20

волгоградския

преди 9 години

Вас ще ви оправи само див комунизьм нищо повече

19

роза

преди 9 години

Човек трябва да избира. Дали да жертва своя живот или душа. Е,някой избраха да не правят абсолютно и едно голямо нищо.Защо пак криете истина за Жельо?Колко плати държавата за личната му охрана?Колко плати държавата за неговите месечни заплати?После съберете цялата сума и разделете на броя на неговите дела чрез, които допринесе за просперитета на България.ЛЕСНА ЗАДАЧА,ЗАЩОТО ВСЯКО ЧИСЛО РАЗДЕЛЕНО НА НУЛА СИ Е ПАК НУЛА!

18

волгоградския

преди 9 години

Да живее БКП. Иначе лека му пръст на човека

17

Писмото до Ю..

преди 9 години

,,Нека Бог ви прости,това което направихте с мен,моята любима Русия и руския народ''-Латвиненко.

16

Анонимен

преди 9 години

До Долу СДС и ДПСДа живее БКП, нали? И КПСС.ТО пък, бива промити мозъци, но вашите са направо уникални.

15

Анонимен

преди 9 години

Почина разузнавачът Васил Зикулов! Достойните си отиват тихо, а тези, които продадоха България си отиват с държавни почести!

14

ДО 13

преди 9 години

Така е!За вас селяците, всяка стъпка встрани от този към СССР и *** е път към гибелта.Но, така е...когато манталитета на народа е сбъркан и самата държава няма как да просперира.Искайте си комунизма, а пък след това ревете, че сте в *** и на опашката на света.Бог да прости д-р Желю Желев.

13

Анонимен

преди 9 години

Какво като живеел скромно и бедно ? Още по-лошо говори за него предаде, родината за без пари! Уникално проста жаба! Помня го как падна от самолета и се търкаляше по стълбите като алкохолик, тогава по сръбските телевизии го въртяха цял ден видеото с надпис. 'Това не е таралеж, това е бугарския президент! С това ще го запомня, айде да го заравят вече и да го забравяме по-бързо, че прекалено много внимание му отделиха на тоя. Той не заслужава и 5 секунди внимание.

12

Християнин

преди 9 години

,,За мъртвите или добро или нищо''.Бог да го прости и поклон .

11

Брaнник

преди 9 години

Желев излъгa Бългaрите, че комунизмa си " отишъл", отишъл си без дa си отидaт комунистите от влaсттa. Товa е нaй- големия му грех, *** го използвaхa кaто подлогa, зa дa трaнсформирaт влaсттa си след 89 г., товa го прaви виновен толковa, колкото и сaмите комунисти

10

Из

преди 9 години

Отишъл си човека а сега обвинявайте него за нещастното си битие. А то е нещастно защото вие си го правите такова, Как не ви е срам да бълвате за починал човек.

9

Има Господ

преди 9 години

Желю Желев беше един от онези, които насочиха България по пътя на нейната гибел ...Историята ще каже своята тежка присъда.Народът вече я каза като отказа да изпрати Желев в последния му земен път.

8

Долу СДС и ДПС

преди 9 години

Демократичен мошеник създал СДС и ДПС, които разсипаха страната.

7

Анонимен

преди 9 години

Умря и тая гад най сетне ! Той откъсна Македония от България вместо да си я вземе от Сърбите. Той продаде България на Американците и ни обрече на робство

6

Анонимен

преди 9 години

най-безличния и безхарактерен "президент", избран и подкрепен от всички тогавашни партии фигурант, поставен на този пост за да не пречи! по негово време в държавата се извършиха най-големите престъпления, кражби и далавери! народа беше тотално обран и докаран до просешка тояга! лека му пръст!

5

Анонимен

преди 9 години

До ИванТи, откъде знаеш колко е "беден" Желев ?Това, че даваше вид на беден, не означава, че наистина е бил такъв.Щом антибългарските медии вече няколко дни промиват мозъците на хората и героиризират една спорна личност като Желев, значи е слугувал на чужди господари.

4

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Желев е част от политическата мафия, която съсипа България !Направиха му изпращане като на национален герой, но всъщност е един от много национални предатели, които превърнаха България в колониална държава, а народът ни в изчезващ вид.За такива няма покой нито на този, нито на онзи свят !

3

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Само политици и журналисти изпратиха националния предател Желю Митев Желев !Народът каза тежката си присъда за делото на Желев !

2

Анонимен

преди 9 години

Къде ги видяхте тези "СТОТИЦИ ",които са се стекли че не ги видяхме.

1

Иван

преди 9 години

Единственият президент който излезе по-беден от колкото влезе в политиката, той толкова много пречеше на руско-комунистическата върхушка, че до последно ги беше страх да не влезе пак в политиката. Мир на прахта му.