23

ognyanz

преди 9 години

Някой да има мнение за поправката "Станишев". Явно троловете и художниците не са получили инструкции какво да пишат по този повод.

22

Анонимен

преди 9 години

Абе *** измислени, крадохте, крадохте и лъгахти с години. Дойде един силяндур от Банкя по-нагъл и от вас и ви би шута няколко пъти. И той граби и лъже но вие за толкова години какво направихте, че България да усети, че има розвитие? Нищо!!! Сега кютите като беззъба опозиция и се топите като ланшния сняг. Не се ли появат нови хора които да не са крали и да не лъжат вие си отивате в историята. Немощната опозиция е най-лошото за една държава. Пригответе се за голяма загуба през Октомври.

21

DreamTheater

преди 9 години

БСП и ДПС трябва да бъдат забранени.Тогава ще има и справедливост.

20

1

преди 9 години

Крайно време е да има мандатност, но 3 е много, а пък какво ще прави и самият Кирчо, че и той вече май е изчерпал дори 3 мандата?

19

художника

преди 9 години

Да попитам и ТУК ! Гледам и се чудя, как така навъртяха за 25г. 48 конгреса??? Нали БСП се разграничи от БКП? Нали от КОМУНИСТИЧЕСКА се трансформираха в СОЦИАЛИСТИЧЕСКА партия? Защо тогава броите и конгресите на БКП???Та ПИТАМ : Вие "другари и другарки", КОМУНИСТИ ли сте, или СОЦИАЛИСТИ ?Прочети още на: dnes.bg/politika/2015/04/05/mikov-naredi-gaz-kym-mestnite-izbori.259621

18

Да - наистина

преди 9 години

Наистина царските офицери рязаха глави. Наистина БСП се съюзи със Симеон. Защо ли ?

17

Тинев

преди 9 години

Обвинявам БКП за мизерния живот на българите. За, да обвинявам БКП. Защото всичките политически рояци сега произлизат от БКП. Царските офицери рязаха главите на народа, а сегашните "социалисти" се съюзиха със Симеончо за да могат да грабят по-яко.Социалист-това звучи грозно, като мошеник.Та вижте и Калфин как действа-мръснишки.А УЖ АБВ са по-различни от БСП.Не българино и БСП и АБВ и ГЕРБ са рожба на КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ правоимащи другари.ТА: СОЦИАЛИСТ=***

16

Анонимен

преди 9 години

Как трябва правилно да разчитаме съкращенията?Правилно ли е КТБ да се разбира като "Кооперативна Тарикатска Банда"?И дали по принцип под буквата "Б" в съкращенията на банките ни в условията на т.н. "демокрация" още от началото не трябваше да разбираме "БАНДА"? Примерно "Първа частна банда"? А СДС-Съюз на *** и Серсемите?Закъсняли въпроси, чакащи правилния отговор!

15

Пешо

преди 9 години

До История на БГ--7;Фашизма е по добър от комунизЪма ,защото при него имаш ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ,което е икономическа независимост (свобода)

14

Анонимен

преди 9 години

Миков със такава газ та така катастрофирахте,че отидохте завинаги в трета глуха.Приклучихте завинаги със власта.Но просто се опитвате да отстоявате заплатите си по наи ментъражииският си начин ни6то друго.

13

Пешо

преди 9 години

БСП намали субсидиите с 1 лв., от 12 на 11 за избирател.

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--5; Бащата на Станишев е завеждал отдел "Износ на революции" .Разполагал е с доста голям бюджет. Интересно къде са Парите от тоя бюджет, ( в дплари)

11

Анонимен

преди 9 години

Защо стоят така прави ?

10

do 13

преди 9 години

BB ni nabuta 16 ml galg taka che si trai..tehnite pravitelsva baha socialni .a BB ni unichogava...taka sa kazali gospodarite mu oi USA

9

Давам

преди 9 години

Давам ДВЕ яйца но тоз който опрай Буйко. Чирвени.

8

Анонимен

преди 9 години

Бардака се тресе. Началници много ама *** няма.

7

изнервен

преди 9 години

Ама днес конгрес ли е имало? Аз даже разбрах постфактум. Колко жалка и невзрачна е станала тази партийка.

6

Анонимен

преди 9 години

Станишев няма място в нашата политика!БСП и ДПС вън от парламевта!

5

Анонимен

преди 9 години

До Бивш член на БСП TI SI AGENT-PROVOKATOR.V PERIODA 1944-1989G. NE E UBIT,ZATVOREN V ZATVORA NITO EDIN BALGARIN.TOVA SA GLUPAVI PROPAGANDISTI.

4

Анонимен

преди 9 години

DOBREV ZNAEM KOI E BASHTA MU I ROLIATA MU S UBIISTVOTO NA LUKANOV--OTKADE TOZI DOBREV IMA TEZI DESETKI MILIONI EVRO??