5

teo

преди 9 години

Невероятно късче от Индонезия! Прекрасно място с прекрасни хора, духовност и природа. Плажовете не са като на карибите но не това е силната страна на Бали. Може да се наеме скутер или кола под наем но е рисковано, поради силния трафик и непознаването на пътищата. Има местни гидове, които ще ви помогнат не само с придвижването, а и с обяснения за забележителностите. Бали ! Заслужава си !

4

Анонимен

преди 9 години

Мили и усмихнати хора. Прекрасен климат. Риба, зеленчуци , плодове- в изобилие. Плажове - каквито искаш.

3

До 1

преди 9 години

По-добре недей с наемането на кола. Движението в ужасно и скутерите са навсякъде. По добре кола с гид, не е скъпо. Балийците са щастливи когато могат да помогнат, особено след скромен бакшиш. Мястото е магическо :)

2

Berlin

преди 9 години

Ех, вече ще станат 10 години откакто не съм ходил в Бали. Какво ли прави моят приятел Рака от Jalan Dewi Sita, Gang Maruti No. 108 в Убуд?! Ще взема да го навестя следващата зима.

1

жижо

преди 9 години

До АнонименМоже да се кара кола под наем с българска книжка. Както пише в статията - не ти го препоръчвам. На близка цена може да си намеш кола с шофьор/гид, които могат да са много полезни със съвети и информацияКойто ходи на Бали заради плажовете - може да се разочарова доста :) Там има други ценни неща освен вода и палми.