24

Анонимен

преди 9 години

Много е просто- влезте в minfin.bg/bg/statistics/1 и вижте данните за дълга; 2млр. лв главница за погасяване до 1г. и още 3.6млр.лв. до 5г., тези кредити са финансирани с лихви м/у 6 - 8% лихва а сега ще се рефинансират под 3% лихва. Я кажете дали е добре или не?1?Няма начин да не се тегли нов заем, защото трябва да се погасят стари задължения... Да заявяват се 16млр.лв. по условията и се теглят колкото е неоходимо от тази сума, никой не е казал. че че се усвоява цялата сума 16млр

23

Анонимен

преди 9 години

До бсп умряЯвно си много *** бе Сайче. Тук става въпрос за пари а не за ГЕРБ,БСП,ДПС т.н.. Някой ще с облажат яката, а някой *** ще плащат не само те но и поколенията му.Това в момента е точно тръгване по стъпките на Гърция.

22

Анонимен

преди 9 години

Преди години когато " юпитата" на Симеончо предоговориха дълга от долари в евро ,маса икономисти говориха че това е в ущърб на България.Е кой ги чу ,нали юпитата идваха от Европата. Е натовариха България с допълнителен дълг от 1,5 милиарда евро но какво от това някой осъден или наказан имаше ли ? Някой хора си взеха комисионите и си свиркат ,а ние плащаме.Така че сега с този кредит е същото. Някой хора ще си обогатят но не само ние но и нашите внуци е правнуци ще плащат.

21

бсп умря

преди 9 години

ЩОМ БСП КАЗВА НЕ, ЗНАЧИ Е ПРАВИЛНО.

20

Анонимен

преди 9 години

И като отидете пред НС да не забравите да приберете и де що видите по улиците,иначе ще бъдете по-малко от пръстите на ръцете.Не, че ще бъдете много повече де.Това не е като драскат тук с по десет различни профила.

19

Kromuel

преди 9 години

Ако вземат този дълг и няма никакви последствия, направо да закриват държавата:(

18

мангоджери

преди 9 години

проблем няма в тегленето на заем, ако е обмислен прецизно и се използва разумно по предназначение. Проблема е, че заема ще отиде не по предназначение, по разни политически машинации, неясни програми, далавери и присвоявания .... това е проблема. А цената, цената е още дълги години нищета, безработица, ..... пропадане още по-дълбоко в бездната.

17

до 16

преди 9 години

А ГЕРБ какво направи? Все някой друг ви е оцапал гащите, все някой друг ер виновен за собствената ви алчност и некадърност.

16

ДЕТСКИ до 3-то

преди 9 години

БСП ЛИЦЕМЕРНО Е СРЕЩУ НОВИЯ ДЪЛГ, НО ЛУКАВО СИ МЪЛЧИ ЗА ПРИЧИНИТЕ > ТЕ СА МНОГО НО-НАЙ-ЗНАЧИМАТА Е " СОЦИАЛНАТА ИЗДРЪЖКА И ИЗХРАНВАНЕ НА 2,5 МИЛИОНА ***,КОИТО НЕ РАБОТЯТ, НЕ ПЛАЩАТ НИЩО И НЕПРЕКЪСНАТО РАЖДАТ ДЕЦА "

15

gogo

преди 9 години

Не бе, не сте разбрали. Тези 16 милиарда са помощта, която Джон Кери обеща за България... под формата на дългове :-)

14

Анонимен

преди 9 години

Кво викаше Баце 2014г.? Че един милиард заем, ще ни вкара в гръцкия сценарий. А тия 16 милиарда в чий сценарий ще ни вкарат? Май в Сомалийския.....

13

Ушев Цецо

преди 9 години

Матриала на мълчи! Заем трябва се тегли да мога да си санирам безплатно, със заем изтеглен за ваша сметка 7-те апартамента.

12

Анонимен

преди 9 години

Заема е и за да се плаща на *** като бой Кольо да лъжат по форумите.

11

Анонимен

преди 9 години

20 милиарда да теглят... Така се прави в 21 век...

10

до 7

преди 9 години

То ако гласувахте с акъл, нямаше да изберете крадливата мутра Баце.

9

Анонимен

преди 9 години

Бай Кол/о И децата разбраха за какво е този заем.Не е за техните бащи и майки.И ти го знаеш, но тъй ти е изгодно да си баеш

8

Българче

преди 9 години

Всички на протеста пред НС от 11:00 часа - да изметем терористите и българоубийците, които искат да ни загробят с нов 16 милиарден заем, който ще откраднат!

7

РБ

преди 9 години

Какво ще правим с този велик министърпедседател Бойко,акъла не ми го побира!Ще цъфваме ли,ще вързваме ли,не знам!

6

Анонимен

преди 9 години

Няма БСП, няма ГЕРБ. Има един овчедуш, *** народ, който не разбира света. Готов да гласува за тоя или оня, без да си напрегне мозъка за да прозре нещата. Ако някой му обещае малко аванта, тича на жълтите павета. А след това, "кой ми с.а в гащите"

5

бай кольо

преди 9 години

Еййй тез комунисти мръсни не разбраха ли защо се тегли този заям,ми да се погасят техните задължения,и квото остане да дръпне малко държавата напред,светът е целия обкръжен от заеми,така се работи и живее,няма страна в света без заем,няма,а то нашето е нищо,теглиш,плащаш,теглиш,плащаш и така докато свят светува