117

Анонимен

преди 9 години

Желев разруши съществуващата дотогава Държава (хубава, лоша, но имаше Държава) и не я замени с нищо. Така преврън България в Територия, в която важи Законът на Джунглата. Затова и богатства натрупаха най-големите зверове, а обикновените хора се чудят как да свържат двата края. В името на какво беше целият този ваш напън д-р Желев ? Не трябваше ли хората (обикновените, честните) да заживеят по-добре ?

116

Гаждаянин

преди 9 години

Погледнете в сайтовете и вижте колко много сме тия дето умеем да вадим нож на умряло куче, а иначе ни няма,особено софиянци.

115

Анонимен

преди 9 години

Желев не е избран с избори за президент. Него го назначиха от парламента, за да не стане президент тогава Петър Дертлиев, от когото комунистите наистина имах и респект и страх. Желев беше просто удобната шушумига.

114

puu

преди 9 години

Ей най-накрая добра новина за България. Отърва се от един душманин. Не мога да не си сипя ракия да отпразнувам събитието. 3 дена национални празници трябва да се обявят! Народа е в еуфория ! Кой е този лудия дето скърби за един от тези които съдействаха за разграбването на България, който я продаде на Турски интереси ? На онзи свят ремърке няма - каквото е заграбил ще му се съди на онзи свят. Има кой да съди ......има

113

Анонимен

преди 9 години

Желю беше едно комплексирано скромно селско момченце, попаднало случайно във водовъртежа на събитията. Той лично (макар и не само той) носи огромна вина за това, което последва след така наречената "демокрация" и състоянието, в което се намират българите четвърт век по-късно след промените му, които уж трябваше да са към по-добро.Тотална разсипия и корупция навсякъде, пълна безотговорност. Обезверени и измамени хора - това е България днес.

112

Анонимен

преди 9 години

Не мисля, че особено много хора ще са в траур.АЖелю си беше едно недоразумение, както и всички политици на т.нар преход.

111

СДС

преди 9 години

Най-после гушна букета един от националните предатели! Ври в кантрана!

110

лицемери

преди 9 години

Плюеха го докато беше жив, сега леят крокодилски сълзи за него.

109

Блокиран в Дневник

преди 9 години

На първи февруари ще правя купонче със хубава музика и френско вино.

108

Димукрат.

преди 9 години

Да бъде кремиран и да не се дава възможност на някои след време да се гаврят с него така ,както ние се изгаврихме с техния Георги Димитров и неговия мавзолей. Пепелта да се сипе в някой гр..................... ет.

107

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Преди на новината за смърта на Жельо нищо не написах, защото за умрелите - или добро или нищо.И аз избрах нищо.Но сега това ми идва в повече - човека който започна да копае гроба на България?? Национален траур??Ай сиктир бе разрушителю!Гений на икономическата мисъл. Къде си учил ти икономика бе, квартален философ?

106

Анонимен

преди 9 години

В момента по телевизията го възхваляват част от тези, които се оядоха покрай него.

105

anonimen

преди 9 години

triabvase oste prez 90 ta da si otide goliama rabota ce e ymrial kolko hora izmriaha toi pone si pojivia na gurba na naroda

104

Анонимен

преди 9 години

Ден на национален празник, а ако и другите се гътнат давам банкет

103

ne mi pyka za vas

преди 9 години

drygite da go posledvat ot bandata skoropostijno shte skarbim i za tiah zashtoto niama da ni lipsvat .

102

Анонимен

преди 9 години

По скоро ден на национален празник! Една гад си отиде...гад, която съсипа труда на 45 години усилен бригадирски труд. Една гад, за която ще съжаляват само мръсните капиталисти-експлоататори в България! Нормален Българин не може да съжалява за ***!

101

морски

преди 9 години

Тоя постави началото на разграбването и унищожението на България!Позор за бг нацията!

100

Анонимен

преди 9 години

поредния национален предател.щом го възхалява и дпс ясно колко е бил таферен.дървен философ

99

Анонимен

преди 9 години

Който не е знаел какво е демокрация на тези години...говори за тотално ограничение...

98

mp

преди 9 години

Незнам колко от пишещите тук,знаят за какво говорим?Когато Ж.Желев стана Президент аз бях на 28г-мъжът ми на 32г. с дете на 4г. и бебе на ръце-не знаехме какво се случва,.Бяхме объркани,уплашени,нвзнаехме какво е демокрация.Само комунистите.децата им,които сега вилнеят богати на воля знаеха.А многознаещата интелигенция,защо мълчи,като,,пръдня в ***''-НАЛИ СА УМНИ,защо лежаха пред Халите,а?А милиционерите гледат и се хилят-не бият като сега.тъй,че ние си го избрах ме ,друг ни