9

vesko02

преди 9 години

За хората които работят ?

8

Анонимен

преди 9 години

Браво на ЕС!!!Дано парите отидат по предназначение а не в джобовете на Буда и ортаците му!

7

Анонимен

преди 9 години

Постоянно се говори за някакви милиони, и пари и огромни инвестиции, а в крайна сметка нещата стават все по-зле! Нищо не се подобрява.

6

АЗ

преди 9 години

ИЧ НЕ МЕ УЧУДВА...В БГ *** КОЛКОТО СИ ПО КОРУМПИРАН И НАГЪЛ..КОЛКОТО ПО МАЛКО РАБОТА ВЪРШИШ...ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИ ТИ НАЛИВАТ..ИНТЕРЕСНО ЗАЩО...ПРЕДПОЛАГАМ ЩЕ ГИ ПРАХОСАТ ДА ИЗДИРВАТ ГАЛЕВИ, МАДЖОВЦИ, БРЕНДОВЦИ, ТАКИ, И ТН..ПО ЕКЗОТИЧНИ ДЕСТИНАЦИИ..ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ КЪДЕ ЖИВЕЯТ ОСЪДЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ..ДАНО ИЗМРАТ ВСИЧКИ *** В ТАЗИ СИСТЕМА ОТ РАК НА СТОМАХА..МНОГО ИМ ГО ПОЖЕЛАВАМ..ЗА ТОВА ДА ДАДАТ ПАРИТЕ..

5

Рънърса

преди 9 години

Аз пък помислих,че са за нови затвори.

4

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че за администрацията, нема да ги одобри за българските майки или пенсионерите!

3

ефе

преди 9 години

Започва голямото ЛАПАНЕ в ненаялата се наша администрация и съдебна система!Като дават парите, КОЙ ЩЕ НАБЛЮДАВА РАЗХОДВАНЕТО ИМ? Почтенни служители там почти не останаха, не коментираме съдебната гнила ябълка, където заплатите са до тавана. работата е колкото да не е без хич, а спазването на законите е като се знае как да бъдат заобикаляни! Повечето промени в законите, вече 20 години се правят на парче и обслужват управляващата политическа каста и няма визия за развитие.

2

Наивен

преди 9 години

Няма ли още някой да напише компетентно че това е пропаганда и че не е вярно

1

...

преди 9 години

Прекрасно звучи на широка приказка.най- интересно е какви ще са конкретните мерки, които ще се финансират, кой и как ще упражнява контролът и какви са реалните очаквания от това парохарчене.