220

Анонимен

преди 9 години

Никоя нормална държава ,не позволява на нейна територия да се разполагат Ядрени Военни Бази на други държави !

219

чист Българин

преди 9 години

Нужна ни е здрава армия и бази на НАТО срещу лудото джудже....другото е петоколонници , които онанират пред портретчето на Вовата преди сън

218

хех

преди 9 години

До предложениеНе ги подценявай. Врагът не може да смогне на тази гледка. Все едно еничари от 14ти век да им туриш един гологлав Цецо пред тях. Смехът ще ги убие.Но иначе по темата все пак трябва да кажа, че Борисов е прав за това:"Българският народ е миролюбив и всяка такава тема не е приемлива"Горе долу като всички останали нормални народи на планетата...

217

Анонимен

преди 9 години

Е,чак тогава ще има линч на политици.

216

Анонимен

преди 9 години

304.Ми то кой ще идва на море в България !Вместо газопровод , Американски бази на морето ! Това Борисов се е съгласил отдавна ! Туристите ще ходят в Туррция , която запазва неотралитет !

215

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 303 Базите са пет а като капак българския народ е длъжен да плаща разходите на тези *** в командния им център до Варна!Е и копраим ся - има да чааакаме руснаците да дойдат на море у нас?

214

Анонимен

преди 9 години

Борисов , колко американски бази има в България и в колко поделения са се настанили ? - В колкото си искат !Сега ще вземат и Шабла !Ще си вкарва всякакво оръжие - този Команден Център в София ???Защото Турция не им разрешава от техните бази да излитат !! Турция взема неотрална страна , въпреки че е в НАТО !

213

Анонимен

преди 9 години

" Ако парламента вземе решение "?И кой е парламента - сборище от ....Борисов не се ангажирал ??Е те от лятото са се ангажирали още .Къде е Плевнелиев да каже сега , какви ги дроби цяла година ??

212

предложение

преди 9 години

При първата мобилизация напред да тръгнат сегашните управляващи и техните деца,както е било в древни времена пълководците са били първите хора на племето или държавата! Представете си каква картинка ще се получи- боко, плювню и цецка и др в една линия! Ха ха ах а ха ха ха ха ха !

211

681

преди 9 години

На този будала аще ли не му е ясно че ни вкара във война? Серсемино ,ти имаш ПЕТ военни бази на агресора нато и команден център!Какво повече от това-да ви махат с розови кърпички за довиждане от собствената ни държава ли?

210

PD

преди 9 години

О да, когато дори и нашите недалновидни политици ги подпре неизбежното, ще почнат да се замислят, до къде докараха нещата с неумение и безхаберие. Наивно е да се мисли, че ще Ви питат, за да го дебатирате в парламента. Сега усещате ли се, колко голямо нищо сте, г-да политици. Време разделно е. Скоро ще разберем кой от вас, колко струва. И ще има слепци които водят слепци към бездната, и ще има и такива които ще тръгнат по пътя на Истината. Скоро много скоро....

209

...

преди 9 години

ne komentiram politi4eski temi

208

Стария Фашага

преди 9 години

Защо повтаряте като папагали - война срещу Русия, като войната си я започна точно Русия нахлувайки в Крим. Крадеца вика дръжте крадеца по комунистически!

207

чучурков

преди 9 години

"Ние с руската страна не сме влизали в такива конфликти, там нашите конфликти са чисто икономически, защото купуваме най-скъпия газ, а иначе дружбата и любовта никой не я поставя под съмнения, коментира той.....мдааа това е поредния много смислен и дълбокомУдрен коментар на батко,който остава всички ни "без коментар" ;)

206

Ми

преди 9 години

"България не е поемала ангажименти..." щото още не са ни свирнали оттатък Атлантика...

205

Stamat

преди 9 години

"защо на България продават най-скъпия газ?"Za6toto, Boko, nqkoi prodajnik kato teb, e podpisal tozi dogovor i e pribral tlustata komisionna!

204

batmario

преди 9 години

Ако всичките руснаци дето живеят в България се въоръжат-- като гледам кви сме станали ***--ще станем Новоросийска република-Наша България / под Наша разбирайте Руснаците като тяхна/.То това не е хубаво щото ще играе тоягата и трябва пак да работим...Колко от Вас които четете тука може да кажете----Аз произвеждам еди си какво....Много хитри станахме,надлъгваме се,прецакваме се и тн.Незнам как сме оцеляли 500г. под турско робство...Щом аз вече се съмнявам в тая работа-смятай.

203

ОТЕЦ РАЛФ

преди 9 години

БОЙКО , АКО ВИЕ ДОПУСНЕТЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО ПОДОБНО , ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО . БАЩАТА НА СИМЕОН НЕ ГО ДОПУСНА .ТОВА ЩЕ БЪДЕ ТВОЯТА ПОЛИТИЧЕСКА ГИБЕЛ , НЕЗАВИСИМО КАКВО ДОБРО СИ НАПРАВИЛ И КОЛКО МАГИСТРАЛИ СИ ПОСТРОИЛ . ИМАМ ЧУВСТВОТО , ЧЕ СИ СВАЛИЛ ГАЩИТЕ ПРЕД ЯНКИТЕ И ЗА ШИСТОВИЯТ ГАЗ . НО ТИ СИ КОМПЕТЕНТЕН ЧОВЕК , ЗНАЕШ КАК СЕ ПОДАВА ОСТАВКА .

202

Анонимен

преди 9 години

Ех,дано да постъпи такова искане и парламентът ни да го одобри.Това е единственият начин тоя *** и *** народ евентуално да се събуди и да помете еничарската ***,която ни управлява.Ако и тогава не го стори,значи напълно ще си заслужим няколкото руски тополи.които ще ни отърват от мъките.

201

Циганин

преди 9 години

"Риторичен въпрос мога да задам: защо на България, която е най-близката им страна, продават най-скъпия газ, с какво сме го заслужили-Еми ако не знае защо на нас се продава най-скъпата газ ,то му е време да напуска политиката .Е , послгва че на нас продават най-скъпата газ-ама това е нормално . МИналата година беше направено 11% отстъпка от газта заради ЮП , НЕ СМЕ ПЛАЩА ЛИ вече 3 месеца газта за 11,12,01 месеци , щото няма пари ,а банките не дават ,добре че руснаци дават все още ..