49

Анонимен

преди 9 години

Ako roditelite sa se razveli,bazmojno e ba6tata da e vzel deteto v Egiped, no to e nastoqvalo da se varne pri maika si v BG, zatova toi go e ubil i izpratil kufara po nqkoi kamion patuva6t do BG. kato e zapla6il maikata da ne razkriva slu4aq.

48

Анонимен

преди 9 години

До 79Ludzie czyta ja a rtykvly ciste dzie i noc.

47

Анонимен

преди 9 години

Дано да хванат ***, който е убил детенцето, мир на праха му.

46

Анонимен

преди 9 години

За милото хлапенце - мъка! Но искам да поздравя варненци за митинга който са организирали по повод на жестоко убития Нягол във варненски мол. Приятели, нашите уважения!

45

?

преди 9 години

Защо ми се струва, че има азиатски черти:1.Да не е било в някой микробус нелегално и като са видяли, че е мъртво( горкото детенце..+) да са го оставили...2.Само белезите от насилие...?следователите да проучат продават ли се ТАКИВА куфари в България?

44

Анонимен

преди 9 години

светла кожа - друг път..само аз ли виждам пакистанско-индийския произход? май нарочно заблуждават хората, за да няма поредните протести срещу професия социално-слаб.

43

maika

преди 9 години

Boje, kakvo hubavo dete... Kak e vuzmojno da ima takiva hora... Mir na dushicata mu!

42

Анонимен

преди 9 години

До ШопКакто винаги - порядъчно пийнал, трогателно неадекватен и върло ***...

41

Анонимен

преди 9 години

Не мисля, че това дете е Габриел, ушната мида е различна, както и челюстта, по челюстта също така личи, че детето е на около 4-6 години, на 8 години обикновено брадичката е по изразена. Детето не е от издирваните, защото е твърде вероятно да е убито от пияният си баща (или майка?!), вероятно в изблик на ярост може би и не умишлено, след което набързо е натъпкано в куфар, метнато в багажника и закарано надалеч, вероятно куфара е метнат в реката. Къса ми се сърцето за тази неживяла душица

40

Анонимен

преди 9 години

Прилича и на "Сандо Мариев Русев" изчезнал през януари. Но линка към интерпол не работи, което може да значи, че е намерен.

39

Анонимен

преди 9 години

До до Анонимен 62ами...некачествена е рисунката, какво да се лъжем...А ти недей да се пениш толкова, защото, човека рисувал "фоторобота" е художник, не коментатор...и за това взема заплата.По-скоро е художествен портрет...ако това е фоторобот...аз съм трамвай....Нямам претенции, че бих го нарисувала по-добре, но човека направил този "фоторобот"...не в анфас...!?!?!?би могъл да се постарае повече...жалко за детенцето

38

до 52

преди 9 години

Има статия в dunavmost за приликата между изчезналото дете и намереното в куфара. Пратил съм mail на СДВР с линк към статията и линк към издирваното лице от Интерпол. Дано си четат пощатата.

37

Анонимен

преди 9 години

Европейска държава - деца в куфари, глави в бидони, крака в реки!Лека му пръст на детенцето! :(

36

Анонимен

преди 9 години

Така и не разбрах кой го е намерил? Кой ще отиде да вади от водата куфари и да ги отваря?

35

Анонимен

преди 9 години

И на мен ми се струва, че има прилика, а и разликата в годините не е много. Може да е изглеждало по малко за възрастта си. Би трябвало да са проверили, дали е същото дете. Горкото, което и да е.

34

Уточнение

преди 9 години

До Анонимен 57 "Какво става на българите? Една се самоубива пред детето си, то скача след патката,.."Жената , която скочи е рускиня , а не българка , детето също.

33

Анонимен

преди 9 години

МНОГО НЕКАЧЕСТВЕНО Е НАРИСУВАНО!!!!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Тоест, никоя майка не е изревала, че детето й е изчезнало?

31

Анонимен

преди 9 години

Щяха да кажат за етноса ако подозираха, че е от друг. Според мен родителите или по-скоро родителя( не може и двамата да са изперкали толкова, че да си убият детето) са го направили, ако не е ходил на градина и е гледан у дома няма как да дойде сигнал, така че ако съседите заподозрат, че детето не се вижда.. Егати ужаса! Какво става на българите? Една се самоубива пред детето си, то скача след патката, сега пък дете в куфар? Взривяват складове с риск за живота на хората, за да прикрият кражби..пф

30

до 52

преди 9 години

Преди малко разглеждах регистъра на изчезнали деца и също попаднах на това дете Кирилос Хани Габриел, но пише че е на осем години