23

Анонимен

преди 9 години

На обикновения българин не му пука за някакви руснаци. Спрете с гадната си пропаганда! Никой в България не ви обича! Не заблуждавайте хората, като пишете от името на българи!

22

Александър

преди 9 години

Гледам, носителите на европейски и евроатлантически ценности са много добре запознати с житието-битието на обикновения руснак и сън не спят да го мислят, как да го избавят от глад.Разбира се, опитват се да ни обяснят, че най-лесният начие е като бъде свален Владимир Владимирович и начело на Русия бъде поставен такъв носител на европейски и евроатлантически ценности като нашата ирландска пастирка, но...Уви - руснаците не щат да ручат ясни знаци и силни сигнали от носителите на евро-ценностите.

21

Анонимен

преди 9 години

А представете си пък руската армия каква *** е, щом украинците се биха с тях цяла година и дадоха 3 пъти по-малко жертви !!!

20

Боби

преди 9 години

До Анонимен 27Уфф вземи гледай материали в тубето и ще разбереш че нещото с "младите момчета" не е вярно. Колкото материали гледаш от Донбас все на 40 годишни чичковци попадаш. Младот поколение е промити мозъци, а и старите предпочитат да ги пратят в Русия да учат в интернат или университет по-добре от това да са убитиЗначи ако армията на Донбас има 500 танка 500 сау и 1000 БМП/БТР колкло специалиста са им необходими - 6000 в идеалния случай или 2000 стрелци. При 70000+ армия ще се намерят

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"РУСНАЦИТЕ ДА ВЪОРЪЖАТ И ОБУЧАТ ИРА"До колкото си спомням, в миналото ги обучаваха и въоръжаваха. Погледни им даже гербовете по бойните знамена :) с Калашников!!!

18

Анонимен

преди 9 години

"Украинската армия е "корумпирана, безпарична и лошо обучена"...------------Вкарайте си руснаци в държавата и ето до какво ще докарат държавата ви. Та даже и армията.

17

Анонимен

преди 9 години

ами как бе тя хохландската армия е супер готова за НАТО ! Нашата армия по какво се различава от украйнската ? пълна скръб са нашите измислени военни разпасани разгащени с големи шкембета немогат 1км да пробягат

16

Анонимен

преди 9 години

Ще се обучат!Англичаните са чудесни стратези и тактици.От Украйна ще излезе армия за чудо и приказ.Запада от Словения направи армия ,та разби мераците на Милошевич , (((та нема от украинците да направи ....!Ще направи елитна армия --помнете ми думите!

15

Анонимен

преди 9 години

До AhaИли стават Талибани, ИД, Ал Каида и прочее. В Украйна ще обучават десен сектор и други нацисти-радикали. Вървят по отъпкана пътечка. Нямат фантазия.

14

bojinkata

преди 9 години

Каквато държавата, такава и армията! Вижте и нашата каква е!

13

Aha

преди 9 години

А бре който и да обучава укр. армията пак резултати няма да има Нали САЩ обучаваха иракската армия и кво стана? Която армия бъде обучавана от САЩ и Велиобритания ,накрая се о*ра юнашки

12

Анонимен

преди 9 години

Британските инструктори-надуваеми секс кукли за про руските опълченци от Донбас.

11

Анонимен

преди 9 години

В момента няма друга заплаха за стабилността и икономическия просперитет на българската държава освен русофилите.

10

AZ

преди 9 години

В украинската армия е пълно с предсрочно освободени от затвора престъпници, алкохолици, наркомани и всякакви криминални елементи, взети кой срещу заплахи, кой срещу пари да се бият. Разбира се и млади момчета, наборници, пушечно месо, които винаги бутат на първа линия. А Великобритания защо се меси в чужда държава ? ООН няма ли да каже нещо по въпроса, или там си знаят на кого е разрешено и на кого не ?

9

а

преди 9 години

Уккраинската армия не е корумпирана тя не е съгласна по заповет на американци и англичани да избива сопственото си население ако народа не е съглаасен с това правителство не трябва да го избиват .предишното правитвлство го свалиха заради 50 умрели в киев .и това правителство избива 6000 хиласи души но като е с американците всичко е наред

8

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 6 40 000 отказали от 60 000 повиквателни хич не ми се вижда малко,ама щом за тебе е нищо...

7

Гочо

преди 9 години

САЩ готови да обучават нови джихадисти.Докато не подпалят цялата плнета няма да спрат.

6

ДОНБАС и ЛУГАНСК

преди 9 години

са същите хора. Героите смачкали Фашизма са същите хора. Всичко е много по-просто. Лъжите на ЗАПАДА за руска агресия и гордите украинци са НАГЛИ ЛЪЖИ. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ВОЮВА в името на БАНДЕРА и МИЛИАРДЕРИТЕ -КОЖОДЕРИ, които са на власт в КИЕВ. Малкото фазизоиидни доброволци от Галичина гледат да стоят далече от фронта и да терориризират населението. Следващото "ПРЕМИРИЕ" обаче ще се подписва в КИЕВ, ако не са хванали самолета за щата ЮТА ЯЦЕНЮК и приятели

5

Брaнник

преди 9 години

ВСУ дa бъдaт обучaвaни и въоръжени от НAТО офицери и въоръжение, товa е единствения път Укрaйнa дa пребие рускaтa сгaн!

4

Анонимен

преди 9 години

До Румбо 40 000 от няколко милиона мобилизационен резерв много ли ти се струват?