120

край

преди 9 години

Момчета аз Жельо съг го слушал на всеки митинг от началото на "демокрацията" . Грешил е в много случай НО НИКОГА КОРИСТНО. Не пишете против ЧОВЕКА - Жельо Желев. Политика Желев е спорен, но Човека беше ДОБЪР.

119

Анонимен

преди 9 години

За юдите, никакво жаление, никакво поклонение, никаква прошка.

118

BG

преди 9 години

Днес е черен ден за "мацедонската нация и мацедонската държава" - мацедонците реват, реват и нареждат бугарите - татари да следват светлия пример на "мацедонския славянин" дето им беше президент :))Прав е 136 - с чисто сърце предаде български територии и с чисто сърце създаде една изкуствена държава и нация която след това с чисто сърце ни краде историята и ни обижда ката ден !С чисто сърце се обърна срещу Борисов когато България заедно с Гърция блокира членството на Македония в ЕС !!!

117

Tactician

преди 9 години

Нека само ВИ припомня, че именно Жельо Желев е един от първите хора, който вижда планът "Ран-ЪТ"... и го одобрява. Ей ви две извадки: (Според тази теория, по план българите трябвало да се стопят до 5 милиона, тъй като за толкова души стигат ресурсите в страната.)(Друг вариант е водене на социална политика от правителството, която да поддържа мизерно нисък стандарт и така хората сами да се изселят от родината си.) - ей тоя човек това приема, за нас, Българите... голям президент - ай ***.

116

Анонимен

преди 9 години

Никой не може да каже че президента Желев и бил в политиката и е откраднал - всичко което е правил е било с чисто сърце, дори и наивно понякога....---------------------Този сервира България на враговете и на тепсия, но бил го направил с чисто сърце, как ли пък не.Ти слушал ли си го въобще какви ги говореше то *** до *** си?

115

Анонимен

преди 9 години

Желка, прехода за теб приключи, ще се почерпим по случая.

114

Анонимен

преди 9 години

Днес е хубав ден за българската демокрация!!!

113

край

преди 9 години

Никой не може да каже че президента Желев и бил в политиката и е откраднал - всичко което е правил е било с чисто сърце, дори и наивно понякога. Вижте политиците от горната снимка. Красен Кралев /*** дето е бил освободен от физическо даже, сега милионер/ - минитър на спорта. Защо милионер си оставя бизнеса и отива на 2500 заплата нали знаете. Кунева /европейска куковица/ Калфин - Готов да стане министър на всичко. Хора като Желев вече няма.

112

Анонимен

преди 9 години

Има само едно нещо по- долно от комунист и фашист. И това "нещо" се нарича СЕДЕСАР. Всички седесари в зоопарка.

111

край

преди 9 години

Беше тотално неадекватен в политиката както и всеки честен интелигентен и добър човек.

110

ДИЯН

преди 9 години

ЖЕЛЕВ НЕ КРАЛ А БЕШЕ СЪУЧАСТНИК НА ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ

109

BG

преди 9 години

До Дълесн- нещо обаче за "Мацедония" и мацедонците не пишеш ! Желев ще остане в историята като единствения политик предал доброволно българска земя завоювана с кръв !!! Знаеш ли как се нарича това ?! НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО !!!!Някога кановете са ги убивали щом са губели битка, а днес отдаваме почит на един който ухилен до уши признава независимостта на българска територия !!!Говори се че щом отворил уста пред руския си господар за волжките българи, оня скръцнал със зъби и нашия п... млъкнал

108

край

преди 9 години

Велик държавник - не, лидер - не ЧЕСТЕН, СКРОМЕН, ДОБЪР и УМЕН ЧОВЕК. Вечна му памет.

107

Анонимен

преди 9 години

Зелю Зелев- пълна карикатура един от косвените виновници за погребването на Българя.

106

...

преди 9 години

poklon !

105

Дълес

преди 9 години

До BG--109; Тоя същия Стамболийски подписа НИШКАТА СПОГОДБА със Сърбия унизителна за нас .Фердинанд го искара от затвора,лежал там за кражба, да успокои нещата на Фронта ,а той с Р. Даскалов напои войниците и ги разбумтува.. Тоя същия бунтуваше войниците срещу офицерите, Трябваше 2 пъти да му отрежат главата.Кап. Харлаков не го е убил а ПОЛК. Славейко Василев по заповед от Р. Даскалов.Всички русофило -комунисти сте извратени.Това се получава когато дойде на власт ПРОСТОТИЯТА.

104

Дълес

преди 9 години

До Блокиран в Дневник--107;Селското стопанство бе ликвидирано от комунистическите ***.От 90% собственици направихте 100% наемни работници.Направихте от работните българи руснаци--ПИЯНИ, МЪРЗЕЛИВИ И КРАДЛИВИ. Лишихте ги от ИНИЦИАТИВНОСТ. Окрадохте ги. Комунистическата ЧУМА е по страшна от турците. Руско--комунистическото робство е най страшно. Турците ряпа да ядат пред вас.От русия само идиошщини могат да дойдат,

103

Анонимен

преди 9 години

Колкото има "безкръвна революция".толкова и този ставаше за президент,по-това време примерно чехите си имаха истински прзидент,като Хавел.А ние благодарение на "безкръвния", окървавихме България за 25 години с мутрите!Докарахме го там една "ирландска пастирка от паркинЗите" днес да чете от листчета на погребение и мутрата от сик да управляват.

102

135

преди 9 години

Ех, колко хора си отидоха,ще дойде ден - и аз ще си отида...Но все пак е добре - без тези гарванище мине тихо мойта панихида.

101

Дълес

преди 9 години

До Тупанче--102;Цялата ви партия БКП,начело с правешкия хитрец ,бяхте предатели. няма втори като вас в цялата ни история.Освен т. Живков ,който искаше да ни закачи за СССР, онова пиянде Г. Димитров искаше пък към Югославия. Искаше да даде Пиринска Македония на сърбите . Добре че САЩ и Англия не разрешиха.