74

Българин

преди 9 години

"Президентът няма отпуск"А бе хора ,хайде да го пуснем в безсрочна отпуска.Белким разбере ,че не го искаме.

73

Анонимен

преди 9 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

72

Синтия Недялкова

преди 9 години

Ние по цял ден, всеки ден, му задаваме въпроси във фейсбук, които остават без отговор, както стана и в специалното ви предаване! БТВ, съвсем подценявате аудиторията! Накарахте ме да изгледам и изслушам това глупаво и вредно човече, за да чуя отговори на въпроси,които зададох, макар и обобщени, но нищо! Вие лъжете себе си! Това не е журналистика, а една симпатична дама, която си прави пиар! Жалки сте!Знам, че изводи няма и да си направите, но то е за ваша сметка!

71

Синтия Недялкова

преди 9 години

Възмутена съм от театъра, който организира БТВ! Ако иска да си вдига рейтинга, не и чрез измама! Водещата просто можеше да си зададе въпросите, както и направи и тези на още няколко човека от записите, без да ни заблуждава, че ще задава нашите въпроси! БТВ все повече пада в очите ми! Жалко! Спирам да ви гледам! Пълна измама! Нито един от не лицеприятните въпроси или изобщо от тези във фейсбу, не беше зададен! Ако, това, че някои от тези въпроси течаха от долу считате за задаване?

70

Анонимен

преди 9 години

Добър ни е Президента какво искате от човека.Прави това което му позволява закона.

69

Анонимен

преди 9 години

Време е и на обикновените хора да разрешат употребата на марихуана,та да са така щастливи и позитивно настроени,да се хилят без повод или да гледат като препарирани суеци както го прави този на снимката.85% неодобрение и неспирни подигравки,народ,който се срамува от президента си,това е жестоката истина за този,който Борисов сложи на поста президент.

68

Анонимен

преди 9 години

Сламен човек,който носи беда след беда на България.

67

ognyanz

преди 9 години

И да излезе в отпуск, никой няма да забележи. По-добре да не се презорва от работа.

66

Анонимен

преди 9 години

Много се е разработил тоз нашият Президент направо се притесних да не се преуморий Че и сравнение с Путин ще си прави той на Путин и ръка не му е стискал че се Й има за нещо Наш Плевньо

65

Богат-беден

преди 9 години

Това човече взима 8000 лева заплата

64

Анонимен

преди 9 години

"Президентът няма право на отпуска, той е винаги на разположение, коментира президентът Росен Плевнелиев пред bTV "изчезването" на руския си колега Владимир Путин."Роска, изкарай една година като президент на най-голямата територия в света и тогава се изказвай.

63

RPG

преди 9 години

Какъв "честен труд " бе мен???? Не виждам да се застъпваш някъде за "честно заплащане".......Безпринципна личност си ти.

62

Анонимен

преди 9 години

Президент на който собствената му жена се срамува да се покаже с него ,няма как да го уважавам!

61

Патриот

преди 9 години

Зехтин в България не правим ,ама виж в Халкидики има бол!

60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен.КОМУНИЗЪМ ВЪВ РУСИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА ИМА ПАРИЯ НО НЕ СА БИЛИ НА ВЛАСТ.И НЯМА ДА БЪДАТ В БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВАТ И БЯХА НА ВЛАСТ И СЕ *** КАКТО ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ ОСОБЕНО СДС С ЛИДЕРА ИВ.КОСТОВ ББ И ТОЙ СЕ *** ЗАМИРИСА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МИРЗМАТА ОТИДЕ ДО ЕВРОПА.ВЪПРОС Е НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ СИ КОЯ ВЛАСТ Е СЕГА ЗНАЧЕНИЕТО ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА СИ НАРОДА ЛА ИМ ДОБРЕ А ТЕ МИСЛЯТ КАК ДА СА КУКЛИ НА НАТО И НА ЕС ДА ОТПУСКАТ ФНАНСОВА ПОМОЩ ЗА ДА КРАДАТ

59

Анонимен

преди 9 години

КАТО ЧЕЛИ РАБОТИ КАТО ПУТИН.ПУТИН РАБОТИ 24Ч.НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Е ПОЗОР НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.РУСКИЯТ НАРОД НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА СИ А ГО ОБИЧАТ А ТИ ИМАМ 90 ПРОЦЕНТА ОТРИЦАТЕЛНО.РОСИ

58

Патриот

преди 9 години

Значи за да излезна един човек в отпуск се предполага че работи ,че върши някаква работа.Какво работи росица???!!Щатен натовски ***??

57

АК-47

преди 9 години

До Плевнелиев не е ...Абсолютно си прав! Срам ме е, че този е президент на Родината ми. Не знам него как не го е срам? Такава фарисейщина в живота си не бях срещал. Всичко си има граници, ама този е абсолютно неадекватен. Не знам къде си мисли, че живее, но във всеки случай не в България... Писна ми от този, народът го плюе, той си мисли, че дъжд вали.

56

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 59 Това безстрашие го е научил ,като Член на ВУЗ-овският Комитет на БКП- ВМЕИ,,Ленин,, Като комунист, да бъде критичен .

55

Анонимен

преди 9 години

A be tozi na snimkata e kato reptil nicho che vrachkata po Nova kaza che e bil irlanski pastir