97

боклуци нещастни

преди 9 години

Голяма помия, голяма злоба и жлъч срещу един честен и почтен човек като Желю Желев. Затова никой не ни е виновен за дереджето, на което сме. Такава злоба, и то срещу един честен човек, при това покойник, е присъща само за примитивните *** и ***. Затова е вярно, че не сме народ, а ***, и никога няма да се оправим. Задавяйте се в злобата, жалки анонимни ***, това вреди на сърцата ви и скъсява живота ви. Никога няма да бъдете дори в праха на подметките на д-р Желев.

96

Анонимен

преди 9 години

СДС беше изкуствено създадена от бкп=бсп/дс ,за да заблудим света,че вече сме демократична д-ва...После същата партия постави на президентския пост комуниста Жельо като "демократ" и народа им повярва....но не за дълго...

95

до 107

преди 9 години

Не прави хората на ***, ако самият ти си ***. Желю Желев спечели президетските избори срещу Велко Вълканов през 1992 г. и това го знае целия свят. Бог да прости човека! Той не се окаля с никакви далавери и кражби, а даваше заплатата си за сираци. Живееше си в апартамента, а не в Бояна, като сегашните ***. Изключително честен, почтен и скромен мовек. Светла му памет!

94

българин

преди 9 години

Голям и достоен човек! Бог да го прости!

93

Щирлиц

преди 9 години

Бог да го прости.Но когато конст.съд не призна ДПС,той спешно някак замина на посещение в САЩ.Когато се върна-о,чудо!ДПСбе признато експресно и без много шум...Те това е част от "демократичната"ни нова история.Не забравяйте.

92

Анонимен

преди 9 години

"Нежната революция"на прехода бе от планово стопанство към планово ограбване от партизаните и техните отрочета на БКП-БСП.А що се касае за Желю Желев си мисля,че имаше добри намерения,но се случи нещо с дъщеря му ,по неизяснени причини и го принудиха да играе по указанията на комунистическата мафия.Нали знаете,че те са главорези и имат брилянтни изпълнения/пример Георги Марков ,унищожените досиета и други документи уличаващи ги в извършени престъпления.

91

135

преди 9 години

Жмулю Жмулев, заблудил българите и допринесъл за днешната им духовна и материална мизерия. Rest in peace!

90

Анонимен

преди 9 години

Желев не е избран с избори за президент. Него го назначиха от парламента, за да не стане президент тогава Петър Дертлиев.

89

Анонимен

преди 9 години

Дано не намери никога покой в отвъдното, заради делата си.Националният траур по повод смъртта му е подигравка с българския народ.

88

mp

преди 9 години

Жельо Желев е единственият честен истински демократ!Единствен той призна,че под натиск се е провела ,,кръглата маса'',че не са послушали д-р Петър Дертлиев,че е рано за тези преговори.А като видяха,че е ,,костелив орех''-направиха го президент.Вярно е,че комунистите,монтерейчовци и гоцевци го изиграха.Преди 1989г.на всеки ,,отворен'' шеф,кмет,за да му запушат устата,го правеха член на БКП.Ако не беше президент с ограничени правомощия,щеше да е добър политик.Що не го плюваха журналистите преживе

87

Анонимен

преди 9 години

Няма така злобна държава като нашата. Всички дето са написали простотии, вие ли сте най-големите патриоти и демократи?-----------------------Не, просто празнуваме, 1 палач по-малко.

86

Анонимен

преди 9 години

Няма така злобна държава като нашата. Всички дето са написали простотии, вие ли сте най-големите патриоти и демократи?

85

Юда

преди 9 години

Голям и честен човен, наравно с Костов, Божков-Десетте Процента(лека му сметка), Фил Димитров. Сред светците заслужава да споменем бащата, нашият водач - Станишев, Първанов и Жан! Борисов душицата и разбира се накъде без най-чистият и богоравен Симеон. Скърбя за тези, които не са между нас и тези, които предстои да се срещнат с Кръчмаря. Те направиха толкова много, че ще се помнят ВОВЕКИ

84

Анонимен

преди 9 години

....Много лоши неща прочетох, не ни прави чест...--------------------------------Да не би , защото е вършил много лоши неща.Има хора, които вършат лоши неща, но поне съжаляват, а има и такива като Желев, които до гроб не се спират.

83

Анонимен

преди 9 години

Мир на душата му! За мъртвите или добро или нищо! Много лоши неща прочетох, не ни прави чест...

82

Анонимен

преди 9 години

помните ли демона любен гоцев и монтерей? ; желю беше и си остана тяхно творение, както и прехода и т.н.

81

Дръндер

преди 9 години

Лицемери! В ГЕРБ има демокрация колкото в партията на Путин!

80

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Добре, но да не забравяме и другият траур.....за избития на 1 февруари политически елит на България.

79

СТРАНАТА НА ТРАУРА

преди 9 години

ОТ 9 МЛН. НА 6.5МЛН. И НА ВСЯКА СПИРКА И НА ВСЕКИ СТЪЛБ И НА ВСЯКА ВРАТА НЕКРОЛОЗИ ЗАЩОТО НЯКАКВИ ФИЛОСОФИ МЕЧАТЕЛИ СА ОТКРАДНАЛИ ПРЕДИ 25 ГОДИНИ ВЪЗМОЖНОСТТА НА БЪЛГАРИНА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН КАТО СА СЕ ДОГОВОРИЛИ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И СА ПРИЕЛИ ПЛАН ЗА МИРЕН ПРЕХОД ОТ ПЛАНОВО КЪМ ПАЗАРНО СТОПАНСТВО ДНЕС 25 ГОДИНИ ПО-КЪСНО - НИ СТОПАНСТВО - НИ СТОПАНИ ТЕ НА ТОВА МУ ВИКАТ ПРЕДАТЕЛСТВО

78

Анонимен

преди 9 години

Който му е жал за Желю да си траурува! Аз тогава имам рожден ден и съм поканил гости на купон, откъде на къде ще ми развалят празника!