140

komita

преди 9 години

Zheljo bese golem covek i mnogu umen,kamo sreca da ima povece Bugari kako nego-bog da go prosti

139

Анонимен

преди 9 години

Отговорностто е лична! Всичкото другото е от лукавия! Дааа! *** казват, като техните съдии...: "Да влезе убитият"... Проклети да сте, до десето поколения! Нямали сме почит към труда на крадеца, убиеца, към човека, нашият, на *** осъществил геноцид, върху българският народ, а? Аде бе! Трудът на властта е да се обогати, само и единствено в своя полза и във вреда на суверена!

138

изследовател

преди 9 години

До Анонимен 156О-о-о-о! Народът виновен значи! Е, това вече сме го чували. Обаче, като си неук, що щеш преход да водиш? Съгласно "теорията" вав "Фашизмът" в Италия е нямало фашизъм, тъй каторежимът на Мусолини не изпълнява някои "необходими" условия. Чуди се човек, отде ли идва думата ФАШИО? Та приказката тук изглежда така: Данко си извади сърцето да свети и поведе народа в ...пропастта. То данко е невинен! Простия народ ще да е виновен?!

137

Arbiter elegantiarum

преди 9 години

***, лицемерно прискърбени, се прощават с брат-***.

136

Без коментар

преди 9 години

Не мога да повярвам какви коментари сте написали под статиите за д-р Желев. Помнете, че каквото и да правите, каквото и да се случва, най - важното е преди всичко да бъдеш ЧОВЕК. Г-н Желев е един от малкото политици, които излезе от политиката с това, с което влезе в нея. Засрамете се! Вие не заслужавате нито да се идентифицирате с християнската религия, нито с която и да е друга. Вие сте едни жалки душици, които никога няма да намерят покой. Злобата ви изпива.

135

до 151

преди 9 години

По минусите ще разбереш един за колко се потписват безродниците цял ден на смени са вьв форума мьрсят мьрсят Това е за сметката на работодателите им вкарват им без да усетят.

134

Анонимен

преди 9 години

До изследователБългарите са си виновни за катастрофалния провал на прехода. Българинът е на принципа: кой ми с.а в гащите. Една или две личности, не могат да променят съдбата на един негоден народ, ако няма критична маса желаеща да промени себе си и страната. А Желю историята ще го запомни. Ако не нашата, световната.

133

Весо

преди 9 години

На фона на днешните управляващи е направо цвете Желката. От друга страна гледайки днес по новините погребението не видях никъде опечаления народ, а само политици. На обикновения българин не му пука за Желю Желев. Той е един от създаделите на седерастията и унищожението на българския народ и народа знае това

132

изследовател

преди 9 години

Интересно, колко ли бързо ще го погълне ЗАБРАВАТА? Щото "прехода" беше и е един катастрофален провал, донесъл повече смърт за народа от всичките войни през миналия век.

131

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Чудя се на кореспондентите на българска телевизия КЪДЕ ГИ ВИЖДА ,,ХИЛЯДИТЕ,КОИТО СЕ ПРОЩАВАТ С жЕЛЮ жЕЛЕВ. Ха след всичко това, вярвайте на кореспондентите на Българска Телевизия и за другите им маниполативни кореспонденции.

130

Анонимен

преди 9 години

Целият този театър напомня на един друг, но много по-пищен - погребението на Мандела...

129

Анонимен

преди 9 години

Същите платени драскачи на АТАКА и БКП ръсят гадости по адрес на човек, който никога не е търсил властта, за да краде и да се облагодетелства... Нямате достойнство ! Продажници такива, заради едните 20 лева слагате минуси и тръбите глупости потъпквайки паметта на човек,който е дал много от живота си за България и българите!В същото време боготворите убиец и антидемократ, като Путин, а някой дори искат руските танкове да дойдели и почитат СТАЛИН, човек убил милиони.Вие сте гнусни, червени твари

128

Анонимен

преди 9 години

Куневица е изрепетирала най-опечалената физиономия...

127

Анонимен

преди 9 години

Като чета коментарите ви разбирам защо държавата ни е в калта и неможе да помръдне и дори и някой да иска неможе да я извади!Вие нямате почит към труда на никой. Политик бил, затова не заслужавал нищо хубаво викате? А политиците не са ли хора бе ? Политиците са хора от НАС, те са част от обществото. ВИЕ какво направихте за тази държава?какво направихте в работата си? или подпирате бюрото още един ден за заплата?Вие не сте хора, вие сте ниши същества! Народ без душа и без памет ! Жалки сте!

126

Анонимен

преди 9 години

На снимките горе само предатели на България се правят на опечалени пред друг, полегнал завинаги.

125

Анонимен

преди 9 години

Какъв предател, *** безпаметни. Желю е човекът, който пое най-голямата отговорност в съвременнатата история на страната. Светът го почита, нашите родоостъпници словобюдстват. Освестете се. Не е престъпно да ти липсват знания. Престъпно е да бъдеш злонамерен и зъл, с единствената цел да оправдаеш собствената си негодност и безсмисленост.

124

Анонимен

преди 9 години

До край Ако беше добър ,ако беше честен ,щеше да се изправи пред всички ,пред пишман ,демократите и да критикува поне един път ,безумието и геноцида над българският етнос. а той се спотойваше в измислената му фондация и кротко приемаше подаянията ,който му подхвърляхя .Че и за капак, последно време го лишиха от това и трябваше да напомня .. ,да приплаква ,та дано. отпуснат нещо.Той беше част от статуквото. Част от измамата.И беше присаден ,,дисидент,, а не ИЛИЯ МИНЕВ

123

мморски

преди 9 години

Няма почит за националните предатели!Желю Желев беше такъв!

122

Анонимен

преди 9 години

Защо обаче снайперисти по покривите пазиха опечалените политици ????? Това превантивна мярка от народната любов ли е ?????

121

Да

преди 9 години

Спрете да обиждате