12

кравитаковач

преди 9 години

Така,като гледам от Витоша по високо нема,от Осъм по длибоко нема и от на Стойчо Младенов мамула за Говедата и Литекс по голему нема.То на черното бяло да викаш не е лесна работа.По лесно е да насилиш говедата 6 пъти.

11

Анонимен

преди 9 години

Подуяне същесвтува за да мачка самочуствието на българие. Излагат непрекъснато Апостола, феновете са качулати хулигани, които не знаят кой е Левски и какво е правил за независимостта на българският народ.

10

Анонимен

преди 9 години

До КвиГлей си обора, остави чорбарите. Доста по-добре са се представяли от пасящите в подуянските пасбища.

9

Анонимен

преди 9 години

Толкова са продуктивни ,че на Левски им се наложи Домусчиев да им подарява пари за да ги спаси,а на другия бизнесмен ако му спрат кражбите от ддс се е охълцал и той.Та от продуктивност не могат да си продадат продукта и за два лева

8

asfsa

преди 9 години

чорбата и те пращаха в чужбина едно време ама като имаше кой да им води насила най-добрите играчи в школата и да им бута партийното отборче напред .. ама времената се менят

7

Анонимен

преди 9 години

До 6Да, а какво щеше да стане със семействата им в България? Кой от изброените отбори от тебе взе някой ваш футболист преди 90-година?

6

до 5

преди 9 години

Искали са трънки. ФАКТ е че няма такъв. Порто, Барселона, Атлетико Мадрид, Ман. Юнайтед, Байерн, Селтик...... те когато искат взимат. Само че взимат истински футболисти от истински отбор. Ти се сещаш кой е.

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен1Имаше двама, които ги искаха - Гунди в Бенфика, Интер и Милан и Емо Спасов в Порто, но вашите създатели комунистите начело с Милко Балев не ги пуснаха.

4

Анонимен

преди 9 години

Това е истина, но също така истина е че за да пуснат един играч да играе в мъжете трябва да си плати независимо добър ли е или не.

3

Анонимен

преди 9 години

Защо изтрихте написаното? Всичко за Бисер Хаздай е вярно. Левскар съм и знам. Питайте който искате в Левски за пораженията които нанесе на клуба. Сашо Костов щи ви разкаже с подробности.

2

Кви

преди 9 години

За брат Чорбасариан е нормално да не използват юноши, те малките прасенца не стават вече дори за мезенца.

1

Анонимен

преди 9 години

"Пращали най-много юноши в елитни отбори в Европа"Ко речи???Дайте пример за футболист на Левски играл в елитен европейски отбор. Поне един.