255

Анонимен

преди 9 години

ES започва своят разпад които ще трае 50 години максимум !!!

254

метеоролог

преди 9 години

Той вятърът на промяната беше едно време - когато се разпадна СССР. Сега полъхват някакви свежи мераци ама ако ставаше така лесно то в цяла Европа щеше да има само една единствена партия на социалистите/комунисти.И всичко щеше да бъде в розово!Като в райска градина!

253

Анонимен

преди 9 години

Всички искат колко ХЛЯБ, толкова и СРЕНЕ, но никой не иска РАБОТА.

252

Морков или тояга

преди 9 години

Че той тоя ЕС ССР си е комунистически поначало шепа олигарси събрали няколко държави под надслов Пролетарии от всики страни обединявайте се и готово. Отдавна са ви сбъркани понятията да не говорим за диктатурата на Меркел към по-сла членки на тоз ,,демократичен'' съюз.

251

Maks

преди 9 години

Да мислиш , че като сменяш една партия с друга и с това ще промениш системата , това е безумие ! Всички партии , без значение как се казват служат за постигане на личните цели на част от техните партийни членове . ВЛАСТ и ПАРИ ! Затова системата си остава , а вие я наричайте с каквото си искате име. Новият Световен Ред идва , създаването на повсемесни конфронтации и конфликти е начин стадото да бъде убедено и САМО да пожелае Единно Правителство. Тази " промяна " е част от плана , мислете !

250

Анонимен

преди 9 години

Който сее вятър ще пожъне буря. Mнoго по-здрави на Меркел и Борозу и другите еврогейчета..--------Бурята за *** тепърва предстои...

249

Анонимен

преди 9 години

Хайде стига глупости тия протести не са никак демократически и в духа на мултикултаризма като са яли шамар тия протестиращи да обърнат и другата буза ако не вярвате питайте Ромпой.

248

Анонимен

преди 9 години

До уйоИспанците не са били при бай ти Тошо 45 години и не са правили бандитски преход после. Каквито и *** да са няма как да не са по-добре.Лентаите и да протестират ще се молят да не зависи нещо от тях, че ще има излагация :)

247

Анонимен

преди 9 години

Който сее вятър ще пожъне буря. Mнoго по-здрави на Меркел и Борозу и другите еврогейчета..

246

Анонимен

преди 9 години

do 404 ! Abe vie ot Ataka, zashto ne varite direktno na Mestan v qtaka? Aman ot plateni patrioti!

245

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНационализирайте бе ***,яжте си ушите после...

244

Анонимен

преди 9 години

Бъдещето е на хората тоест на мнозинството, а не на шепа банкери и лешояди разбрахте ли най-сетне *** новоизлюпени демократчета, демокрацията се управлява от мнозинството ако щете комунизъм го наричайте.

243

Анонимен

преди 9 години

Капиталягите да си натягат парцалите, скоро всичко ще национализираме пак. Като тръгне народът няма спиране. Никой марсол не е по-голям от народа. Така че не дразнете бедния народ е многоброен и повече не може да ви търпи, оядохте се, скапани нещастници, но никой не е по-голям от Калашников, и ще си го получите, ако продължавате така.

242

Анонимен

преди 9 години

Neshtata zagrubqha e tai ot nishtoto!

241

Спокойно г-да!

преди 9 години

Гърция, Испания следва Португалия и Италия, в Германия също задуха вятъра на промяната, само ние тук, в България по стари русофобски традиции изявявани повече като българомразци пак сме на неправилната страна и в неправилния съюз и пак както винаги ще сме победени! България е имала едни най-хубави 45 години на успех и само за 25 години десните съсипаха всичко и унищожиха всичко. Защото за тях са важни само бананите! Само там е успеха им в БАНАНИТЕ! Толкова си могат!

240

Долар ФЕДов

преди 9 години

До АнонименОт това, че едно нещо е грешно, не следва, че друго нещо е правилно! (може и то да е грешно)Овцете ще бъдат винаги ползвани, стригани и еВани! Но, наистина вярно е, че това става по-лесно, когато се осъществява по собствено желание - на овцата :)

239

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДааа, завръща се ама на куково лято...

238

396

преди 9 години

Аз не съм демократ, още по- малко съм бунак ! Не съм гербер, още по- малко лъжереформатор ! Аз съм фашист !

237

Долар ФЕДов

преди 9 години

До земеделецЗемеделецо, тъпите ще си останат винаги ***: "Колкото и да се напъвате, няма да станете с един лакът по-високи!"==>> Няма как да премахнеш ТОВА, което не познаваш! А това което премахнеш, няма да бъде това което търсиш!ПЛЕВЕЛИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ПАК !!! И за да стане точно това, именно те ще ви насочват през цялото време, кое точно да премахнете! Овцете са *** и винаги контролирани...

236

до левия

преди 9 години

ти дясна страна на тялото си нямаш ли, бе! Аман от леваци с леви убеждения и с десни мераци !