7

партиен член

преди 9 години

Точка N-3. Явно не се отнася за България.

6

Анонимен

преди 9 години

Още една хористка в бяла перушина припява в наглия хор на българските работодатели, които смятат, че хората трябва да им работят почти без пари и ако не искат - значи не са гладни. Така се получава, щом още ги търпим наглеците да ни ограбват, да трупат, сакош ще живеят 1000 години и да се тъпчат, сякаш има 9 търбуха!

5

Анонимен

преди 9 години

Няма нищо по постоянно от временното. Инженерки чистят входове, химици продават салами, физици подстригват... Ех, Българийо, родина моя нещастна....

4

Анонимен

преди 9 години

Как ни успиват. Залудо работи, залудо не стой. А после,, бърз кредит вземи, за да си подпомогнеш, към заплатата, за сметките. Трай коньо за зелена трева, признание, за оценка и израстване. Или надай се мъжо, на пияна жена. Ама мъдър ни е народа.

3

Анонимен

преди 9 години

най разумно е да работиш извън Бг ,да станеш част от друга социална и здравна система/нащите родни такива са пробити бездънни ,захранват *** основно/ и да идваш на почивка за п о1 месец в годината.На всички чужденци много им харесва почивката в Бгетото :) поарди разликата в стандарта /разбиар се на никой не му пука за местното туземно население../всичко си има последствия -затова млади образовани работещи хора стават все по рядко явление в Бг ..

2

Анонимен

преди 9 години

За натрупването на опит има резон, защото човек се учи докато е жив, но как да си плаща сметките, когато само разходите за енергия, месечно, са по-големи от средната заплата за страната. Шанса за разтеж са нулеви, защото всичко в България се прави за син, брат внук *** или подлец, както бе през соца. Народа е казал, че ако имаш вуйчо владика, ще станеш поп.

1

мичку патерина

преди 9 години

Понякога идва момент, в който от начално договорените 600 лв постепенно спадат до околп 310 средно на месец, а за последните точно 2 месеца ни се връзват по 130 лева.Ама иначе шефа си сменява джипове, коли на децата си.Пазаруват за по 3-400 лева всяка вечер.И после се репчи, че осигурява бъдеще на еди колко си народ ...