69

Анонимен

преди 9 години

до 2314 - първо - еврей или християнин - това не е националност - жертвата в този терористичен акт явно е датчанин - изповядващ йеудизъм - второ не ни наричай гои -те неверници - защото по тази логика вие сте неверници за християните - и трето -израелците 90% са невъзпитани -алчни стиснати -егоисти - предатели -*** нахални безкултурни - но израелците не - българите-евреи - грузинците -евреи - и тн така че - религията няма нищо общо с манталитета на даден народ

68

американецо

преди 9 години

Поредното доказателство за това, че мюсюлманите и техните разбирания са напълно несъвместими с Европейската ценностна система. Да си ходят в техните държави, така всеки ще си тежи на мястото!

67

EUROPE

преди 9 години

Европа сами си произвжда Терористите , първо ги приемат после им дават пари и ги образоват естественно не всички и накрая хората от хубаво полудяват , и ето ти Тероризъм

66

Шломо Шекелберг

преди 9 години

Помнете 6-те трилиарда, гои!

65

100% смях

преди 9 години

Хахаха във вести.бг на Новината в Копенхаген са сложили снимка на немска полициа POLIZEI вместо POLITI , колко некадърни Журналисти има в България

64

Анонимен

преди 9 години

До 71Шалом ли!!!!??Жена,вади бързо шмайзера!

63

Анонимен

преди 9 години

Ееее!!! Най после една приятна новина бе.В последно време едно ми беше мъчно за хорицата в Украйна с тая пущина война.Една бройка убита еврейска ***...охаааа.

62

2334

преди 9 години

А знаете личе ерейството е религия,а не кръв? Евреи има много видове,имало е дори китайски евреи и т.н.! Евреите са велики само с факта,че са адски хитри,умни,манипулативни,умеят да правят така,че *** гоиски сами да се прецакватЗащо един човек по принцип бива мразен? Ако е умен,хитър,преуспяващ,далновиден и умее да прецаква другите,ако е играч,нали? Значи кои им е виновен на гоите?Нали затова са си гои-щот са прости и наивни,страхливи и неадекватни,суеверни и слабоумни! Шалом!

61

Анонимен

преди 9 години

В Донецк за три дни бяха убити 22 човека - жени, деца, старци. неевреи. И още хиляди преди това.

60

муспи

преди 9 години

Няма никакви евреи, а хазари. Това са турци - България е била пет века под хазарско. По долу някакъв РБ пише че хазарите са учени и хора на изкуството и да ги уважаваме. Великите им учени са откраднали от бели хора това онова, както рабитата им са присвоили стария завет от някой други - тайна, засекретено. А в изкуството са навлязли масово след кото го забраниха и превърнаха във фарс. Типичен творец е кретена Грети Асса!

59

Българин

преди 9 години

Пак американски демагогии, убити заподозрени без съд и присъда. Докога ЦРУ ше мачка Европа?

58

Анонимен

преди 9 години

Веселието в Европа тепърва започва. А притока на мюсюлмани дори не е намалял. До 10 години нищо няма да е останало от Европа, която помним. А емиграцията на европейци с цел бягство от заформящия се ужас ще е ежедневие.

57

Анонимен

преди 9 години

До EquilibriumViarata , viarata da se pripomni i da se zapomni ! Koito iska razbira se. Nishto na sila ne stava.

56

ne sam evrein

преди 9 години

До aa1Ne si na qsno. Cheti stari debeli knigi s tanki listove i pojalteli stranici, no ne samo na balgarski ezik.Kakvo e evrein ? Evrein ne e evropeec, ne e afrikanec, ne e amerikanec, ne e palestinec, ne e aziatec.Evrein e starozavetnik. Toi moje da bade na cviat ot rus i rijav do cheren negar. Starozavetnichestvoto e razprasnato po celia sviat. Erusalem e centar na tri religii a Boga i na trite religii e Edin Bog na Avram, Isus i Mohamed.

55

Анонимен

преди 9 години

До aa1Само дето хазарите не са туркомонголи. Единствено управляващият им елит е имал тюркски произход.

54

4343

преди 9 години

Историята се повтаря,колелото се върти! Кой има полза от тия неща? Кой ще е новият Хитлер,кой ще се възползва от ситуацията или от вечния принцип на разделяй и владей? Или ще гледаме пак филм - няма проблем-създай проблем и го реши и после да те обичат хората?! На всеки е вече повече от ясно накъде отиват нещата,а всичко започна с Икономическата криза.Тогава хората започнаха да си задават въпроси! Кои са тия дето отпускат заеми на цели държави?! Кои са те,за да определят кой ще яде и кой не?!

53

Equilibrium

преди 9 години

Е,какво става? Западът и САЩ пак и отново напред......Русия е друга история,а ние? Безработица,мизерия,пенсионери ровещи по кофите, все повече побъркани по улиците,млади и стари,все повече хора с нервни кризи и болести,безпътица,завист,злоба,коментари,съчинения,всеки гледа себе си,никой не го е*е за другия! Кой ни е виновен?САЩ,Русия,ЕС или някой друг?Не,истината е жестока...ние сами сме си виновни,че не сме народ,а ***! Бойко е прав! Материала е лош! Каквито управниците,такъв и народа!

52

aa1

преди 9 години

Генетичният анализ показва, че европейските евреи произхождат от хазарски прадеди, които обитавали Северен Кавказ, на територията на Хазарския хаганат. 90% от днешните евреи са хазари по произход. Те са от турско-монголско племе, което приема юдаизма в средата на 8-ми век. Когато тяхната империя се разпадна през 10 век те се заселили в цяла Русия и Европа и по-късно на американския континент. Те нямат никакъв семитски произход. Евреите семити идват от Палестина и са между 7 и 10%.

51

DUBLIN

преди 9 години

Продължавайте със строежа на джамиите и вниманието си до небесата за тях,а ползвайте белите хора от Европа за роби в собственните си държави и ще видите истинските резултати само след 10 години-ЛИЦЕМЕРИ.......

50

DEVSADIVTAME

преди 9 години

До РБАтомната бомба е тяхно откритие ...