80

№3

преди 9 години

Снимка 3. И мюфтията е там. Ако на пожарникаря му падне кръвното, мюфтията ще му ходи на свиждане.

79

крокодилски сълзи

преди 9 години

Плюеха го докато беше жив, сега леят крокодилски сълзи за него.

78

из цепка

преди 9 години

Желев кръстоносец? Звездоносеца-плевел отново се изцепи.

77

Анонимен

преди 9 години

Само като видиш първата снимка и ти стига да не гледаш останалите.Националната предателка,другарката Пръмова и националния предател Калъфкин пред предателя зелю.Тази цялата *** комунистическо номенклатурна ***,пребоядисана,но все така крадлива,без срам от бога се е събрала в Храма,за да изпрати този,който подмени прехода,прие другаря Семерджиев,не се възпротиви на дпс и прие конституцията и благодарение на който сега тези *** се разхождат на спокойствие.

76

EU

преди 9 години

EDNI S GUZNA SAVEST, IZPRASTAT EDIN PRODAJNIK !

75

Топол

преди 9 години

Какво ли прави сега малкото жабче в отвъдното!?!? Най-вероятно се пържи в някой казан в деветия кръг. То ко друго да прави, като цял живот служи на ционистките-сатанистки сили. Сигурно се дърпат един друг с Луканов обратно в казана.

74

Сандо

преди 9 години

Мавзулей да му направят, да го балсамират и да го гледаме всички искаме !

73

Анонимен

преди 9 години

goliam piar ,a kajete sega kvo napravi toq za balgarite i taq zgan dnes do nego kvo sa napravili tezi prestapnici realno tva e iztinata sega dymkat tapana da gi vidi ciala balgaria tria da ste donego kvo zablyjdavate naroda be izmenici takiva.

72

Анонимен

преди 9 години

Зелю беше кръгла нула,нямаше никакъв речник ,доста простоват , глуповат ,говореше несвързано ,трудно разбираемо и само празни приказки .

71

Анонимен

преди 9 години

Снимка 9 Шкокомбрата!!Снимка 11 национален предател върнал Будалисов на власт!

70

Chris

преди 9 години

1000m2 vila 4 dekara dvor v sv. sv. "K & Elena".Beden?Sased mi e.

69

Анонимен

преди 9 години

Драга Василия Пейчева, стига с тая църковна пропаганда("своя кръстоносен поход за истината")!!!Може пък ние да пишем:"водеше активно своя ДЖИХАТ за истината"......За мен нашия Президент беше човек който не окраде нито лев от държавата.Жалко .Голяма загуба!

68

vesko02

преди 9 години

Очевидно доста хора у нас предпочитат писанията на Тодор Живков и Александър Лилов,все пак държавата преследваше Жельо Желев ,по един или друг начин в негово лице виждаше враг.

67

Анонимен

преди 9 години

Бездействието на такива като Желев през онези години, проправи път към властта на тази хора които ни управляват сега...Нима ги харесвате?

66

info.

преди 9 години

Войните са два вида,кръвен и безкръвен.При първият загиват хора от оръжие.Но най опасната война е безкръвната,там по икономически тактики могат да се затрият цели народи.Един от виновниците това да се случи беше Желев.

65

BG

преди 9 години

"Предлагам" всички политици да взимат пример от него и да следват пътя му - както призна независимостта на Македония което е национално предателство !!!! Ха сега нека да подарим Родопите на Турция, Добруджа на румънците и северозападна България на сърбите !!!!Ха, ха днес Македония и македонците са в траур - пукна този дето им направи държавата. Направо да взимат и да го погребват до паметника на Саше Педалот !

64

АНТИ

преди 9 години

До wwwВярно е!Желев е на прехода титанпрост като прегорял тиган!

63

Анонимен

преди 9 години

Освен ,че пусна Ахмед Доган от затвора дс агента Желю Митев Желев положи началото за унищожение на България плана РАН ЪТ

62

www

преди 9 години

ТИТАН НА ПРЕХОДА.....

61

Анонимен

преди 9 години

На плювачите бих препоръчал да прочетат книгата му Фашизмът. И след това да го сравнят с тъпата мутра, гордееща се с единствената си прочетена книга през живота. А тапетаджията от скалистите планини, който не е нищо повече от комсомолски секретар, дори и за мъж не може да мине.