държавни пари в КТБ.Сега държавните пари в КТБ ги няма.Това е чудо!Очаквайте ново чудо.16 милиарда лева изтеглен дълг да изчезне.Гответе се да платите чудесата на ГЕРБ и ББЧудесата струват скъпо.Иначе нямаше да са чудеса.

28

въпрос

преди 9 години

Днеска да не е ден на ***? Повечето коментари са ***! Едни правят пропаганда против Борисов, други милно вярват в божии чудеса....! Я се стегнете и започнете да мислите... да де, ама за тоя работа трябва ум, а той липсва на 99% от българите!

27

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Гледах директно запалването на огъня ...Направо се притесних като видях някои от християнските фанатици ...Блъскаха се и тичаха с огъня като побеснели ...Коментаторите уточниха, че това са били предимно християни от арабски произход.На другия полюс бяха красивите забрадени млади жени, чиито лица бяха озарени от Благодатния огън.По всичко личи, че те бяха рускини и други славянки ...Добре, че този път нямаше поне бой между свещениците на различните църкви.Религия - да, но не фанатизъм !

26

Иван

преди 9 години

До Анонимен 31Много си прав. Както изчезнаха 4.5 млрд. взети от ББ през декември миналата година така ще изчезнат и 16-те млрд. взети началото на март. Но място за притеснение няма- народа ще ги връща със замразяване на доходите,с вдигане на акцизите , с увеличени цени на ел.енергия и горива. Герберите ще си осигурят поколенията а народеца ще обрече своите на бедност. Каква хубава комбинация а ?

25

Shark

преди 9 години

Може ли да си затворите мръсните, богохулни плювалници поне на Великден, а!!!!! Нещастни драскачи.

24

Анонимен

преди 9 години

Чудото се случи!Държавните пари в КТБ ги няма.Предстои да се случи чудо.16 милиарда да изчезнат.Гответе се да платите чудесата на ГЕРБ и ББ