28

та така

преди 9 години

Мен да ви кажа честно миналата седмица ме спряха катаджии / тия с белите капи / за нарушение . Бяха учтиви и не приказваха много , акта си го отнесох като стой си гледай .Ама май в колата им имаше камери ,и всичко се записваше .

27

шофьор

преди 9 години

Карам високотехнологичен автомобил. Няма да споменавам за колко ускорява от 0 до 100, но от 100 до 0 спира за 34 метра. Авомобила е оборудван с последно поколение системи за активна и пасимна безопастност. Самият аз съм на 32 години с 14 годишен стаж на активен водач категория ДЕ. Нормално ли е да спазвам същите ограничения, които важат за бай Пешо с Москвича на 70 години с категория В, който през живота си е минал толкова километри, колкото, аз за една година ???

26

Анонимен

преди 9 години

За по голяма сигурност на пътя , всеки водач може и е желателно да си сложи камера в колата Вече са евтини Записва всичко по време на движение и ако катаджия се опита да ви вмени нарушение , веднага може да го оборите като му покажете записа от камерата Освен това всеки има право да снима на видео всеки път като го спрат катаджии или полиция Законът разрешава снимане без разрешение на ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО , особено на държавни служители в хода на обществената им дейност

25

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе може да има такъв разговор - ко ши прайми сега Вече всяко спиране на пъте се записва Катаджията няма никакъв интерес да спира някого без да е нарушил Снимането и аудиозаписа ги дисциплинират

24

Анонимен

преди 9 години

До СтопНаглецциМного хора погрешно си мислят че запис на важи в съда Номерът е записът да бъде изискан и предаден по надлежния ред , със всичките документи които се изискват

23

Анонимен

преди 9 години

И "К`во ща правим ся?" И "нещо да почерпиш?" пак ли ще са на мода? Ако, да, направо ужас! Стигнахме пак от там от където тръгнахме.

22

Видял

преди 9 години

Защо в Испания никой и не помисля да наруши правилата за движение по пътищата били те с камери или без. Отговорът е - санкциите са респектиращи. А ако някой умник реши да даде пари, положението му катастрофално се влошава.

21

Анонимен

преди 9 години

Някой знае ли дали е отменена инструкцията от септември 2013 година , катаджиите да спират само водачи нарушили четирите точки в нея Имат ли вече право катаджиите да спират безпричинно , '' за проверка '' водачите след тези изменения и камерите с които ги накичиха /

20

Анонимен

преди 9 години

Конституцията забранява тайното заснемане

19

лекар-пенсионер

преди 9 години

Живея в София на бул. Васил Левски . От както махнаха КАТ-джиите по улицата движението стана по спокойно и безопасно. Иначе само като им видиш наглите и просташки мутри и се стряскаш. Как са ги подбирали не знам , но са трагедия .

18

Циганин

преди 9 години

До 1Тодор-утре имен денПредопреждава се за да намалиш и да караш разумно и да не се увличаш в скороста ,че скороста увлича .... а тъй поне 80-90 % от водачите ще по-намалят и ще се движат 2-5-10 км с нормална скорост на опасни участаци . Тъй аз мисля ,може и да не сте съгласни c мен .Лятото по морето когато пътувам виждам много патрулки който просто си стоя на пътя и хората намаляват скороста след премигването на светлините от други автомобили -страх лозе пази ))

17

sostin

преди 9 години

До Тодор-утре имен денИдеятя , приятел е че никой не може да те снима без излишно да те е предупредил , по закон. Както по метрото и въобще по всички обекти където има камери има табели така и тук.

16

Анонимен

преди 9 години

Това е добре, но има много знаци, чието предназначение отдавна е изтекло или са поставени от неидентифицирани лица и предизвикват гнева на водачите. Често до такива знаци е застанал и чичко Паричко с палка в ръка. Това в истинските държави го няма!

15

старшина Фидьов

преди 9 години

До кап Петков от КАТКато ме изловиш в голяма издънка и ти лъхна небрежно 1000 кинта ще ти плякат от кеф задните бузки и ще ме изпроводиш с най-големи благопожелания...аре не се прави на по-католик от папата.

14

СтопНаглецци

преди 9 години

Хубаво е да направят и както е в Русия и Украйна- видео записа да важи за доказателство, така че който и да е човек щом е снимал нарушение да може да се търси отговорност на нарушителя!

13

паракатаджия

преди 9 години

Ще взема да си направя една униформа и палка и срещу 2 лева да преупреждавам където наистина има камери.Лесна работа преупреден-наполовина спасен.Който не дава 2-дава 200 а може и повече.Сега всички парапрофесии са на мода-парамедик,парашофьор(без книжка),парамитничар(контрабандист),що да няма и паракатаджия.

12

глобен

преди 9 години

Трябва да има задължение камерите да се позиционират на места с концентрация на ПТП. Преди време получих съобщение за глоба от мобилна камера поставена до табелата за изход от населено място. Предполагам от грандомания въпросната табела е поставена на поне километър от реалните граници на селището. Според камерата на прав участък при идеални пътни условия съм се движил с "умопомрачителните" 71 км/ч.

11

ИСТ

преди 9 години

И ко праим сига.

10

кап Петков от КАТ

преди 9 години

До старшина ФидьовАз ако те спра пиян, няма да се разминеш само с фиш. Ако се правиш на интересен, викам колегите от охранителния патрул да те водят в болницата за кръвен тест и после в районното за 24 часа. Оставаш без книжка за 1 година, най-малко.

9

Анонимен

преди 9 години

раздадахте ли им на милиционерите униформи с по големи джобове.а така.