136

Веселяка

преди 9 години

До АнонименДа тръгнат към Крим и ще получат гроб безплатен до един.

135

Веселяка

преди 9 години

До АнонименЩе им биеш дузпата само наведен.

134

Веселяка

преди 9 години

До ШопИзбери си друг олтар, защото при всяко подновяване на войната твоите урки ядът тоягата.

133

Веселяка

преди 9 години

Нека Сорос се бръкне и да даде 100 милиарда да ги оправи, а не да чака друг да даде парите а, той и хунтата да ги прилапат.

132

Анонимен

преди 9 години

До 123Просешката тояга ще бъде за правнуците и евентуално внушите. За сегашните украйнци просешката тояга ще бъде лукс.

131

Шоп

преди 9 години

До Я Русский Разбира се, че трябва да има повече мъртви руски терористи, иначе как ще спре войната? Руските отпадъци, които рушат Украйна, трябва да бъдат загробени до един.

130

Анонимен

преди 9 години

Освен почистването на майдана изрязаха всичките дървета за да няма следи откъде е стреляно по протестиращите!

129

Ха дано

преди 9 години

Ами да се сгромолясва по-бързо, че да се състои накрая една истинска народна революция там, а не не платена такава каквато е в момента и тогава да дойдат на власт наистина родолюбци, загрижени за съдбата на Украйна, а не за собствения им бизнес със Запада.Тогава има шанс и войната да спре, и отношенията с Русия да се нормализират. Нека да настане тотален глад и мизерия и хората с тояги да изритат Посеренко и останалите, купени от САЩ еврейчета русофобчета.

128

123

преди 9 години

На украинците трябва да им е ясно едно - тези парички които МВФ дава то ще си ги вземе барабар с лихвите!Тези десетки и стотици милиарди ще доведат до просешка тояга хората!За голямо съжаление не виждам излизането на тази държава от кризата - ако се насочи към ЕС и САЩ ще плаща луди пари за кредитите които връща сега и природните й боготства ще са в ръцете на САЩ и малка част в ЕС, ако се лашнат към Русия то там е комунизма и мафията! За жалост в Украйна нямат полезен ход!От две злини по малката

127

Анонимен

преди 9 години

След свалянето на непопулярния президент Виктор Янукович надеждите бяха огромни, а снимки от кървавите масови протести на Майдана (площада на независимостта) обиколиха света.-----------ММмммм, как да коментираме това. "Непопулярния" президент Янукович."Кървави протести" .... мммм как да коментирам товаммммАбе като си спомня - на площада имаше "протестиращи" с помпи, револвери, имаше американски снайперист - заловен! Имаше въоражен преврат. Имаше убийства на депутати ...

126

Анонимен

преди 9 години

Червените пенсионери за 0,09 лв. на коментар са готови на всичко.

125

Анонимен

преди 9 години

От една комунизма на Москва, а от друга комунизма на МВФ.И Украйна издиша.Все пак те не можеха да вървят вече с Москва.А за Русия беше по-лесно да се демократизира, но и там болшевиките само си смениха козината, но не и нрава.А тук кога ще им бием дузпата?

124

(....)

преди 9 години

Дa си нaпълнят коремите с Aмерикaндкa Демокрaция Бон Aпети !

123

Я Русский

преди 9 години

Командващият на войските на САЩ в Европа: ще Дадем украинците оръжия, за да има повече руски бяха мъртви. заяви на 3 март командир на групата войски на САЩ в Европа генерал-лейтенант Бен Hodges в Берлин. Ами-ами... Като демократично и миролюбиво. Съвсем по американски.

122

Я Русский

преди 9 години

Накратко: цената на природния газ за населението, подобрена с 1,08 гривна до 7,18 гривна; волюту по картата не може да свали; 1$= 30гривен официално, но в замяна на долари няма; бензин поскъпна 2 пъти в цената; "Антонов" е затворен; "Южмаш" затворен; въглищни мини не работят; сеят нищо и няма за какво. По целия Путин е виновен?

121

Шивача

преди 9 години

Евроатлантическите партньори да платят.

120

Аз

преди 9 години

Както се казва - Украйна е пълна с живот като куче умряло върху термитник!

119

Анонимен

преди 9 години

Скоро украинците ще бъдат въоръжени от САЩ и хвърлени към Крим ,това примирие е затишие пред буря и тогава Европа ,включително и ние ще трябва да преживеем нов ад,а зад океана ще наблюдават,ще продават оръжие и ще разработват нов план ,,Маршал''. Безкрайна е човешката глупост!

118

Сандо

преди 9 години

Да почват да садят зарзават щото глад ги чака иначе

117

Анонимен

преди 9 години

Украйна е на ръба на икономическата пропаст в която пада Русия. Явно укрите искат да се насладят на руското шоу.