16

У нас ще кажат:

преди 9 години

Лидерска позиция, писане в училищния вестник - "Този (тази) е много амбициозен, ще ни измести бързо!"Играл(а) си на сцена - "Сигурно е по тънката част".Спортуваш? - "Този (тази) дали няма да кръшка от работа, за да ходи на фитнес? След като поддържа добра форма, дали няма да стане гадже на шефа (шефката)?"Работил(а) си почасово - "Значи произхожда от семейство, което няма големи възможности.Нека постъпи при нас, няма да получи бързо и успешно кариерно развитие, но ще го товарим с работа."

15

Анонимен

преди 9 години

Много хора развиват час мак.Работят час мак.И към някоя фирма.

14

Анонимен

преди 9 години

Работете си час мак.В някоя голямя фирма и хич да не ви пука.Поне няма да ви се налага да "пеете".Всичко ще се крепи едниствено и само на вашия усърден труд и качества.

13

Анонимен

преди 9 години

Той си е мислил,че е назначил човек с качества, а не животни.Случайно някой да е желал да ти вземе хляба,че ти взе хлябя на толкова народ?Има Видов ден!

12

Анонимен

преди 9 години

Пееш до време.След,това си вече изтъркан.И ще бъдеш в основата на всяка забъркана каша.В един момент и сълзите не помагат.Хвърля ти листата веднъж,втори път Заповед за уволнение.И ти казва лицемерно,но отчетливо:" Момиче, "изпя си песента".Отвън 101 000 000 чакат за твоето работно място.Тогава ще установиш,че докато си вирила нос.И си правила на тази и онази кал.На този и онзи свинщина.Превърнала си се в едното нищо,дори в очите на собствения си шеф.А си мислиш,че си нещо.

11

vesko02

преди 9 години

Ако сте доносник и подлец ,от вас става чудесно партийно протеже и можете да изпълнявате гнусни поръчения.

10

komunikabelen

преди 9 години

ako shefut vie e energien vampir ili holerik moze DA SI IZIADE SOBSTVENITE IZPRAZNENIA

9

Дедо Шмърк

преди 9 години

Виж кво Теодорче, опита с оралната либоф хич не е за изхвърляне, не го подминавай!

8

Анонимен

преди 9 години

Като е бил спортист и вече е лидер? То...това не като онова.Може да е атлет,но да изключително затворен към хората.Да изпитва неудобство, пред хора.Авторката разби жирналистиката!Приз...за приз най-неудачни съвети.Съвети за неудачници.

7

Анонимен

преди 9 години

Явно,авторката е свикнала да се изявява, пред шефа си.Да му пее.И на база личен опит, драсне някой друг ред.

6

Анонимен

преди 9 години

Защо, трябва да казва това на интервю? Да не е на кастинг,че да казва че има предишен опит на сцена.Авторката вече не знае къде се намира?"Чавка и изпи мозакут".

5

Провинсиалист

преди 9 години

Да питам ако в казармата съм бил командир на противотанково оръдие ПТО МТ12 брои ли се за талант?!? Моем оцели Парламенто от 4 км право мерене с осколъчно фугасен... :))) Все пак съм командил група от 5 аборигена.

4

Анонимен

преди 9 години

Не е нужно да сте било, каквото и било в написаното.Ако си имаш ораторските способности си ги имаш.С това се раждаш и с малко повече четене и комуникация се самоусъвършенстваш цял живот.Автора, човек се ражда интелигентен.За това му казват,че е природно интелигентен.Не е нужно да е е бил актьор,певец,оратор,преводач,учител.

3

Анонимен

преди 9 години

Aха..." петнадесет години съм джунглирал в цирка".Авторката отново с "умните си съвети" от които хората по верятно да изпаднат в комична ситуация,да станат за резил.Отколкото да си помогнат.

2

анонимен

преди 9 години

Не знам как е по света ,но у нас за да те назначат на работа особено на добре платена трябва да си наше момче,всичко останало са празни приказки.

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Мога да садя...тикви,мога да поливам тикви,мога да прекопавам тикви в Кривунделово,даже мога и да правя...***;тъщата ме научи.Това е много ценен опит,който винаги споменавам при интервю за работа в държавната администрация.Винаги се разминавам на...косъм;имало по...добри от мен тикво -специалисти.